Eşim benimle konuşmuyor... :(

teşekkür ederim herkese yorumları için tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

iyi akşamlar

yaa böyle şeyler için insan sevdiceğini üzermi..

yeni evlisin.doğru düzgün görüşemiyoruz da diyorsun.bi kere sizin her bulduğunuz fırsatta soluğu yatak odanız da almanız gerekmez mi:34::34:

kocan gelince kocaman bi sarıl ona,seni çok özledim de iki gıdıkla bak nasıl eriyor karşında:34::34:

ahh cnm keşke o kadar kolay kanan biri olsa ama değil işte... çok inat ve kinci bir insan... ve yatak odası konusuda ayrı bir muamma zaten... orda da dertliyim ama burada yazamam onları...

Ben hatalı olduğunuzu düşünmüyorum. Üstelik aranızda devamlı olarak bunun esprilerini yapıyormuşsunuz.
Kinci ve devamlı küsen bir eşle yaşamak çok zordur. Bunun önüne geçmelisiniz.
Muhakkak güzel bir ortam ayarlayın ve eşinizle bu küslük konusunda konuşun tatlılıkla.

Eğer işlerinizden dolayı bu fırsatı yakalayamıyorsanız mektup-mail yazın.
Mutlaka konuşun; konu üzerine değil tavrı üzerine.
Burada sizin bir hatanız var, birşey demeden tlf.nu kağatmanız olmuş.
Bunuda yanlış olduğunu kabul edip eşinize söylersiniz.

biz kadınların doğasında vardır inat etmek,bir çok şeyi eşimizden beklemek..

ama şunu unutmayalım ki biz ne kadar inatçıysak,karşımızda ki o kadar inatçı

biz ilk adımı ne kadar karşıdan bekliyorsa, o da ilk adımı bizden bekliyor,

biz ne kadar ince fikirli hafifte tilkiysek,karşımızdakide bi o kadar odun,

hep benmi adım atıcam diyebilirsin,birazda o gelsin özürdilesin diyebilirsin..

çünkü bende aynısını yaptım yıllarca eee ne oldu sonunda koca bi hiç..

elbette dank etti bir şeyler zamanla,kavgalarımız sonrası ilk adımı ben attım.hatta bu adımlar zamanla çoğaldı,

adım atmadığım zamanlarda ise eşim korktu çünkü anladı ki bi şeyler ters gitmiş,o zaman oturup düşündü geldi gönlümü aldı.

dediğim gibi kimi zaman bi öpücükle,kimi zaman sadece ss yazdığı bi mesajla:16:

diğer mesajım da da yazdığım gibi saçma sapan bi nedenle üzüyorsun kendini.gerekiyorsa eşinden tel.yüzüne kapattığın için özür bile dilemesin.

özür dilemelisin ki,eşinde özür dilemenin bu kadar zor bişey olmadığını anlamalı..

Ben hatalı olduğunuzu düşünmüyorum. Üstelik aranızda devamlı olarak bunun esprilerini yapıyormuşsunuz.
Kinci ve devamlı küsen bir eşle yaşamak çok zordur. Bunun önüne geçmelisiniz.
Muhakkak güzel bir ortam ayarlayın ve eşinizle bu küslük konusunda konuşun tatlılıkla.

Eğer işlerinizden dolayı bu fırsatı yakalayamıyorsanız mektup-mail yazın.
Mutlaka konuşun; konu üzerine değil tavrı üzerine.
Burada sizin bir hatanız var, birşey demeden tlf.nu kağatmanız olmuş.
Bunuda yanlış olduğunu kabul edip eşinize söylersiniz.

teşekkür ederim.
bu akşam konuşmalıyım dediğiniz gibi tavrı üzerine

biz kadınların doğasında vardır inat etmek,bir çok şeyi eşimizden beklemek..

ama şunu unutmayalım ki biz ne kadar inatçıysak,karşımızda ki o kadar inatçı

biz ilk adımı ne kadar karşıdan bekliyorsa, o da ilk adımı bizden bekliyor,

biz ne kadar ince fikirli hafifte tilkiysek,karşımızdakide bi o kadar odun,

hep benmi adım atıcam diyebilirsin,birazda o gelsin özürdilesin diyebilirsin..

çünkü bende aynısını yaptım yıllarca eee ne oldu sonunda koca bi hiç..

elbette dank etti bir şeyler zamanla,kavgalarımız sonrası ilk adımı ben attım.hatta bu adımlar zamanla çoğaldı,

adım atmadığım zamanlarda ise eşim korktu çünkü anladı ki bi şeyler ters gitmiş,o zaman oturup düşündü geldi gönlümü aldı.

dediğim gibi kimi zaman bi öpücükle,kimi zaman sadece ss yazdığı bi mesajla:16:

diğer mesajım da da yazdığım gibi saçma sapan bi nedenle üzüyorsun kendini.gerekiyorsa eşinden tel.yüzüne kapattığın için özür bile dilemesin.

özür dilemelisin ki,eşinde özür dilemenin bu kadar zor bişey olmadığını anlamalı..

ne güzel yazmışsın.. evet güzel bir taktik.. (özür dilenmediğinde ortada ciddi bir durum olduğunun anlaşılması...)

ılk evlendıgımız yıllarda benımde esım cok kuserdı.ılk baslarda ben gıderdım ozur dılerdım.ıste gonlunu almaya calısırdım.baktım olacak gıbı degıl adam bunu alıskanlık halıne getırdı.bende taktık degıstım:).adamın her kustugunde onu umursamaz gıbı davrandım.o da zamanla baktı olmayacak artık kusmemeye basladı:))))))

arkadaşlar merhaba;

Bir problemim var ve hemen konuya girmek istiyorum 8 aylık evliyim ve eşimi çok seviyorum oda beni seviyor. Eşim vardiyalı çalışan biri ve bu haftaki vardiyası 16-24. Bense gündüz çalışıyorum. Dolayısıyla çok fazla görüşemiyoruz. Çoğu kez o geldiğinde ben uyumuş oluyorum. Sabahlar çok erken kalkıyorum çünkü. Bununla ilgili bir şikayeti yok normal karşılıyor.

Benim sorunum salı günü öğlen gibi aradım kendisini kayınvalidemlerde (altlı üstlü oturuyoruz ve yeme içme beraber) yemek yediğini söyledi. Ben ne yediğini sordum o sonrasında bir espisi yaptım. O buna karşılık hiç bir tepki vermedi...SADECE SUSTU... ondan öncede hiç bir problemimiz yoktu yani o gün ve öncesinde gayet normaldi herşey. Ben neden sustuğunuu birşey söylemediğini anlamadım...Anlam veremedim.. Telefondaki bir süre sessizlikten sonra hala birşey dememesi üzerine bende sinirlenip telefonu suratına kapattım.. Ve o gün bugündür ne aradı nede başka birşey...
Akşam geldiğinde konuşmadık.. Ben oturma odasında uyuyakaldığımdan beni uyandırıp yatağıma geçmemi söylemesinden başka birşey konuşmadı benimle..

Çok inat bir yapıya sahip..Bende inadımdır ama böyle durumlarda hep ben aramışımdır daha önceleri yada ilk adımı hep ben atmışımdır.

Şimdi size sorum ben ne yapmalıyım. Yine ilk adımı ben mi atmalıyım konuşmak için yoksa ondan mı beklemeliyim...Ya da önereceğiniz başka birşey var mıdır?
Böyle yaptığında aklıma binbir türlü şey geliyor... Benden soğuyormu...Artık beni eskisi gibi sevmiyormu... Yada vb. gibi şeyler...Bu inadın nedenini anlamıyorum... Ve ortada gerçekten bakıldığında bir sebep yok...

bazen espriler yanlış anlaşılabiliyor. eşine şaka yapmışsın, büyük ihtimalle yanlış anlamış birde suratına telefonu kapatınca baya kızmış olmalı. bu gereksiz gördüğünüz konuyu uzatırsanız ki inat dediğiniz için diyorum belki, farklı boyutlara taşınabilir. oturun konuşun öncelikle şakanızın açıklayın ki bi şaka olduğunu bilsin düzeleceğine inanıyorum. :)

Arkadaşlar kusura bakmayın çalıştığımı söylemiştim. o yüzden sık sık giremiyorum..

espiri soran arkadaşlara söylüyorum öyle ağır bir şey değildi...

Pırasa yediğini söyledi ve kayınvalidem şivesi gereği pırasaya porasa der.. bende ona istinaden " o pırasa değil porasa" dedim. ve ondan sonraki olayları biliyorsunuz zaten...

ayrıca bunun gibi şeylerin espirisini birbirimize daha önce de defalarca yapıyorduk... ama bu sefer nie böle oldu anlamadım...

ben ce kocanın alınası tutmuş.benim kayınvalidem de kavanoza kanaviz der.ben de yanında özellikle kanaviz derim eşim de dahil hep beraber güleriz.buna benzer şeyleri annemle de yaşarız. gülüşüp geçeriz.ne var ki porasa dedinse?çok problem edilecek bişey değil bence.eşin biraz alınganlık yapmış.ben ce konuş halledin meselenizi.

ben ce kocanın alınası tutmuş.benim kayınvalidem de kavanoza kanaviz der.ben de yanında özellikle kanaviz derim eşim de dahil hep beraber güleriz.buna benzer şeyleri annemle de yaşarız. gülüşüp geçeriz.ne var ki porasa dedinse?çok problem edilecek bişey değil bence.eşin biraz alınganlık yapmış.ben ce konuş halledin meselenizi.

bu ce leride niye ayrı yazdıysam?

O konuşmuyorsa sen dene konuşmayı...
Telefonu suratına kapadığın için de borcun olan özürü de dilersin hem.

Back
X