- Konu Sahibi tuba_zafer
aralıkta tüp bebek yapıcaz fakat eşim benimle ilgilenceği yerde bu ara bana sırt çevirdi ve benimle ilgilenmiyor
hiçmi hiç düşünmüyor ben bürsürü araştırma çabasına girdim fakat o kılını dahi kıpırdatmıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle sana sabır diliyorum. o süreç gerçekten bayan için çok yorucu çok heyecanlı bi dönem. biz tedavi öncesi yaptığımız görüşmede hemşire o açıklamayı yaptı. eşinize mutlaka destek olmalısınız tek başına atlatması çok zor dedi. bence sen eşinle konuş ikiniz el ele tutuaşacaksanız bu işe girişin. neden eşinden mi kaynaklı. belki öyleyse suçluluk duygusu vardır onu ikna et yanıında olduğunu beraber aşabileceğinizi anlatmaya çalış cnm. inşallah tedavin olumlu sonuçlanır..
bende aynı dertten muzdaribim her tedavimde her hamileliğimde eşim stres topu bana destek olacağına anca benide geriyor bu yüzden yeni tedavi öncesi psikolojik destek almaya karar verdik yarın sabah ilk randavumuz evde karşılıklı konuşmak yerine elin karşısında üstelik para verip konuşcaz allahım yarabbim ya bu erkekler neler ettiriyo bizee...
çok teşekür ederim ya şimdi şöyle bi durum var eşim çok anlayışlı vede çok destek olan biri ama bu çocuk konusuna gelince anlamıyorum ne çocuk istediğini belirtiyo ne araştırma yapıyor ne dersem o hani bana yardımcı olmuyor bu konuda ne dersem tamam diyor bi sen bak hastane araştır benimle ilgili kendinle ilgili ilaç bak ne biliyim kür bak yok adam umurunda deil olursada olur olmasada7 senelik evliyiz bu zamana kadar ne çocuk istediğine dair azından ne bişi duydum nede onun gibi şeyler anlam veremiyorum onda sperm azlığı var bendede polikistik 1 deneme yaptık dölenme olmadı yumurtalar kalitesiz oldu şimdi yine deniycez ama tek başımayım
![]()
aralıkta tüp bebek yapıcaz fakat eşim benimle ilgilenceği yerde bu ara bana sırt çevirdi ve benimle ilgilenmiyorhiçmi hiç düşünmüyor ben bürsürü araştırma çabasına girdim fakat o kılını dahi kıpırdatmıyor
![]()
Canım öncelikle geçmiş olsun ve Allah nasip ederde meleğine kavuşursun inşallah.Bende polikistik hastasıyım ve eşimdede sperm azlığı var.Henüz daha tedavi aşamsında yeniyiz.Eğer doktor kesin tüp bebek derse napıcaz bilmiyorum hem maddi hem manevi boyutu.Allah beterinden korusun.Haklısın destek beklenir haliyle sonuçta ikinizin bebeği sadece senin değil.Tüp bebek yaptırdınızmı siz hiç?Keçi boynuzu kürü denedinmi eşin için?Ben o kürden yapıyorum eşime ve sayısında azda olsa farketti dene tavsiye ederim.İnşallah sana destek olur Allah yardımcınız olsun canım![]()
eşlerin bu konuda gerçekten çok görev düşüyor helede bu zamanda senin ilgiye en ihtiyacın olduğu dönemde olucakmı olmuycakmı kaygısı zaten başını yiyip bitiriyo oof allahım herkeze yardım etsiin ne kadar zorlu bir dönem
canım bana doktorum bu kitabı tavsiye etti sana içeriğini gönderiyorum belkide bu çözer sorunumuzu okumakta iyi gelicektir bize ne dersin...
BEŞ SEVGİ DİLİ
... Eğer sevginizi, eşinizin anlamadığı bir dilde ifade ediyorsanız, sevgi gösterdiğinizi hiç anlamayacaktır. Sorun iki ayrı dil konuşmanızdadır. Belki kocanız cesaret verici sözler duymak istiyor ama siz bir akşam yemeği pişirmenin onu neşelendireceğini düşünüyorsunuz. O kendisini hala kötü hissederken, siz hayrete düşüyorsunuz. Veya, belki de eşiniz, çocuklardan ve televizyondan uzakta sizinle beraber olmayı çok arzuluyor. Ona verdiğiniz çiçek de ona değer verdiğinizi anlatmıyor. "Beş Sevgi Dili"nde, nasıl olduğunu anlamadan, sevginin eşsiz dillerini konuşmayı, anlamayı ve eşinize sevginizi etkili bir şekilde gösterip, karşılığında gerçek sevgiyi bulmayı öğreneceksiniz.
Yazar:Gary Chapman