bak tatlım ben seninle aynı durumdayım burdan herkese tavsiyem kesinlikle bir erkeğin akrabalarının yakın oturmasının annesinin üstünüzde oturmasından daha vahim bir durum yok bu yüzden böyle bir evliliği hiç onaylamıyorum ben evliliğimin ilk yıllarında bu yüzden eşimle çok tartıştım kaynanama sürekli misafir geliyor sürekli yukardayız eve yatmadan yatmaya iniyoruz eşime söyledim farkında mısın ama evi otel gibi kullanıyoruz dedim yatmadan yatmaya iniyoruz dedim seninleykenbu böyle olmaz dedim ayıp olur kılıbık derler evlendi de değişti derler dedi bende o zaman evlenmeseydin özel denen birşeyimiz yok ki dedim gel zaman git zaman her gelene yukarı çıkmadım sen çıkıyorsan çık dedim gelceksin dedi kızdı hep gittim suratımı da 5 karış yaptım biraz oturdum başım ağrıyor dedim bahaneler buldum eve indim eşim yukarıda oturmaya devam etti eve geldiğinde kızdı yine kavga yine kavga ama pes etmedim o zaman çıkmayalım herzaman dedim çıkmak zorunda mıyız dedim seninle hiç birşey paylaşamıyoruz oturuyoruz ya yatıyoruz ya birlikte dedi sadece evlilik bunlardan ibaret mi dedim hep misafir geliyo gezmeye bile gidemiyoruz dedim ben yukarı çıkmadıkça misafirler de artık sık sık gelmemeye başladılar anladılar herhalde ama beni ilgilendirmez yok bi gün eşimin teyzesigil diğer gün yengesigil öbürgün dayısıgil derken hergün biri geliyo bitmek bilmiyo çok haklısın artık misafirler bayramdan bayrama ve ramazanda geliyolar bazen eşimle dışarıda gezdikten sonra biz onlara oturmaya gidiyoruz fırsat ta vermiyoruz yani bi de sen böyle dene derim
gerçi şimdi eşim bana hep der senin yüzünden akraba bağlarımız azaldı diye sadece bi akrabamız zırt pırt gelmek istiyo onunda hakkından geldim çok şükür
allah yuvanıza mutluluk huzur versin
as25 sizin misafirler de ne tuhaf öle ,sen olmazsan olma,k.walıdene gelıolar gelsınler otursnlar alalala,hee tabıı evde bı hızmetkar olunca daha rahat edıolar,hızmetkar gözunu açınca misafırlerde seyrekleşiyo,
ilk zamanlar baya bı gerılıoyo ortam bazen kavga da oluyo,ama zamanla kabullenıolar,gençlerınde ayrı bı hayatı war die,