Eşim benimle öpüşmüyor ne yapmalıyım?

recurring

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
132
53
13
27
Bende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım

Ay yok giz fircaladiktan sonra kokmaz niye koksun, taktik degistir yani care yok baska simdilik

Kokar aslinda. Cürük diş, diş eti problemi, mide problemi varsa kokar. En son ne zaman diş taşi temizletmistir, eger diş taşı varsa o da kokar. Fircayla geçmez bunlar.

Sormalısın açık açık. İnsan kendi agız kokusunu almaz.Bazı kokular fırcalamayla geçmez mideden gelebilir, dolgulardan gelebilir vs. Ve agız kokusu gercekten herseyden sogutur insanı. Sırf bu sebeple cok yakın bir arkadasım boşanmak zorunda kaldı.
Ondan değildir bence,ortalama bir Türk erkeğinin ağız bakımına pek dikkat edeceğini sanmıyorum.Yine de bilemedim ya,şap şup opemedigim adam da koca olarak yanımda durmasın yani.Çok sinir bozucu😬.

Ondan değildir bence,ortalama bir Türk erkeğinin ağız bakımına pek dikkat edeceğini sanmıyorum.Yine de bilemedim ya,şap şup opemedigim adam da koca olarak yanımda durmasın yani.Çok sinir bozucu😬.
Yani başlangıçta ateşli bi öpüşme olmayacaksa niye aldık bu adamları biz😁😁

Bir de bisey onericem, oyle mi yapıyorsunuz bilmiyorum da ornek olarak söyleyebilirim, hep gece/karanlikta ve yatakta mi cinsellik oluyor?

Bu cok sıkıcı çünkü.
Evin her yeri bu ise uygun.
( hatta ben bikere bahcede aksam isten gelmesini bekleyip orada sıkıştırdım :KK53: )
Arada ekşın falan katmali olaya ki daha da cazibeli hale gelsin olay.
Hep ayni döngüde olacagini bilmek bile sıkıcı.

Kokar aslinda. Cürük diş, diş eti problemi, mide problemi varsa kokar. En son ne zaman diş taşi temizletmistir, eger diş taşı varsa o da kokar. Fircayla geçmez bunlar.
Aaa bunu bilmiyordum, bilgi icin cok Tesekkür ediyorum 🫣

Kesinlikle katılıyorum canım😂.Gider öperim,gelir öperim.Hassas konu benim için .
Acıkcası ben de öperim, sıkıştırırım bazen olur olmadık yerlerini de ellerim. Bazen de sadece öpüşür sonra gider bulaşık yıkarım ne yani😁😁

Ee ben nasıl anlarım kokup kokmadığını fırçalamakta fayda etmiyorsa 🤔
Biraz iğrenç gelecek ama bileğini yalayarak anlayabilirsin ancak. Dis kontrollerini ihmal etme. Daha öpüşmeye yanasmayan adamla, nasil bir ön sevişme yasanir bilemedim. Oral vs. unut zaten buna da seks mi denir.

Merhaba öncelikle, benimde boyle bi problemim vardı eşimle , iliski falan oluyodu ama opusme de biraz hödük dusunuyodum, sonrasinda ısrar edip sordum evet curuk disin mi var koku gelyor dedi , ne kadar fircalasamda koku geliyordu o da kirmak istemyordu sormama ragmen soylemiyordu ,bence israr edp sor sende boyle bi problem olablr.

Back
X