- 3 Ağustos 2021
- 45
- 31
- 3
- Konu Sahibi Beyazgul__
Babam vefaat etti 2009da bende yarin bir is ile gorusecem dedigini yapmaya dusunyordum o ise girip pra biriktirip bi sekilde ondan sonra yoluma bakmak icin ama iste ben cok dengesiz bir insanim o zamana da ne olur ne biter bi allah bilir suan birden gitmekten korkuyorum ne yapcagimi bilmedigim icin bir guvencem olmadigi icinO nasıl bir anne ya , kusura bakma da bir anne çocuğunu evlendirince bağ kopamaz. Ölene kadar çocuğunun mutluluğundan emin olmalı ve her zaman kol kanat germeli…Bir an önce işe gir o zaman, kimseye muhtaç olma, insanın kendi annesinden bile hayır gelmiyor demekki bazen baksana…İşe gir para biriktir, belli bir birikimden sonra boşan ve kendi başına bir hayat kur desem de bunu yapmayacaksın, biliyorum. Keşke yapsan…En azından huzurlu olurdun, kocanın o suratını çekmezdin. Baban peki boşansan sana destek çıkmaz mı ? Şahsen böyle kocanın hallerini çekeceğime, yerinde olsam boşanır, kendi anne babamın hallerini çekerim. Onların evladısın sonuçta. Bir işe de girerdin ve başka biriyle tanışıp evlenirdin kim bilir ?