Ay aklıma eltilerin savaşında sultanın kocasının etrafında dönüp Selamun aleyküm dediği sahne geldivahşi bir şekilde hazırlanıp etrafında dönseniz yorgunluk geçmezmi acaba farketmez mi
Merak ettim ama öpüsmeden insan sevisir mi onu anlamadim öptürtmüyor dediydiNeyse kizzz heyecan arıyor kendine demek ki
Hiç tanımadan mi evleniyorsunuz bu adamlarla?Daha öncede mi böyleydi?Bende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım
Yani sevişme denmez ona. O olsa olsa ihtiyaç giderme olurMerak ettim ama öpüsmeden insan sevisir mi onu anlamadim öptürtmüyor dediydi
Bekara kadın bosaPof isteksiz erkekte cok itici!
Duzelmiyosa boşa gitsin
Ne ise yaricak baska
Niye başladığı işi yarım bırakıyor takıldım bak buna
Daha önce böyle değildi yani nişanlıklık dönemimizde. Aldıktan sonra değiştiHiç tanımadan mi evleniyorsunuz bu adamlarla?Daha öncede mi böyleydi?
Evlenmeden önce hic mi bilmiyordu öyle öpüsme olaylari yasamadi mi takildim valla biraz daha detay anlataydi benceYani sevişme denmez ona. O olsa olsa ihtiyaç giderme olur
Zoraki öpüşüyorYani sevişme denmez ona. O olsa olsa ihtiyaç giderme olur
Çocuk var mı peki?Bekara kadın bosa
Daha önce böyle değildi yani nişanlıklık dönemimizde. Aldıktan sonra değişti
Koku problemi olabilir mi?Zoraki öpüşüyorbirgün öperken ağzına tüküreceğim
Nişanlılık dönemimizde böyle değildi elimde oynatıyordum evlendikten sonra değişti. Ben severek evlendim ama onu bilemem ne kadar sorsam da bana seni sevmeden aldım der miEvlenmeden önce hic mi bilmiyordu öyle öpüsme olaylari yasamadi mi takildim valla biraz daha detay anlataydi bence, severek mi evlendi yoksa mantik evliligi mi yapti vs bunlari bilmeden bazi seyleri yazdim ama bilemedim simdi
Ban yemeyiz dimiilk defa böyle konuya detayli(acik) yaziyorum ya
1 tane oğlum varÇocuk var mı peki?
Bende opturmem kendimi hic hatta kimseyi de opmem en son annemi cocukken opmusumdur yani. Ama esimi surekli operim ikisi farkli benceAzeri değil ama küçüklükten beri varmış öptürmeme olayı değişik bir adam
Yoğun çalışıyorsa hafta bir zaten yeter siz de çok darlamayın adamı burada ayda 1 yılda 1 yapanlar varYa benimki haftada bir olsun istiyor çok değil mi haftada 1 kerepek sekse düşkün biri değil
Ne korkusuKoku problemi olabilir mi?
Küçükken öpülmeye eşinle öpüşmenin ne alakasi var? Küçüklükten bu zamana kadar ailemi bile dokunsal sevemem, banada dokunulsun istemem, öpen olursa hemen gidip temizlermişim fln ama eşim hep dokunsun hep öpsün mutlu olurum. Ikisi aynı şey değil sapla samanı karıştırmayın.Azeri değil ama küçüklükten beri varmış öptürmeme olayı değişik bir adam
Hayat mı bu beYoğun çalışıyorsa hafta bir zaten yeter siz de çok darlamayın adamı burada ayda 1 yılda 1 yapanlar varbenim eşim de yoğun çalışıyor haftada 1 buluştuk mu öpüp başımıza koyuyoruz
Elinden tutup yatak odasına götürülmek hoşuna gidiyordur ondanNeyse kizzz heyecan arıyor kendine demek ki
Sonradan böyle oldu evet ama ağız kokusuyla olsa olamaz çünkü ilişkiye girmeden önce fırçalıyorumKüçükken öpülmeye eşinle öpüşmenin ne alakasi var? Küçüklükten bu zamana kadar ailemi bile dokunsal sevemem, banada dokunulsun istemem, öpen olursa hemen gidip temizlermişim fln ama eşim hep dokunsun hep öpsün mutlu olurum. Ikisi aynı şey değil sapla samanı karıştırmayın.
Eşiniz hep mi böyleydi? Sonradan olduysa acaba agiz kokusu probleminiz olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?