Eşim sadece arkadaslariyla vakit geçirmeyi seviyor. Ben bir yere gidelim dediğimde gidilmiyor ama arkadaslariyla oldugunda geç saatte bile eve geliyor. Benim üzülmem onun umrunda değil sanki. Aramızdaki yakinlikta bitti hafta 1 defa falan oluyor belki onà kendimi nasıl fark ettirebilirım. Aramızdaki aşk bitti sanırım ağlamam veya uzulmem onun için bi sorun ifade etmiyor.ailemide istemiyor.
Böyle bir adamın karısının profili nasıl olur biliyormusunuzben olsam o arkadaşlarıyla gezmeye mi çıktı kalkardım ben de giderdim bir sinemaya avmye parka oturup evde onu beklemezdim
hiç olmasa kalkar kendi annemin babamın evine giderdim onlarda otururdum
niye gittin dediğinde saatlerce seni mi bekleyeceğim
arkadaşlarından yine geç gelirsin diye annemlere gittim derdim
ayrıca bu erkekler evli mi bekar mı sen tanıyor musun nereye gidiyorlar hep beraber saatlerce karısını almadan arkadaşlarıyla gezen geç saatler de dönen bir koca
burna hiç güzel kokular gelmiyor
Böyle bir adamın karısının profili nasıl olur biliyormusunuz
kişiliği gelişemez
acizdir
elindeki tek silah göz yaşıdır
kafasına göre çekip gitme ihtimali yoktur
kocası kocasının beğenileri kocasının ailesi önceliğidir
Dediğiniz gibi yapabilen kadın buraya konu bu şekilde açmaz
Boşanın demiyorum konu sahibi yanlız şöyle elini çeneninaltına koy ve 10 yıl sonrasını düşün
Eşim sadece arkadaslariyla vakit geçirmeyi seviyor. Ben bir yere gidelim dediğimde gidilmiyor ama arkadaslariyla oldugunda geç saatte bile eve geliyor. Benim üzülmem onun umrunda değil sanki. Aramızdaki yakinlikta bitti hafta 1 defa falan oluyor belki onà kendimi nasıl fark ettirebilirım. Aramızdaki aşk bitti sanırım ağlamam veya uzulmem onun için bi sorun ifade etmiyor.ailemide istemiyor.
O sizi yatakta istediginse trip atin gonlumu al falan deEşim sadece arkadaslariyla vakit geçirmeyi seviyor. Ben bir yere gidelim dediğimde gidilmiyor ama arkadaslariyla oldugunda geç saatte bile eve geliyor. Benim üzülmem onun umrunda değil sanki. Aramızdaki yakinlikta bitti hafta 1 defa falan oluyor belki onà kendimi nasıl fark ettirebilirım. Aramızdaki aşk bitti sanırım ağlamam veya uzulmem onun için bi sorun ifade etmiyor.ailemide istemiyor.
Profili uygun değil, kocası çıkarmıyordur büyük ihtimal. Bu arada banın çabuk kalkmış sevindimSen de onsuz cik.
Zannedersem buradaki kadınların hiç çevresi vs yok. Akşama kadar evde kocalarını bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?