- Konu Sahibi sevimli_cirkin
Siz psikolog musunuz peki? benim karakterimi analiz ettiginize gore , kotu birsey soyledigime kanaat getirdiniz. Begenmediginiz bir yorum olursa KIB yapin bana cevap vermenize gerek yok. Gerekeni soyledim ben , ne eksik ne fazla. Burada psikologlar olmaz, insanlar tecrubelerine gore kendince yorum yaparlar.
Ben olumsuz yazdigi icin olumsuz gordum konu sahibini, kocasina lanetli, okuz , kendisine sevimli cirkin demesinden ve bunu dile getirdim bundan size ne?
Ayrica tek tarafli dinliyoruz, kocayi dinlemedik. Belki o baska turlu anlatacak, belki diyecek ki karim bana lanet okuyor her gun. O zaman fikirleriniz mi degisecek. Konunun acilis amaci nedir? Degisik fikirler , cozumler sunmak, bir ucuncu gozden bakmak. Benim yorumumu begenmiyorsa konu sahibi beni es gecsin bir zahmet. Ben onu kotu hissettirmek icin soylemedim yazdiklarimi. Tahmin yurutuyorum belki sudur, belki budur diye.
Insanlar cevrelerine nasil frekans yayarlarsa, o sekil frekans alirlar. Buradaki hic bir bilgi saglikli degildir, evlilik terapistine gitmek gerekir.
Niye bu kadar sert çıktınız yorumuma anlam veremedim, yanlış anlamamanızı umarak yazmıştım halbuki. :) Ben psikolog değilim, abim psikolog. Genelde insanların konuşma tarzına bakarak çözümlemeleri o yapar. Ben sizin karakterinizi analiz etmedim. Kadın zaten gelip dert yanmış, düşünceniz buysa da daha güzel bir şekilde ifade edebilirsiniz demeye getirdim. Kaldı ki siz çözüm önerisi falan sunmadınız. Ne kadar karamsar olduğunu söylediniz. Ben de buna dayanarak psikolog musunuz da karakter çözümlemesi yapıyorsunuz demiştim. Neyse, tartışmaya çevirmek değildi niyetim. Buyrun siz fikrinizi beyan edin. Kimsenin engel olduğu yok. :)