- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 83
- 31
- Konu Sahibi bireylulmasali
Bitcoin son günlerde çok hareketli. Buna aldanıp parayı yatırmış olmasın? Adam hem suçlu hem güçlü size sormadan parayı buharlaştırıp bir de küserek üste çıkmasına izin vermeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konunuzuda okudum. O para borsada gitti gibi. Daha fazla altın vermeyin eşinize. Gidin bankada kasa açtırın saklayın orda. Evde durdukça olanı gidecek gibi.Dün yazmıştım kızlar sizi sıkmadan özet geçeyim bir aylık evliyim ve eşim düğünde toplanan paraları harcamış onun deyimiyle ödeme yapmış ben bankada olduğunu sanıyordum dün de altınlarımdan birkaç tane çeyrek verdim kredi borcunu ödemesi için lütfen neden verdin demeyin daha fazla faiz ödeyip günah işlemesini istemedim geçenlerde de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekti çıkardı verdi sinir oldum kalan paraya ne yaptığına dair açıklama istiyorum ama yapmıyor ve konuşmuyor şu an benimle nasıl davranmam gerekiyor
Hiişttt yanlış anlayacaklarYorumlarında parmağım otomatik beğenme modunda![]()
Ohooo konu sahibi tek bir yorum yapmadığı gibi bebek hayalleri bile kuruyor. Borsaya 3. Lazım olmuş demek.Kuzum siz biraz fazla mı iyi niyetlisiniz?
Kocanız da cin olmadan, adam çarpmaya kalkanlardan.
Bunlar daha fragman, size şimdiden geçmiş olsun.
Çocuk olunca sorumluluklarını bilir, düzelir diye düşünen bir kitle varSen akillanmazsin konu sahibesi.
Şimdi de çocuk derdine düşmüşsün.
Daha 1 aylık evlisin ve kocanın durumu da iç açıcı görünmüyor anlattığına göre.
Akıllı davran.
Haklılar... Hangi alkolik, kumarbaz, hovarda adamın çocuğu var kiÇocuk olunca sorumluluklarını bilir, düzelir diye düşünen bir kitle var