yanlış okumadınız... kaynanamla ilgili problemlerimi çözmeye çalışırken simdi eşim çıktı daha altı aylık evliyiz ama kelimeler boğazıma düğümlendi. gerçekten çok yoruldum konularımı okuyanlar bilir ben eşimle 2 sene görüştükten sonra nişanlanıp evlendik. eşim için birçok şeyden vazgeçtim misal ailemi bırakıp onun yanında geldim annesi ile altlı üstlü oturmayı kabul ettim. eşimle sürekli misafirlik sürekli kayınvalidemde oturmak derken birbirimize zaman ayıramadıgımızı anladık.. eşim ile misafirlik olaylarını azaltmaya karar verdik galiba bunlar benim baskımla olmuş geçen hafta izinli gününde sağolsun abisi ile gezmeye gitti üstelik kayınvalidemler evde yoktu bu haftada izinli zamanını gene abisi ile geçirmeyi tercih etti.. ve daha yeni izin kullanmaya başladı.. gece on ikide kayınvalidem haber verdi abin gezmye çagrıyor yarın seni diye. ona kızmıyorum eşime söylemese niye söylemedin diye annesine küsecekti. eşimle küstüm ama o paşalar gibi mışıl mışıl uyuyor ya vallahi kafayı yemek üzeriyim bunlar ne yaa.. ben eşimle vakit geçiremiyorum diye üzülürken eşiminde böyle üzüldüğünü düşünürken şimdi neler için üzülüyorum. gerçekten çok sıkıldım. benim eşim yalnız kalmak istemiyorki.. millete kızayım yalnız bırakmıyorlar diyeee cidden ne yapacagımı şaşırdım nefes alamıyorum..