arkadaşlar merhaba;
Bir problemim var ve hemen konuya girmek istiyorum 8 aylık evliyim ve eşimi çok seviyorum oda beni seviyor. Eşim vardiyalı çalışan biri ve bu haftaki vardiyası 16-24. Bense gündüz çalışıyorum. Dolayısıyla çok fazla görüşemiyoruz. Çoğu kez o geldiğinde ben uyumuş oluyorum. Sabahlar çok erken kalkıyorum çünkü. Bununla ilgili bir şikayeti yok normal karşılıyor.
Benim sorunum salı günü öğlen gibi aradım kendisini kayınvalidemlerde (altlı üstlü oturuyoruz ve yeme içme beraber) yemek yediğini söyledi. Ben ne yediğini sordum o sonrasında bir espisi yaptım. O buna karşılık hiç bir tepki vermedi...SADECE SUSTU... ondan öncede hiç bir problemimiz yoktu yani o gün ve öncesinde gayet normaldi herşey. Ben neden sustuğunuu birşey söylemediğini anlamadım...Anlam veremedim.. Telefondaki bir süre sessizlikten sonra hala birşey dememesi üzerine bende sinirlenip telefonu suratına kapattım.. Ve o gün bugündür ne aradı nede başka birşey...
Akşam geldiğinde konuşmadık.. Ben oturma odasında uyuyakaldığımdan beni uyandırıp yatağıma geçmemi söylemesinden başka birşey konuşmadı benimle..
Çok inat bir yapıya sahip..Bende inadımdır ama böyle durumlarda hep ben aramışımdır daha önceleri yada ilk adımı hep ben atmışımdır.
Şimdi size sorum ben ne yapmalıyım. Yine ilk adımı ben mi atmalıyım konuşmak için yoksa ondan mı beklemeliyim...Ya da önereceğiniz başka birşey var mıdır?
Böyle yaptığında aklıma binbir türlü şey geliyor... Benden soğuyormu...Artık beni eskisi gibi sevmiyormu... Yada vb. gibi şeyler...Bu inadın nedenini anlamıyorum... Ve ortada gerçekten bakıldığında bir sebep yok...