Eşim Benimle İlgilenmiyor..

tuba_zafer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
126
0
116
Ankara
aralıkta tüp bebek yapıcaz fakat eşim benimle ilgilenceği yerde bu ara bana sırt çevirdi ve benimle ilgilenmiyorhiçmi hiç düşünmüyor ben bürsürü araştırma çabasına girdim fakat o kılını dahi kıpırdatmıyor

canım öncelikle sana sabır diliyorum. o süreç gerçekten bayan için çok yorucu çok heyecanlı bi dönem. biz tedavi öncesi yaptığımız görüşmede hemşire o açıklamayı yaptı. eşinize mutlaka destek olmalısınız tek başına atlatması çok zor dedi. bence sen eşinle konuş ikiniz el ele tutuaşacaksanız bu işe girişin. neden eşinden mi kaynaklı. belki öyleyse suçluluk duygusu vardır onu ikna et yanıında olduğunu beraber aşabileceğinizi anlatmaya çalış cnm. inşallah tedavin olumlu sonuçlanır..

bende aynı dertten muzdaribim her tedavimde her hamileliğimde eşim stres topu bana destek olacağına anca benide geriyor bu yüzden yeni tedavi öncesi psikolojik destek almaya karar verdik yarın sabah ilk randavumuz evde karşılıklı konuşmak yerine elin karşısında üstelik para verip konuşcaz allahım yarabbim ya bu erkekler neler ettiriyo bizee...

çok teşekür ederim ya şimdi şöyle bi durum var eşim çok anlayışlı vede çok destek olan biri ama bu çocuk konusuna gelince anlamıyorum ne çocuk istediğini belirtiyo ne araştırma yapıyor ne dersem o hani bana yardımcı olmuyor bu konuda ne dersem tamam diyor bi sen bak hastane araştır benimle ilgili kendinle ilgili ilaç bak ne biliyim kür bak yok adam umurunda deil olursada olur olmasada 7 senelik evliyiz bu zamana kadar ne çocuk istediğine dair azından ne bişi duydum nede onun gibi şeyler anlam veremiyorum onda sperm azlığı var bendede polikistik 1 deneme yaptık dölenme olmadı yumurtalar kalitesiz oldu şimdi yine deniycez ama tek başımayım

eşlerin bu konuda gerçekten çok görev düşüyor helede bu zamanda senin ilgiye en ihtiyacın olduğu dönemde olucakmı olmuycakmı kaygısı zaten başını yiyip bitiriyo oof allahım herkeze yardım etsiin ne kadar zorlu bir dönem

Canım öncelikle geçmiş olsun ve Allah nasip ederde meleğine kavuşursun inşallah.Bende polikistik hastasıyım ve eşimdede sperm azlığı var.Henüz daha tedavi aşamsında yeniyiz.Eğer doktor kesin tüp bebek derse napıcaz bilmiyorum hem maddi hem manevi boyutu.Allah beterinden korusun.Haklısın destek beklenir haliyle sonuçta ikinizin bebeği sadece senin değil.Tüp bebek yaptırdınızmı siz hiç?Keçi boynuzu kürü denedinmi eşin için?Ben o kürden yapıyorum eşime ve sayısında azda olsa farketti dene tavsiye ederim.İnşallah sana destek olur Allah yardımcınız olsun canım

canım ya o da belki en az senin kadar sıkıntıdadır ama gösteremiyordur. içine attığı için belki sana ilgilenmiyor gibi geliyordur o da kendi çapında çözüm bulma çabasındadır belki bi de bu açıdan bak derim ben. hemen umutsuzluğa kapılma ((

benimde aynı problemler 1 kere denedik tüp bebek tutmadı inşallh senin daha olumlu olur çok zor gerçekten hem mmadi hem manevi kürler denedim canım evet biraz faydası oluyo ikimizinde kaderi aynıymış inşallh seninki benimki gibi olmaz

haklısın cnm bende bu yüzden destek almak istedim bu gün ilk görüşmemizdi doktorumu sevdim memnun kaldım görüşmeden ilaç yazdı biraz rahatlatıcak seni dedi bazı tahliller istedi eşimede ilaç vericek ben tedavim ve sonrasında devam etmeyi düşünüyorum

doktorum kadınları normalde 4 hormonla yönetildiğini bunun hamilelikte 7 hormona çıktını ve bu yüzden kadınların çok sıkıntı çektini söledi erkeklerde ise tek hormon varmış testesteron oda kolayca bastırıla bilen bir hormonmuş yani anlıcan onlarda ne hormon var nede bizi anlama kabiliyeti ee bize düşen ne onun dilinden konuşmak bakalım bana öğreticek doktorum eşimi anlamayı ve onun dilinden konuşmayı :))

canım bana doktorum bu kitabı tavsiye etti sana içeriğini gönderiyorum belkide bu çözer sorunumuzu okumakta iyi gelicektir bize ne dersin...

BEŞ SEVGİ DİLİ

... Eğer sevginizi, eşinizin anlamadığı bir dilde ifade ediyorsanız, sevgi gösterdiğinizi hiç anlamayacaktır. Sorun iki ayrı dil konuşmanızdadır. Belki kocanız cesaret verici sözler duymak istiyor ama siz bir akşam yemeği pişirmenin onu neşelendireceğini düşünüyorsunuz. O kendisini hala kötü hissederken, siz hayrete düşüyorsunuz. Veya, belki de eşiniz, çocuklardan ve televizyondan uzakta sizinle beraber olmayı çok arzuluyor. Ona verdiğiniz çiçek de ona değer verdiğinizi anlatmıyor. "Beş Sevgi Dili"nde, nasıl olduğunu anlamadan, sevginin eşsiz dillerini konuşmayı, anlamayı ve eşinize sevginizi etkili bir şekilde gösterip, karşılığında gerçek sevgiyi bulmayı öğreneceksiniz.

Yazar:Gary Chapman

teşkler canım bakıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…