Eşim benimle ilgilenmiyor.

Gju

D
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
79
39
3
28
Eşim sadece arkadaslariyla vakit geçirmeyi seviyor. Ben bir yere gidelim dediğimde gidilmiyor ama arkadaslariyla oldugunda geç saatte bile eve geliyor. Benim üzülmem onun umrunda değil sanki. Aramızdaki yakinlikta bitti hafta 1 defa falan oluyor belki onà kendimi nasıl fark ettirebilirım. Aramızdaki aşk bitti sanırım ağlamam veya uzulmem onun için bi sorun ifade etmiyor.ailemide istemiyor.

Konuştun mu bu durumu eşinle ? Bilerek mi yapıyor acaba ?Kaç yıllık evlisiniz ki?Ne diyeceğimi bilemedim.Erkekler genel olarak kadının ailesine mesafeli sanırım.

Kendini fark ettirmek derken bence onun kendisindeki sorunu fark etmesi lazım.Ne olmuş olabilir de böyle davranıyor birikmişlik mi acaba.

İnşallah düzelir aranız.

İnatla ağlamayı belirttiğine göre,ağlayınca çok ilgi göreceğini sanan,ama tam tersi olduğunu idrak edince sinirden ölenlerdensin belli.
Üzülüp çocuk gibi ağlayacağına,ilgisini ne çeker ya da ne yanlış yapıyorsun onu düşün.
Belki yaptığın hoş olmayan bir tavır vardır,onu değiştir,
Kendine özen göster vs vs

Kim bu arkadaşları sen tanıyor musun? Evliler mi bekarlar mı? Evlilerse eşleriyle birlikte yemeğe falan al hep birlikte vakit geçirmeyi teklif et. Sürekli geç gelip eşlerine soğuk davranan erkekler aklıma iyi şeyler getirmiyor açıkcası..

Eşinizle iletişiminizi merak ettim.Acaba eşinizle konuşurken eleştiriyi çok mu yapıyorsunuz yani memnuniyetsiz biri misiniz?Sizden uzaklaştiysa büyük ihtimal sorun sizde gibi geldi bana..

Aileni neden istemiyor? Kendi ailesine gidilmesi için ısrar ediyor mu? Arkadaşları nasıl insanlar? Ben olsam onu tınlamaz; her dakikamı doldururdum.

ben olsam o arkadaşlarıyla gezmeye mi çıktı kalkardım ben de giderdim bir sinemaya avmye parka oturup evde onu beklemezdim
hiç olmasa kalkar kendi annemin babamın evine giderdim onlarda otururdum
niye gittin dediğinde saatlerce seni mi bekleyeceğim
arkadaşlarından yine geç gelirsin diye annemlere gittim derdim

ayrıca bu erkekler evli mi bekar mı sen tanıyor musun nereye gidiyorlar hep beraber saatlerce karısını almadan arkadaşlarıyla gezen geç saatler de dönen bir koca
burna hiç güzel kokular gelmiyor

Böyle bir adamın karısının profili nasıl olur biliyormusunuz
kişiliği gelişemez
acizdir
elindeki tek silah göz yaşıdır
kafasına göre çekip gitme ihtimali yoktur
kocası kocasının beğenileri kocasının ailesi önceliğidir
Dediğiniz gibi yapabilen kadın buraya konu bu şekilde açmaz
Boşanın demiyorum konu sahibi yanlız şöyle elini çeneninaltına koy ve 10 yıl sonrasını düşün

Olgunlaşamamış evliliğin ne olduğunu idrak edememiş bir erkek daha

Ancak bu kadar doğru bir tespit olur
çok haklısınız

Ağlamanız, üzülmeniz eşinizi etkilemez hatta ters etki yapar. Bir süre umursamayın, eşiniz geldiği zaman uyuyor olun. İmkanınız varsa siz de evde oturmayın. Kimse olmasa bile komşuya, akrabaya gidin. Eşiniz sizi arayınca açmayın, merak etsin. Bu akşam gelecek misin, gelmeyeceksen şuraya gideceğim deyin. Ama şantaj gibi değil de evde canım sıkılmasın bari gibisinden söyleyin.
Eşinizi ortak gezmelere zorlayın ve bu gezmeleri zevkli hale getirin. Erkekler genellikle avm, market filan sevmiyorlar. Ortak zevklere uygun bir film olabilir. Çıktığınız zaman sorun çıkarmayın, surat asmayın.

Reactions: Gju
O sizi yatakta istediginse trip atin gonlumu al falan de

Aglamak onu daha da uzaklaştırır.Eğer ortada bi ihanet söz konusu degilse ki bilmiyorum bu ihtimali düşündün mü hiç.Ya tamamen sevgisi bitti sana karşı ya da çok üstüne gittin bunaltacak şeyler yaptın uzaklaştı senden.Bir de şu var eşinde olsa karşısında güçlü duracaksin bu kadın benden vazgeçebilir gidebilir korkusu olacak adamda.Öyle aglamakla sızlamakla olmuyor.

Çok aglak birisi değilim. Saberederim çok. Şişman bakimsiz yada sıska değilim 3 senlik evliyim ve kayın validem alt katimda yasiyor bna çok destegi oluyor.1 sene oncesine kadr hersey çok güzeldi. Sosyal aktiviteleri miz var di ama şimdi öncelik arkadaşları bir oğlum vr ve bu bnim kendimi dagittigim anlamına gelmez daha çok kndimede özen gosteriyorum çok dır dır da yapmıyorum amà ben ona sustukcada daha çok devam ediyor

Gerekirse bosanmamiz ı da söyledim ama o bunu kabul etmiyor. Gitmeye kalksam bile kalmami sagliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…