- 29 Mart 2023
- 132
- 53
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok giz fircaladiktan sonra kokmaz niye koksun, taktik degistir yani care yok baska simdilikValla fırçalayıp gidiyorum yanına fırçaladıktan sonra kokar mı onu bilmiyorum
Ee ben nasıl anlarım kokup kokmadığını fırçalamakta fayda etmiyorsaDişlerde çürük varsa kokar, diş etlerinde problem varsa kokabilir. Dil benim icin cok onemli mesela. Dilini fırçalayıp, kazimasi lazimmidede sorun olabilir, bademciklerde,genizde vb. disini fircalasanda agzin kokabilir yani
Bence bunun içinde spreyler vs var dış fircaladiktan sonra sıkabilirsiniz kendinize uygun olanı alıpEe ben nasıl anlarım kokup kokmadığını fırçalamakta fayda etmiyorsa![]()
ben de hep bunu merak ediyorum, öpüsmeden, ağız ağıza girismeden nasil baslaniyor bu iseMerak ettim ama öpüsmeden insan sevisir mi onu anlamadim öptürtmüyor dediydi![]()
Birde öyle deneyelim bakalımBence bunun içinde spreyler vs var dış fircaladiktan sonra sıkabilirsiniz kendinize uygun olanı alıp
Çünkü bir insan ne kadar yorgun olursa olsun 1 öpücük ya ağzında kaya taşımayacak yaBirde öyle deneyelim bakalım![]()
Ay yok giz fircaladiktan sonra kokmaz niye koksun, taktik degistir yani care yok baska simdilik
Ondan değildir bence,ortalama bir Türk erkeğinin ağız bakımına pek dikkat edeceğini sanmıyorum.Yine de bilemedim ya,şap şup opemedigim adam da koca olarak yanımda durmasın yani.Çok sinir bozucuSormalısın açık açık. İnsan kendi agız kokusunu almaz.Bazı kokular fırcalamayla geçmez mideden gelebilir, dolgulardan gelebilir vs. Ve agız kokusu gercekten herseyden sogutur insanı. Sırf bu sebeple cok yakın bir arkadasım boşanmak zorunda kaldı.
Yani başlangıçta ateşli bi öpüşme olmayacaksa niye aldık bu adamları bizOndan değildir bence,ortalama bir Türk erkeğinin ağız bakımına pek dikkat edeceğini sanmıyorum.Yine de bilemedim ya,şap şup opemedigim adam da koca olarak yanımda durmasın yani.Çok sinir bozucu.
Kesinlikle katılıyorum canımYani başlangıçta ateşli bi öpüşme olmayacaksa niye aldık bu adamları biz![]()
Aaa bunu bilmiyordum, bilgi icin cok Tesekkür ediyorumKokar aslinda. Cürük diş, diş eti problemi, mide problemi varsa kokar. En son ne zaman diş taşi temizletmistir, eger diş taşı varsa o da kokar. Fircayla geçmez bunlar.
Acıkcası ben de öperim, sıkıştırırım bazen olur olmadık yerlerini de ellerim. Bazen de sadece öpüşür sonra gider bulaşık yıkarım ne yaniKesinlikle katılıyorum canım.Gider öperim,gelir öperim.Hassas konu benim için .
Sen benim kafadansin,mıncıklarım da,şaplak ta atarım.Hep fazla sevgiden bunlarAcıkcası ben de öperim, sıkıştırırım bazen olur olmadık yerlerini de ellerim. Bazen de sadece öpüşür sonra gider bulaşık yıkarım ne yani![]()
Konu sahibi bunu kocana gönder,derin manalar içeren bir şarkı.Belki işe yararBirde öyle deneyelim bakalım![]()
Neden erkeklerin poposu daha güzel bak şimdi bu aklıma takıldı. Şaplak neden onlara daha cok yakışıyorSen benim kafadansin,mıncıklarım da,şaplak ta atarım.Hep fazla sevgiden bunlar.
Biraz iğrenç gelecek ama bileğini yalayarak anlayabilirsin ancak. Dis kontrollerini ihmal etme. Daha öpüşmeye yanasmayan adamla, nasil bir ön sevişme yasanir bilemedim. Oral vs. unut zaten buna da seks mi denir.Ee ben nasıl anlarım kokup kokmadığını fırçalamakta fayda etmiyorsa![]()
Biraz iğrenç gelecek ama bileğini yalayarak anlayabilirsin ancak. Dis kontrollerini ihmal etme. Daha öpüşmeye yanasmayan adamla, nasil bir ön sevişme yasanir bilemedim. Oral vs. unut zaten buna da seks mi denir.