Kendinize bakıyor musunuzBende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım
Dışlerinizi fircalamiyormusunuzMerhaba öncelikle, benimde boyle bi problemim vardı eşimle , iliski falan oluyodu ama opusme de biraz hödük dusunuyodum, sonrasinda ısrar edip sordum evet curuk disin mi var koku gelyor dedi , ne kadar fircalasamda koku geliyordu o da kirmak istemyordu sormama ragmen soylemiyordu ,bence israr edp sor sende boyle bi problem olablr.
Erkeklerın kadınlar ıcın soyledıgı yorum degıl mı kız buPof isteksiz erkekte cok itici!
Duzelmiyosa boşa gitsin
Ne ise yaricak baska
Selamun aleykümAy aklıma eltilerin savaşında sultanın kocasının etrafında dönüp Selamun aleyküm dediği sahne geldi
Heyecan yarat kırbac fılan, bak nasıl gelıyorValla kendimi erkek onu kadın gibi hissediyorum artık
Burda yılda 1 ilişkiye girenleri okuyoruzNormal mi
Ne çok isteksiz erkek var be.genç kızken bizi çok fena keklemişler.asıl erkeklere kadınlardan uzak durun, kaçın kaçın demeleri lazımmış meğer.gerçi ülkede hangi zihniyet doğru ki bu doğru olsun ? Genç kızlara tavsiyem ailenin çarpık ataerkil düşünce yapısına kanıp, beklentilerini yükseltmesinler.hayatın gerçekleriyle ablalarınız gibi geç yüzleşmeyin.Bende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım
Kac senelik evlisin? Nisanliyken falan nasildi? Her erkek öyle değil tabikiBende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım
Sizi sevmiyorBende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım
Yorgun olması tamamen yalan.bu kadar uzun süre yorgunluk mu olurmuş ? Gencecik adam.sizi sevmediği ve ten uyumu olmadığı anlamına gelmiyor bence.benim de bu tarz görüştüğüm bir erkek olmuştu.ben de sorun ediyordum ama beni beyin olarak kadar tahrik ediyordu ki elini sürmesine bile gerek kalmıyordu.sırılsıklam oluyordum dokunmadan siz düşünün.demem o ki.her ilişkide kâr, zarar dengesi vardır.sizin için önemli olan, fazla önemli olmayan ya da gelişirilebilir özellikleri enine boyuna düşünerek ilişki devam etmeli mı etmemeli mı karar vermelisiniz.temas etmeyi fazla sevmeyen insanlar var evet.gerçi benim ilişkimde adam yaptığı zaman normal sürede yapabiliyordu o da var.azdı ama yapamadığı için değil.sonuçta o sevgiyi, uyumu hissedecek kişi sizsiniz.kadınlar da hisseder yani.zor kararlar bunlar.6 sene olduk evleneli. Küçükken annesine falanda öptürmeyi sevmezmiş ablası söylemişti. İlişkimizde kısa sürüyor konuştum bu konuyu eşimle yorgun olduğunu söylüyor
Eee öpüşmeden nasıl kalkacak, bizimkisi nasıl ıslanacak?.Burada bir azeri başlığı açmıştım, orada da tartışıldı hatta, onlarda öpüşme ve oral kötü görülüyormuş belki sizin eşiniz de öyle olabilir mi?
Nasıl kötü günler ?Herşeyi denemiş biri olarak söylüyorum hiç bir işe yaramıyor
Biz çok kötü günler geçirdik ben o yüzden olduğunu düşünüyorum
Sizin de problemleriniz mi var acaba
Değil, kuralımızdır. TV izlerken sahnede öpüştülerse makarayla bizde öpüşürüz. Komik bi kural ama 2 senedir hiç şaşmadan devam ederiz. Alışkanlık oldu artıkBende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım
Hayır kokmaz diye bir şey yok kokar hemde macun kokusuyla karışık öyle bir kokar kiAy yok giz fircaladiktan sonra kokmaz niye koksun, taktik degistir yani care yok baska simdilik
İçki aldatmaNasıl kötü günler ?
Bence gayet sıkıntılı bir ilişki.uğraşmaya değmez bence.İçki aldatma
Aldatma olduktan sonrada düzelme yoluna girdik
Ama o istediğinde benim aklıma geldi yapamadık ben istediğimde o istemedi
Sonra ben her yolu denendim
Şimdi hiç bişey yapmıyorum 12 gündür de hiç birleyen olmuyo
Ama sürekli gelir gider öper mıç mıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?