Eşim benimle ilgilenmiyor.

Evet kocalarimizı evde bekliyor olabiliriz. Yaşadığımız yer buna musait değildir belki cocugumuzda var.

Eşim sadece arkadaslariyla vakit geçirmeyi seviyor. Ben bir yere gidelim dediğimde gidilmiyor ama arkadaslariyla oldugunda geç saatte bile eve geliyor. Benim üzülmem onun umrunda değil sanki. Aramızdaki yakinlikta bitti hafta 1 defa falan oluyor belki onà kendimi nasıl fark ettirebilirım. Aramızdaki aşk bitti sanırım ağlamam veya uzulmem onun için bi sorun ifade etmiyor.ailemide istemiyor.
Aynı sorun bendede var bu saat oldu hala arkadaslarıyla 1 senelik evliyiz üstelik hamileyim konusmaya calısıyorum konusmuyo sinirleniyo bağırıyo cağırıyo tamam diyorum 1 olur 2 olur ama her gün her gün olmaz ama işte anlamıyor bende sasırdım napcağımı allah yardımcımız olsun..

Aynı sorun bendede var bu saat oldu hala arkadaslarıyla 1 senelik evliyiz üstelik hamileyim konusmaya calısıyorum konusmuyo sinirleniyo bağırıyo cağırıyo tamam diyorum 1 olur 2 olur ama her gün her gün olmaz ama işte anlamıyor bende sasırdım napcağımı allah yardımcımız olsun..
Bende hala bekliyorum galiba yarın babamı ariyip durmu izza etmem lazim artık yeter. Omrumuz geçiyor onları bekleyip uzulmekten benim eşimde sinirlenir hemen birsey demeye gelmez. En güzeli konuşmaktan anlamiyorlarsa ilerde çocuklarıma uzulecegine şimdi ben üzülürüm oğlum ufak zaten bu psikoloji yi anamaz diye düşünüyorum şaşırdım bende napiyim

Böyle bir adamın karısının profili nasıl olur biliyormusunuz
kişiliği gelişemez
acizdir
elindeki tek silah göz yaşıdır
kafasına göre çekip gitme ihtimali yoktur
kocası kocasının beğenileri kocasının ailesi önceliğidir
Dediğiniz gibi yapabilen kadın buraya konu bu şekilde açmaz
Boşanın demiyorum konu sahibi yanlız şöyle elini çeneninaltına koy ve 10 yıl sonrasını düşün
Kayın validem ile hiç bi sıkıntım yok oda farkında oğlunun yaptıklarının biraz sabretmek lazım diyoruz sadece olmadı boşanmak bizim için en iyi sonuçta omurluk birsey bu

Kayın validem ile hiç bi sıkıntım yok oda farkında oğlunun yaptıklarının biraz sabretmek lazım diyoruz sadece olmadı boşanmak bizim için en iyi sonuçta omurluk birsey bu
Hakkında hayırlısı diyorum

Bende hala bekliyorum galiba yarın babamı ariyip durmu izza etmem lazim artık yeter. Omrumuz geçiyor onları bekleyip uzulmekten benim eşimde sinirlenir hemen birsey demeye gelmez. En güzeli konuşmaktan anlamiyorlarsa ilerde çocuklarıma uzulecegine şimdi ben üzülürüm oğlum ufak zaten bu psikoloji yi anamaz diye düşünüyorum şaşırdım bende napiyim
Bu saatte hala yokmu

Hakkında hayırlısı diyorum
Bende allah kurtarsin bni diyorum napiyim artık elimden gelen herseyi yaptım alttan aldım karşılık vermedim yeri geldi oturup konusmayı denedim ama böyle devam ediyor sürekli

Naptın canım benim var mı bir gelişmeü

1 yıl olmuş düzelme var mı ?

Gelişmeleri ben yazayım arkadaşlar,
Konu sahibinin eşi hala aynı, hatta artık alkolik denecek halde. Konu sahibi onu alkolden vazgeçirmek için kendini 4.kattan atmaya bile kalktı. Buna rağmen ikinci çocuğu istiyorlar ve konu sahibi henüz 21 yaşında. Herşey yolunda yani!
Hayırlısı diyorum..

İşler karışmış, söylenip konuşmanın faydası olmaz. Ev hayatını konforlu ve eğlenceli hale getirmeyince eşler kadın ya da erkek evden uzaklaşıyor, dışarısı cazip gelmeye başlıyor.

Gelişmeleri ben yazayım arkadaşlar,
Konu sahibinin eşi hala aynı, hatta artık alkolik denecek halde. Konu sahibi onu alkolden vazgeçirmek için kendini 4.kattan atmaya bile kalktı. Buna rağmen ikinci çocuğu istiyorlar ve konu sahibi henüz 21 yaşında. Herşey yolunda yani!
Hayırlısı diyorum..
Yuh diyorum .

Back
X