eşim benimle yalnız kalmak istemiyor

evet. aynen öyle. ben değiştirmeye çalıştıkça daha çok üzülüyorum.. çok duygusal bir konuşma yaptım bakalım işe yarayacakmı çok az da olsa bir değişiklik var birden değişemez herhalde.. ama eskisi kadar değil yada ben eskisi kadar görmüyorum...

selam kızlar... benimde kayınvalidem üst katımda oturuyor...

bu öyle zor öyle zordu ki baslarda..!

ilk gelin geldigimde 6 ay boyunca birlikte yedik üstelik bide benden 10 yaş büyük kıskanc mı kıskanc birde eltim var..

3 katlı evde en alt katta oturuyorum..

sürekli beraber yiyip icmekten evi otel niyetine kullanmaktann nefret gelmisti artık..

o kadar cok tartısıyordukki :2:

ama birgünn kafama tak etti. eşimden habersiz gittim pazardan marketten ne lazımsa mutfak icin aldım. dolabımı bi güzel full doldurdum :21:

aksamda esime harikalar yarattım.. kaynanamda pazardan gelirken gördü benii 'hayırdır' dedi ve ben sadece 'hayır hayır'dedim güldüm :3:

eşim şaşırdı ama öyle hevesliydimki tek kelime etmedi :) hatta beni mutlu etti o gece :16:

ve biz sadece kaynanama aksamları çay içmeye çıkıyorduk kii buda bi zaman sonra beni daralttı..

yavaş yavaş eşimi alıştırdım bugun cıkmayalım dizim var bugun cıkmayalım basım agrıyo diye diye diye diyeee simdi haftada 1 yada 2 kez cıkıyoruz yukarı :34:

sonuc olarak 2 yıllık evliligimde artık en mutlu dönemlerimdeyim :nazar:

diyecegim şu ki sakınn ama sakınn kızarak bagırarak birşeyleri halletmeye calısmayın bende zamanında öyle yaptım ama hep zararlı cıktım..

Formül : TATLI DİL YILANI DELİGİNDEN CIKARIR :62:

selam kızlar... benimde kayınvalidem üst katımda oturuyor...

bu öyle zor öyle zordu ki baslarda..!

ilk gelin geldigimde 6 ay boyunca birlikte yedik üstelik bide benden 10 yaş büyük kıskanc mı kıskanc birde eltim var..

3 katlı evde en alt katta oturuyorum..

sürekli beraber yiyip icmekten evi otel niyetine kullanmaktann nefret gelmisti artık..

o kadar cok tartısıyordukki :2:

ama birgünn kafama tak etti. eşimden habersiz gittim pazardan marketten ne lazımsa mutfak icin aldım. dolabımı bi güzel full doldurdum :21:

aksamda esime harikalar yarattım.. kaynanamda pazardan gelirken gördü benii 'hayırdır' dedi ve ben sadece 'hayır hayır'dedim güldüm :3:

eşim şaşırdı ama öyle hevesliydimki tek kelime etmedi :) hatta beni mutlu etti o gece :16:

ve biz sadece kaynanama aksamları çay içmeye çıkıyorduk kii buda bi zaman sonra beni daralttı..

yavaş yavaş eşimi alıştırdım bugun cıkmayalım dizim var bugun cıkmayalım basım agrıyo diye diye diye diyeee simdi haftada 1 yada 2 kez cıkıyoruz yukarı :34:

sonuc olarak 2 yıllık evliligimde artık en mutlu dönemlerimdeyim :nazar:

diyecegim şu ki sakınn ama sakınn kızarak bagırarak birşeyleri halletmeye calısmayın bende zamanında öyle yaptım ama hep zararlı cıktım..

Formül : TATLI DİL YILANI DELİGİNDEN CIKARIR :62:

benim yılanı deliğinden hiçbirşey çıkaramaz:63:

Back
X