- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Valla benim ikisi de çok huysuz canım. Hele büyük hem şımarık hem hareketli küçük de tam gaz maz zamanı. Sabah 11 den beri gezmedeyiz.
teşkilat falan demişsiniz nasıl oluyor anlamadım nasıl teşkilatlı olunuyor ??
Gittiğim yere ev ortamını götürüyorsun canım. Lazım olacak herşeyi alıyorsun. Bi de soğukkanlı oluyorsun. Öbür türlü çıldırtıyorlar çünkü.
Çok zor ama çocuk var diye de kaç yıl kapatıcam kendimi eve? Bi de benim arka arkaya oldu. Canları sağolsun. Bazen hayatım bitmiş gibi geliyo. Ama hayat devam ediyo.
ben de çocuklarımla her yere gittim.ben çocuklara değil,çocuklar bana uyum sağladı.üstelik küçük oğlum kolikliydi.Valla benim ikisi de çok huysuz canım. Hele büyük hem şımarık hem hareketli küçük de tam gaz maz zamanı. Sabah 11 den beri gezmedeyiz.
Off poff diyo sıkıldım diyo iki insan yüzü görelim diyo yani söylediBöyle adamlara bebek yapmamak lazım ..
Hep boyle yaabayram dolayısıyla mı yoksa hep böle mi?
benimde evde canım sıkıldı.
Ilk bebisim çok telaslaniyorum her dk meme istiyo çok ağlıyor kaka yapınca hemen almak gerekiyor çok ağlıyor yoksaBenim de bebeğim huzursuzdu ama gerken ortamı sağlayınca ha evde ha dışarda. Farketmiyor. Teşkilatlı olmak lazım. Şimdi iki tane oldular biri 15 aylık biri 27 günlük teyzesi. İnan bana teşkilatlı oldun mu her yere gidiliyo. Tatile de gittik ev gezmesine de alışverişe de... İş sende bitiyo stres yapma
Çok üzülüyorum çok pişmanım bazen evlendigimeEsin anlayissizmis canim
Takma gitme istemefigon zaman
Hakaretsr sende et
Disli ol
Agladikca daha ustune gelir bunlar
Konuştum hep başa dönüyoruz zaten kv hiç sevmiyorum tartıştık 3 hafta önce hiç goresim yok onu mecburen gidiyorum zırt birt çağırıyor oğlunu kızımı ozlemismis daha iki gün olmuş göreli hayret bişeyben esimde bocalamisti kizim dogdugunda.aldim karsima dedimki.artik yemegin camasirn utun her istedign eskisi gibi aninda olmick bana destek olman lazim bana yardimci olman lazim yetisemiyorm artik yoruluyrm bana sen yardimci olmazsan bana kimse anlamaz dedim.sessizce dinledi sonra o kaprisli lohusa sendromlu adam gitti yerine anlayisli es ilgili baba geldi.kocanla acik acik konus sıkıntini yoksa erkekler odun anlamiyo arada yontmak gerikiyo bacim uzme kendini otur konus
Benim bi tane 2yasnda simdi ama bebeyken çantamı toplayayım giydireyimmi giyineymmi makyajsız da gitmem bi yere malamat oluyordm valla. Ğeç hazırlanırım hep:)Benim de bebeğim huzursuzdu ama gerken ortamı sağlayınca ha evde ha dışarda. Farketmiyor. Teşkilatlı olmak lazım. Şimdi iki tane oldular biri 15 aylık biri 27 günlük teyzesi. İnan bana teşkilatlı oldun mu her yere gidiliyo. Tatile de gittik ev gezmesine de alışverişe de... İş sende bitiyo stres yapma
Ilk bebisim çok telaslaniyorum her dk meme istiyo çok ağlıyor kaka yapınca hemen almak gerekiyor çok ağlıyor yoksa
Benim bi tane 2yasnda simdi ama bebeyken çantamı toplayayım giydireyimmi giyineymmi makyajsız da gitmem bi yere malamat oluyordm valla. Ğeç hazırlanırım hep:)
burda sknti bebekten ziyade esinin tavri..Benim de bebeğim huzursuzdu ama gerken ortamı sağlayınca ha evde ha dışarda. Farketmiyor. Teşkilatlı olmak lazım. Şimdi iki tane oldular biri 15 aylık biri 27 günlük teyzesi. İnan bana teşkilatlı oldun mu her yere gidiliyo. Tatile de gittik ev gezmesine de alışverişe de... İş sende bitiyo stres yapma
ben de çocuklarımla her yere gittim.ben çocuklara değil,çocuklar bana uyum sağladı.üstelik küçük oğlum kolikliydi.
burda sknti bebekten ziyade esinin tavri..
Off haklısın kuzum bende artık is veriyorum kocama dün çok hastaydim emzirme dışında herseyi eşim yaptiBenimki de öyle canım sorma. Dün annemde kaldık. Sabah da mecburen geldik eve eşim atölyeyi açtı. Biri pusette öbürü kucakta: ) bi birini emzirdim bi öbürünü pışpışladım bi ara ikisi birden emdi. Valla küçük de bi 5 dakika ağladı. O kadar olacak. Zaten bakıyorum sebepsiz ağlıyorsa sıkıntı yok 3 5 dakika idare ediyorum. Yoksa sağa çekiyoruz arabayı babamız yardım ediyor. Kocana sorumluluk ver. Her fırsatta bahane uydur çocuğu ver kucağına. Ben öyle yaptım. Bi altını değiştirmez. O da her açtığında üstüne işedi ondan : ) kendim yapıcam diye diretme. Ne kadar sorumluluk verirsen o kadar iyi olur.
Ve her zaman yüreklendir onu. Kucağına aldığında gazını çıkardıysa. Ben sabahtan beri uğraşıyorum. Sen çıkardın de. Ya da ne bileyim sana gelince susuyo baba kokusu işte de.
Ben öyle öyle alıştırdım. Şimdi gece bakıyorum çok yorgunum küçük ağlıyo. Uyandırıyorum eşimi. Canım sen çıkarırsın anca bu gazı diyorum. 10 dakika uyuyorum : )
Ben de kocamdan çok şikayetçiyim bakma böyle anlattığıma. Kimsenin evliliği 4 4lük değil. İnan bana herkes zaman zaman pişman oluyo evlendiğine
Aynen öyleburda sknti bebekten ziyade esinin tavri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?