- 3 Ağustos 2021
- 45
- 31
- 3
- Konu Sahibi Beyazgul__
Bu konu ile ilgili artik sorum kalmadi hersey yoluna girdi
Yazanlardan da cok tesekkur ederim

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esyalarimi topluyordum dun aksamki kavgada annemde dedi al esyalarini gel diye sonra esyalarimi alio geri dolaba koydu biryere gitme dedi zorluyir beni ne yaptiysam yaranamiyorum gitmek istiyorum birakmiyor git dediginde de oisman oluo gitmeme izin vermiyorBoşanmak istiyorsa boşan çekme bu eziyeti yazık sana bırak ne hali varsa görsün
Canım öncelikle hiç birşey senden kıymetli değil ne kadar üzülme desemde insan üzülür elbette ama kendini yıpratma daha çok gençsin. Evleneli daha çok az olmuş böyle olması tuhaf yani 3 5 yıllık evliliklerde zamanla cinsel uzaklaşma vs olabiliyor ama siz daha yeni evlenmişsiniz. Yani seni sevmiyor desem neden evlensin. Kendi içinden bir problemide olabilir sana söyleyemiyordur belki inşallah düzelir üzüldüm senin adınamerhaba kizlar/kadinlar,
Henuz 9 aydir evliyim daha yeni evlendim esim benden bir kac yas buyuk ben 24 yasindayim esim de 30 yasinda aramizda bir yas farki var. Evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde cinsel istegimiz baya yogundu ve karsilikliydi sonrasinda haftada 1 e dondu sonra iki hafta da 1 simdi ise 1,5 aydir hic iliskiye girmiyoruz kendisi calisyor bana yogunum yorgunum hic uyumuyorum beni bi rahat birak diyip duruyor ve bu beni ona karsi sogutyor bazen tartismamiz olur ve her tartismamizda bosanalim seni istemiyorum diyip duruyo bu bosanalim cumlesini annemin yaninda soylemisligi var kendi annesinin yaninda da ve ablasinin yandida da dedi bu beni cok kirdi yerin dibine soktu o beni istemiyor gibi ve ben herdefasinda her kavgada karsina oturup konusmaya calisyorum ama o yuzume bakmiyor. Sonrada cocuk istiyorum diyor ben Kabul etmedim daha yeni evliyiz ve sen bana yeterince ilgi gostermiyorsun bu degismedigi surece cocuk olmaz dedim sonra zaten sperm hucreleri yasamadigini canli olmadigini ogrendik yani her sekilde hamile kalamiyorum. Ondan ziyade daha dun kendi kendime dedim ki guzel bir elbise giyiyim az da olsa benim esim bakimli ve guzel demesi icin hazirlandim eve geldiginde ne bu dansoz gibi geziyon evde dedi bana ve bu beni cok kirdi incitti bugun ise ilk bulusmada giydigim kiyafeti giydim bana dedi bu ne ya yine nereye gidiyorsun dedi bende dedim hic biryere ilk bulusmamizda giymisrim dedim evet biliyorum ama suan bunu giymenin ne manasi var ve sustum beni okadar kiriyir ve uzuyor ki bunu da dile getirdigimde kavga cikartiykr ya ben zaten yorgunun yine seninle mi ugrasacagim gibi cumleler beni yipratti seviyorum onu ama sogudum resmen guzel bir gecelik giydigimde tepkisi hic yok bu ne evin icinde horoz gibi geziyorsun diyor ve guluyor bana ben ona yaklastigimda kiziyor diyor ki yine azdin mi yada hergun yaklassam hergun istersin her saat olsa bile istersin demisti bende tepkimi gosterip demistim sen benim esimsin sana yaklasmicamda kime yanasayim desim ona da kizdi hani her konuda suclu ben oluyorum okadar doldum ki derdimi de kimseyle paylasamiyorum lutfen bana akil verin ben ne yapacagim![]()
Maalesef degistiremiyorum annesine de yemek yapmadigimi soyluyir halbuki yapiyorum evi temizlemedigimi soyliyor ama temizliyorum ben yurtdisinda dogudum buyudum ben suku yemek yapmasini bilmiyorum denedim olmadi bunun lafini yapiyor bende dunya yemek tarifleri var mexican yemekleri hollanda yemekler italian hersey var turk mutfagi da var ama suku yemekleri beceremiyorum diye arkamdan ailesine laf ediyorBoşan anasının babasının eğitemediği çomarı sen mi değiştireceksin
Bende bunu diyorum kendi kendime gitmeme de izin verniyor resmen cehennem azabi cekiyorum ben o mutlu olsun diye cabaliyorken onun yaptiklari beni kiriyor uzuyorAyy çok sinirlendim dansöz kıyafeti mi dedi vurun k... ına tekmeyi gitsin bunla uğraşmaya değmez be
Psikolojik şiddet yapıyor sana düzelmiyorsa ayrıl gitsin herşeyi anlarımda dansöz gibi diyip dalga geçmek nedir böyleleri hiç birşeyi hak etmez ömür geçmez bunla sen yol yakınken dönmerhaba kizlar/kadinlar,
Henuz 9 aydir evliyim daha yeni evlendim esim benden bir kac yas buyuk ben 24 yasindayim esim de 30 yasinda aramizda bir yas farki var. Evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde cinsel istegimiz baya yogundu ve karsilikliydi sonrasinda haftada 1 e dondu sonra iki hafta da 1 simdi ise 1,5 aydir hic iliskiye girmiyoruz kendisi calisyor bana yogunum yorgunum hic uyumuyorum beni bi rahat birak diyip duruyor ve bu beni ona karsi sogutyor bazen tartismamiz olur ve her tartismamizda bosanalim seni istemiyorum diyip duruyo bu bosanalim cumlesini annemin yaninda soylemisligi var kendi annesinin yaninda da ve ablasinin yandida da dedi bu beni cok kirdi yerin dibine soktu o beni istemiyor gibi ve ben herdefasinda her kavgada karsina oturup konusmaya calisyorum ama o yuzume bakmiyor. Sonrada cocuk istiyorum diyor ben Kabul etmedim daha yeni evliyiz ve sen bana yeterince ilgi gostermiyorsun bu degismedigi surece cocuk olmaz dedim sonra zaten sperm hucreleri yasamadigini canli olmadigini ogrendik yani her sekilde hamile kalamiyorum. Ondan ziyade daha dun kendi kendime dedim ki guzel bir elbise giyiyim az da olsa benim esim bakimli ve guzel demesi icin hazirlandim eve geldiginde ne bu dansoz gibi geziyon evde dedi bana ve bu beni cok kirdi incitti bugun ise ilk bulusmada giydigim kiyafeti giydim bana dedi bu ne ya yine nereye gidiyorsun dedi bende dedim hic biryere ilk bulusmamizda giymisrim dedim evet biliyorum ama suan bunu giymenin ne manasi var ve sustum beni okadar kiriyir ve uzuyor ki bunu da dile getirdigimde kavga cikartiykr ya ben zaten yorgunun yine seninle mi ugrasacagim gibi cumleler beni yipratti seviyorum onu ama sogudum resmen guzel bir gecelik giydigimde tepkisi hic yok bu ne evin icinde horoz gibi geziyorsun diyor ve guluyor bana ben ona yaklastigimda kiziyor diyor ki yine azdin mi yada hergun yaklassam hergun istersin her saat olsa bile istersin demisti bende tepkimi gosterip demistim sen benim esimsin sana yaklasmicamda kime yanasayim desim ona da kizdi hani her konuda suclu ben oluyorum okadar doldum ki derdimi de kimseyle paylasamiyorum lutfen bana akil verin ben ne yapacagim![]()
Yavrum birakmiyor birakmiyor hic bir sekilde birakmiyor beni kaybetmekten korkuyor ama ben bunlari yasamak istemiyorum boyle bir hayatti da hak etmiyorum arkadasina soyledi bosanacam ondan mutlu degilim en iyi arkadasinin sevgikisi benim en iyi arkadasim kiza soyledi o da bana soyledi benim daha aglayacak ne gozyasim kaldi ne de takadim kaldi resmen canimi alsalar da kurtulsam dusuncesine girdim piskolojikmen bittirdi beniPsikolojik şiddet yapıyor sana düzelmiyorsa ayrıl gitsin herşeyi anlarımda dansöz gibi diyip dalga geçmek nedir böyleleri hiç birşeyi hak etmez ömür geçmez bunla sen yol yakınken dön
Ya iş hayati cok zor onu biliyorum ama benim istegim is hayati ile es hayatini ayri tutmasi gerekiyor ben yorgunum diyio gotunu donmesi ben zaten sabahtan aksama kadar tek evdeyim tek yatiyorum tek kalkiyorum tek kahvalti yapiyorum tek aksam yemegimi yiyorum tek alisverise cikiyorum yani bu bir evlilik mi veya ev arkadasi mi belli degilCanım öncelikle hiç birşey senden kıymetli değil ne kadar üzülme desemde insan üzülür elbette ama kendini yıpratma daha çok gençsin. Evleneli daha çok az olmuş böyle olması tuhaf yani 3 5 yıllık evliliklerde zamanla cinsel uzaklaşma vs olabiliyor ama siz daha yeni evlenmişsiniz. Yani seni sevmiyor desem neden evlensin. Kendi içinden bir problemide olabilir sana söyleyemiyordur belki inşallah düzelir üzüldüm senin adına
Konustugumda affedersin agzima ediyo ben yorgunum seninle mi ygrasacam yorgun halimle sen bu saatte niye ayaktasin diyip kiziyor bana sonra mesaj atatyim diyorum maglum oturup adam akilli konusamadigimiz icin bana tepkisi bunla mi ugrasacam simdi isim var diyor evde kavga cikartiyorÇoluk çocuk olmadan ailen de yanında iken birdk git ..
Adam gibi konuşup derdi ne ise cozecekse çözsün.. hasta ise gitsin üroloji ye ....edepsiz aileye şikayet etmek ne cocuk gibi ..
Karismazlar siddet yok birsey yokPolisi ara gelsin alsınlar seni... Git ailenin yanına bu adam Ruh hastası
Canım böyle evlilik olmaz sen bunları zaten tek başınada yaparsın önemli olan birlikte olmakYa iş hayati cok zor onu biliyorum ama benim istegim is hayati ile es hayatini ayri tutmasi gerekiyor ben yorgunum diyio gotunu donmesi ben zaten sabahtan aksama kadar tek evdeyim tek yatiyorum tek kalkiyorum tek kahvalti yapiyorum tek aksam yemegimi yiyorum tek alisverise cikiyorum yani bu bir evlilik mi veya ev arkadasi mi belli degil
Yurt dışından Türkiye ye mi geldin onu mu götürdün...![]()
yok ben turkiyeye geldim hahah onu goturmem ben orayaYurt dışından Türkiye ye mi geldin onu mu götürdün...![]()
Ben bu evden çıkmak gitmek istiyorum bana psikolojik şiddet uyguluyor dediğiniz takdirde çıkarsınız... Nasıl karışamazlar senn şikayetci olursan?Karismazlar siddet yok birsey yok