• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle konuşmuyor

Bitcoin son günlerde çok hareketli. Buna aldanıp parayı yatırmış olmasın? Adam hem suçlu hem güçlü size sormadan parayı buharlaştırıp bir de küserek üste çıkmasına izin vermeyin.

Dün yazmıştım kızlar sizi sıkmadan özet geçeyim bir aylık evliyim ve eşim düğünde toplanan paraları harcamış onun deyimiyle ödeme yapmış ben bankada olduğunu sanıyordum dün de altınlarımdan birkaç tane çeyrek verdim kredi borcunu ödemesi için lütfen neden verdin demeyin daha fazla faiz ödeyip günah işlemesini istemedim geçenlerde de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekti çıkardı verdi sinir oldum kalan paraya ne yaptığına dair açıklama istiyorum ama yapmıyor ve konuşmuyor şu an benimle nasıl davranmam gerekiyor
Önceki konunuzuda okudum. O para borsada gitti gibi. Daha fazla altın vermeyin eşinize. Gidin bankada kasa açtırın saklayın orda. Evde durdukça olanı gidecek gibi.

Eşinin günaha girmekten çekincesi yok ki.. Bu adam için kendini, üzmemelisin maaşını ve altınlarını kaptırma sakın ilerde çok üzülürsün.

Ne kadar borcunuz var, düğünde ne kadar para takıldı ve bunla borcun ne kadar kapatılması lazım, bunları bilmiyor musunuz?

Nasıl böyle en temel meselelerden habersiz olabiliyorsunuz? Eşinizin maddi durumu çok çok iyi olsa, ilgilenmeseniz belki anlarım. Ama sizden altın istediğine göre o da değil.

Ben de diğer arkadaşlar gibi bu durumun altında kredi ödemekten başka bir mesele olduğunu düşünüyorum. Ancak tek sorun bu değil ki. Ne sizin mali konulardan haberiniz var, ne eşinizle iletişiminiz var, ne eşinizin açıklama yapacak kadar saygısı var.

“Neden verdin” demeyin demişsiniz ama ne diyelim. Herşeyin şeffaf olduğu, iletişimin tam olduğu, güven sorunu yaşanmayan bir evlilikte elbette yardımcı olunur zaten. Bir değerlendirin isterseniz bunu.

Verecek cevabı olmadığı için küstüm ayağına yatıyor. Benim eşim daha haftası dolmadan düğünde takılanları eritti. Ama buna ben rıza göstermiştim borçları olduğunu biliyordum. O borçlarını ödeyip rahatlayacak, mutlu mesut yuvamızda huzurla yaşayacaktık🥰🥰🥰
AHH ZAVALLI BEN😣😣😣

Tamam giden gitti belli ki gelmeyecek bari kalanı yedirmeyin. Altın mı istedi? hemen küsüverin.

Sen akillanmazsin konu sahibesi.
Şimdi de çocuk derdine düşmüşsün.
Daha 1 aylık evlisin ve kocanın durumu da iç açıcı görünmüyor anlattığına göre.
Akıllı davran.
Çocuk olunca sorumluluklarını bilir, düzelir diye düşünen bir kitle var

Senin küsmen gereken yerde adam sana küsüyor bildiğin piskolojik baskı sizin evliğiniz sırtınıza kambur olacak belli kesinlikle çocuk yapmayın. Birdaha asla para, altın vermeyin sonradan kafanı taşlara çok vuracaksın..

images.webp
günaydın buyurun

Back
X