- 28 Ekim 2013
- 1.080
- 170
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Arabayı sen sür, o ilgilensin bebekle.Evet kızlar eşim benimle sıkılıyor sürekli kendi ailesine gitmek istiyor halbuki evde de oturuyo orda da sevmiyor artık belki beni üstelik 50 günlük bebeğim var bugün babası yarın uzak bi ilçeye gidecegini söyledi ailecek bu da bizde gelelim dedi bana sormadan bebeğim çok huysuz şuradan şuraya giderken ağlıyor durmuyor bi pantolon almaya gittik rezil etti beni ağladı susmadi ki yolda hiç durmaz dün bayram gezmesinde de çok huzursuz oldu akşam durmadan ağladı eşim bunu bildiği halde beden böyle yapıyor hakaret etti bide yok bizimkiler le bi yere gitmiyorsun aptal gerizekalı vs hepsine sustum kızım uyuyordu yoksa tepelerdim onu çok üzülüyorum madem sıklcakti neden evlendi kalaydi babasının evinde!!!
Benim de bebeğim huzursuzdu ama gerken ortamı sağlayınca ha evde ha dışarda. Farketmiyor. Teşkilatlı olmak lazım. Şimdi iki tane oldular biri 15 aylık biri 27 günlük teyzesi. İnan bana teşkilatlı oldun mu her yere gidiliyo. Tatile de gittik ev gezmesine de alışverişe de... İş sende bitiyo stres yapma
Valla arkadasim bebek huysuzsa
Ister teskilat kur ister kurumsal calis
Hiiic fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?