- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
Dün yazmıştım kızlar sizi sıkmadan özet geçeyim bir aylık evliyim ve eşim düğünde toplanan paraları harcamış onun deyimiyle ödeme yapmış ben bankada olduğunu sanıyordum dün de altınlarımdan birkaç tane çeyrek verdim kredi borcunu ödemesi için lütfen neden verdin demeyin daha fazla faiz ödeyip günah işlemesini istemedim geçenlerde de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekti çıkardı verdi sinir oldum kalan paraya ne yaptığına dair açıklama istiyorum ama yapmıyor ve konuşmuyor şu an benimle nasıl davranmam gerekiyor
Sakın alttan alma üste çıkmaya çalışıyor aklınca küsmek ile bastıracak seni, bi daha sormaya cesaret etme istiyor . Bu öyle alttan alınacak bir konu değil artık evlisiniz ve o paranın her kuruşunda senin de hakkın var ve hesabını gayette sorarsın. Bu mevzuyu alışkanlık haline getirmesine izin verme!Dün yazmıştım kızlar sizi sıkmadan özet geçeyim bir aylık evliyim ve eşim düğünde toplanan paraları harcamış onun deyimiyle ödeme yapmış ben bankada olduğunu sanıyordum dün de altınlarımdan birkaç tane çeyrek verdim kredi borcunu ödemesi için lütfen neden verdin demeyin daha fazla faiz ödeyip günah işlemesini istemedim geçenlerde de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekti çıkardı verdi sinir oldum kalan paraya ne yaptığına dair açıklama istiyorum ama yapmıyor ve konuşmuyor şu an benimle nasıl davranmam gerekiyor
Gunahkar adamla evlenmis bankanin faizinden korkuyor. Esinin yaptigi hirsizlik oluyo haberin varmiDün yazmıştım kızlar sizi sıkmadan özet geçeyim bir aylık evliyim ve eşim düğünde toplanan paraları harcamış onun deyimiyle ödeme yapmış ben bankada olduğunu sanıyordum dün de altınlarımdan birkaç tane çeyrek verdim kredi borcunu ödemesi için lütfen neden verdin demeyin daha fazla faiz ödeyip günah işlemesini istemedim geçenlerde de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekti çıkardı verdi sinir oldum kalan paraya ne yaptığına dair açıklama istiyorum ama yapmıyor ve konuşmuyor şu an benimle nasıl davranmam gerekiyor
Elinizdekiler bitince dünya kadar borcun altına girmeye hazır olun!Dün yazmıştım kızlar sizi sıkmadan özet geçeyim bir aylık evliyim ve eşim düğünde toplanan paraları harcamış onun deyimiyle ödeme yapmış ben bankada olduğunu sanıyordum dün de altınlarımdan birkaç tane çeyrek verdim kredi borcunu ödemesi için lütfen neden verdin demeyin daha fazla faiz ödeyip günah işlemesini istemedim geçenlerde de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekti çıkardı verdi sinir oldum kalan paraya ne yaptığına dair açıklama istiyorum ama yapmıyor ve konuşmuyor şu an benimle nasıl davranmam gerekiyor
Yorumlarında parmağım otomatik beğenme modundaElinizdekiler bitince dünya kadar borcun altına girmeye hazır olun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?