eşim benimle yalnız kalmak istemiyor

bak tatlım ben seninle aynı durumdayım burdan herkese tavsiyem kesinlikle bir erkeğin akrabalarının yakın oturmasının annesinin üstünüzde oturmasından daha vahim bir durum yok bu yüzden böyle bir evliliği hiç onaylamıyorum ben evliliğimin ilk yıllarında bu yüzden eşimle çok tartıştım kaynanama sürekli misafir geliyor sürekli yukardayız eve yatmadan yatmaya iniyoruz eşime söyledim farkında mısın ama evi otel gibi kullanıyoruz dedim yatmadan yatmaya iniyoruz dedim seninleyken:20: bu böyle olmaz dedim ayıp olur kılıbık derler evlendi de değişti derler dedi bende o zaman evlenmeseydin özel denen birşeyimiz yok ki dedim gel zaman git zaman her gelene yukarı çıkmadım sen çıkıyorsan çık dedim gelceksin dedi kızdı hep gittim suratımı da 5 karış yaptım biraz oturdum başım ağrıyor dedim bahaneler buldum eve indim eşim yukarıda oturmaya devam etti eve geldiğinde kızdı yine kavga yine kavga ama pes etmedim o zaman çıkmayalım herzaman dedim çıkmak zorunda mıyız dedim seninle hiç birşey paylaşamıyoruz oturuyoruz ya yatıyoruz ya birlikte dedi sadece evlilik bunlardan ibaret mi dedim hep misafir geliyo gezmeye bile gidemiyoruz dedim ben yukarı çıkmadıkça misafirler de artık sık sık gelmemeye başladılar anladılar herhalde ama beni ilgilendirmez yok bi gün eşimin teyzesigil diğer gün yengesigil öbürgün dayısıgil derken hergün biri geliyo bitmek bilmiyo çok haklısın artık misafirler bayramdan bayrama ve ramazanda geliyolar bazen eşimle dışarıda gezdikten sonra biz onlara oturmaya gidiyoruz fırsat ta vermiyoruz yani bi de sen böyle dene derim:34: gerçi şimdi eşim bana hep der senin yüzünden akraba bağlarımız azaldı diye sadece bi akrabamız zırt pırt gelmek istiyo onunda hakkından geldim çok şükür:1: allah yuvanıza mutluluk huzur versin

as25 sizin misafirler de ne tuhaf öle ,sen olmazsan olma,k.walıdene gelıolar gelsınler otursnlar alalala,hee tabıı evde bı hızmetkar olunca daha rahat edıolar,hızmetkar gözunu açınca misafırlerde seyrekleşiyo,
ilk zamanlar baya bı gerılıoyo ortam bazen kavga da oluyo,ama zamanla kabullenıolar,gençlerınde ayrı bı hayatı war die,

yorumlarınız için teşekkürler. gerçekten canım çok sıkkın cebine notu iliştirdim. avdan geldi bekar arkadaşları gezmeye gidyormuş bunu neden cagırmamışlar surat asıldı çagırmadılar diye tabi ben iyice çıldırdım. ama konuşmaya niyetim yok

burda açık açık hizmet edene hizmetçiniz var iiyiymiş yeni gelin rahatımız ne iyi yeni gelinler varken oturuyoruz diyorlar

yanlış okumadınız... kaynanamla ilgili problemlerimi çözmeye çalışırken simdi eşim çıktı daha altı aylık evliyiz ama kelimeler boğazıma düğümlendi. gerçekten çok yoruldum konularımı okuyanlar bilir ben eşimle 2 sene görüştükten sonra nişanlanıp evlendik. eşim için birçok şeyden vazgeçtim misal ailemi bırakıp onun yanında geldim annesi ile altlı üstlü oturmayı kabul ettim. eşimle sürekli misafirlik sürekli kayınvalidemde oturmak derken birbirimize zaman ayıramadıgımızı anladık.. eşim ile misafirlik olaylarını azaltmaya karar verdik galiba bunlar benim baskımla olmuş geçen hafta izinli gününde sağolsun abisi ile gezmeye gitti üstelik kayınvalidemler evde yoktu bu haftada izinli zamanını gene abisi ile geçirmeyi tercih etti.. ve daha yeni izin kullanmaya başladı.. gece on ikide kayınvalidem haber verdi abin gezmye çagrıyor yarın seni diye. ona kızmıyorum eşime söylemese niye söylemedin diye annesine küsecekti. eşimle küstüm ama o paşalar gibi mışıl mışıl uyuyor ya vallahi kafayı yemek üzeriyim bunlar ne yaa.. ben eşimle vakit geçiremiyorum diye üzülürken eşiminde böyle üzüldüğünü düşünürken şimdi neler için üzülüyorum. gerçekten çok sıkıldım. benim eşim yalnız kalmak istemiyorki.. millete kızayım yalnız bırakmıyorlar diyeee cidden ne yapacagımı şaşırdım nefes alamıyorum..

Daha fazla ilgi görmek istiyor olmani anliyorum ama bence sende bu kadar takilip kalma buna, sonucta hep böyle olacak diyede bir sey yok. Durumdan madem rahatsizsin sende esine acikca söyle onunla daha fazla zaman gecirmeyi istedigini, onu özledigini vs vs..ama bunu tatli dille yap, tatli dil sonucta yilani bile deliginden cikarir diye bosuna dememisler:34:

tatlım evlilik denen şey adaptasyon meselesidir bi kere en başta:) bu adam bi kere adapte olmaya çalışıo veeeeee senin ona mecbur olduğunu adı gibi biliyo yani onun gözünde x evde nasılsa her gittimde onu bulabilirim yapıca tek şey benimle ilgilenmek günde yarım saat ilgi neyine yetmio falan filandır... burda asıl problem onda senin gibi düşünmesini sağlamak:) bence kendine kesinlikle bi iş bul bak ne güzel netin varmış otur yabancı dizi izle herkesin zevkine göre var yerli dizide izleyebilirsin netten film izle ama o gelince suratını asla asma ama normalin dışındada aslaaaaaaa ilgilenme yani eski x i özlesin biraz bi kaç gecede yüz verme çünkü sen onunla sürekli ilgilendin için o buna alışmış normal geli bide senin ilgini kaybetsin bakalım nolcak aşkım çok heycnlı bi yerde kaldı şunu bitirim de ama sevgi sözcükleri agzından eksik olmasında gözün onu görmesin eve geldinde güzelce yemek yiyin işini hemen hallet aşkım şu gelcek derse çıkarma sesini iyi gelsin de gidiorum derse gömül pc başına hı tamam canım dikkat et kendine de üstüne düşme bi serbest bırak bu arada sürekli onu düşünme başka şeyler düşün biliorum yanlızlık zor ama seni özlemesine izin ver yada haber sitelerini mutlaka takip et eve geldinde ülkenin durumundan bahset seninde hayatın göbeğinde oldugunu ona muhtaç olmadığını kafanın çalıştığını anlasın veeee ilgisini çebilcek konulardan konuş avla ilgili netten bişeler araştır aşkım bak bide bu teknik varmış şuda şölemiş de sende denedinmi hiç de.... yada evde dielimki 5 dakka yanlız mı kaldınız soyun:) veeee ona deki 5 dk kada bu kadar seninle evimizde saatlerce baş başa kalmak istiorum de ayrıcada yatakta senden önce mi uyyo sen ondan önce uyu dön kıçını yat ama önce bi öpücük kondur o kalakalsın ölece bi bakalım noluyo :)

canımmm çok üüzldüm...kendi derdimi sıkıntımı unuttum şuan inan...ama sen daha yeni ewlisin kaldıki kocan ne halt etmeye ewde karısı dururken nereye gidiyo sensiz gezmeye iki erkek nereye gider gezmeye...aslında varya sende orda orda arkadaş çewresi yapcaksın kendine sende takılıcaksın kafana göre öle her canın sıkıldımmı çıkıp gitceksin oh ne güzel ne kaynana derdi ne can sıkıntısı...kafanmı bozuldu çıkıp gidebileceğin bi arkadaşın olsa çok iyi olcak senin için ondan sonra onlar düşünsünler bu kız bize ilgisiz diye...eşinin yaptığı çok yanlış...sen ewde tek başına otur akşama kadar kaynanana dırdırı çek oda çıksın dışarda abisiyle gezsin :47:

canımmm çok üüzldüm...kendi derdimi sıkıntımı unuttum şuan inan...ama sen daha yeni ewlisin kaldıki kocan ne halt etmeye ewde karısı dururken nereye gidiyo sensiz gezmeye iki erkek nereye gider gezmeye...aslında varya sende orda orda arkadaş çewresi yapcaksın kendine sende takılıcaksın kafana göre öle her canın sıkıldımmı çıkıp gitceksin oh ne güzel ne kaynana derdi ne can sıkıntısı...kafanmı bozuldu çıkıp gidebileceğin bi arkadaşın olsa çok iyi olcak senin için ondan sonra onlar düşünsünler bu kız bize ilgisiz diye...eşinin yaptığı çok yanlış...sen ewde tek başına otur akşama kadar kaynanana dırdırı çek oda çıksın dışarda abisiyle gezsin :47:

ava gittiler abisi ile.. önceden hiç böyle yapmazdı.. tamam hep ailesi ile beraberdik ama hiç dışarıya çıkmazdı. ben burda istesem arkadaş çok. ama malesef herkez tanıdık oturup muhabbet edebilecegim kendime uygun tek arkadaş bulamadım.. mesela burda günüm gecikti hamilemiyim desen kayınvalidene hayırlı olsun gelin hamileymiş diye dönüyor.. yani güvenip muhabbet edebilecegin hiç kimse yok.. geçen kavga ettik ben dışarı çıkıp hava alıcam dedim. gitme felan dedi baktı ben kararlıyım oturdu agladı.. evet anlatıyorum ama anladım haklısın diyo gene aynıs dün gönlümü almak için çok ugraştı. barışmadım işe gidecek ben kalkmayacam dedim. oda duygu sömürüsü yapıyor aç gideyim işe ne olacakki diye dediğim gibi kalkmadım hazırlamış kahvaltısını yemiş gitmiş.. bakalım bundan sonra ne olacak...

yeni evliyken ben de senin gibi düşlünüyordum.eşim yanımdan ayrılsın istyemiyordum ama şimdi düşününce bunun abartılı olduğunu anladım.erkeği eve kapatmak herşeyine hayır demek de doğru değil bence:50:sana da zaman ayırmalı seninle evde zaman geçirmeli dışarıya gezmeye çıkarmalı ama hep yanımda olsun diye diretme canım.daha çok yenisiniz bunun orta yolunu bulabilirsiniz:31:kendini iyice ifade et yumuşak bir dille konuş seni anlaması için ama çok da baskı kurma derim ben:34:

ava gittiler abisi ile.. önceden hiç böyle yapmazdı.. tamam hep ailesi ile beraberdik ama hiç dışarıya çıkmazdı. ben burda istesem arkadaş çok. ama malesef herkez tanıdık oturup muhabbet edebilecegim kendime uygun tek arkadaş bulamadım.. mesela burda günüm gecikti hamilemiyim desen kayınvalidene hayırlı olsun gelin hamileymiş diye dönüyor.. yani güvenip muhabbet edebilecegin hiç kimse yok.. geçen kavga ettik ben dışarı çıkıp hava alıcam dedim. gitme felan dedi baktı ben kararlıyım oturdu agladı.. evet anlatıyorum ama anladım haklısın diyo gene aynıs dün gönlümü almak için çok ugraştı. barışmadım işe gidecek ben kalkmayacam dedim. oda duygu sömürüsü yapıyor aç gideyim işe ne olacakki diye dediğim gibi kalkmadım hazırlamış kahvaltısını yemiş gitmiş.. bakalım bundan sonra ne olacak...

çokda kasma derim ben...bak ben kimseyle görüşmem ettirmem zaten öle bişey olsa ben ewde otururken kıyameti koparırım ama gel görki ayda bikere zorla izin kullanıyor ve kimseyle görüştürmediğim için o izin günündede eniştesi falan geliyor hep birlikte oturuyoruz...buna şimdilik ses çıkarmıyorum çünkü iş ew çok daralıyor...ee iş yeride aile ile birlikte olduğu için kafasını dağıtamıyor...ordada ailesiyle yüz göz olma halinde hep orda onlar daraltıyor burda ben...onun açısından baktığımda kendimdende nefret ediyorum bazen inanki...tamam eşinin yaptığı doğru değil ama emin olki onlar bizim kadar açık sözlüde olamıyor içlerinide dökemiyorlar...mesela gün belirlesin atıyorum ayda 1 kere falan izin var varsın abisiyle takılsın arkadaş çewresinden uzak tut...

çokda kasma derim ben...bak ben kimseyle görüştürmem ettirmem zaten öle bişey olsa ben ewde otururken kıyameti koparırım ama gel görki ayda bikere zorla izin kullanıyor ve kimseyle görüştürmediğim için o izin günündede eniştesi falan geliyor hep birlikte oturuyoruz...buna şimdilik ses çıkarmıyorum çünkü iş ew çok daralıyor...ee iş yeride aile ile birlikte olduğu için kafasını dağıtamıyor...ordada ailesiyle yüz göz olma halinde hep orda onlar daraltıyor burda ben...onun açısından baktığımda kendimdende nefret ediyorum bazen inanki...tamam eşinin yaptığı doğru değil ama emin olki onlar bizim kadar açık sözlüde olamıyor içlerinide dökemiyorlar...mesela gün belirlesin atıyorum ayda 1 kere falan izin var varsın abisiyle takılsın arkadaş çewresinden uzak tut...

çokda kasma derim ben...bak ben kimseyle görüştürmem ettirmem zaten öle bişey olsa ben ewde otururken kıyameti koparırım ama gel görki ayda bikere zorla izin kullanıyor ve kimseyle görüştürmediğim için o izin günündede eniştesi falan geliyor hep birlikte oturuyoruz...buna şimdilik ses çıkarmıyorum çünkü iş ew çok daralıyor...ee iş yeride aile ile birlikte olduğu için kafasını dağıtamıyor...ordada ailesiyle yüz göz olma halinde hep orda onlar daraltıyor burda ben...onun açısından baktığımda kendimdende nefret ediyorum bazen inanki...tamam eşinin yaptığı doğru değil ama emin olki onlar bizim kadar açık sözlüde olamıyor içlerinide dökemiyorlar...mesela gün belirlesin atıyorum ayda 1 kere falan izin var varsın abisiyle takılsın arkadaş çewresinden uzak tut...

Siz de fazla abartmamış mısınız?
Neden arkadaşlarıyla görüşmesin ki..
Evlenince köleleşmiyor herhalde insanlar.

Herkesle görüşsün, istediği aktiviteye katılsın, ama kime ne kadar zaman ayıracağını bilsin.

sebg çok haklısın izin gününü beraber geçirmeyi istemekte.
Eşinin karakteri henüz oturmamış sanki..
Seni seviyor, ama herkesle iyi olmak için yine seni kırıyor.
Bir arkadaş program yap, sinema bileti al demişti sanırım.
Saati belirli bir program yapabilirsin birkaç gün önceden.
Bilet alırsın, elde bilet varken erteleyelim diyemez.
Ve o gününüz öyle güzel geçer ki bir sonraki iznini bekler senin için (:

Siz de fazla abartmamış mısınız?
Neden arkadaşlarıyla görüşmesin ki..
Evlenince köleleşmiyor herhalde insanlar.

Herkesle görüşsün, istediği aktiviteye katılsın, ama kime ne kadar zaman ayıracağını bilsin.

sebg çok haklısın izin gününü beraber geçirmeyi istemekte.
Eşinin karakteri henüz oturmamış sanki..
Seni seviyor, ama herkesle iyi olmak için yine seni kırıyor.
Bir arkadaş program yap, sinema bileti al demişti sanırım.
Saati belirli bir program yapabilirsin birkaç gün önceden.
Bilet alırsın, elde bilet varken erteleyelim diyemez.
Ve o gününüz öyle güzel geçer ki bir sonraki iznini bekler senin için (:

malesef inşaatçı oldugu için izinli olacagı zaman sabah işi gitmeden hemen önce ögreniyoruz.. tabi ben diyorum izinli olunca söyle yaparız böyle yaparız böyle hayaller kurunca daha çok hayal kırıklıgına ugruyorum

suanda ona ilgisiz gibi duruyorum.... birşeyler hazırla yiyelim dedi. hazırladım ben pc basına geçtim küsmüyüz dedi güldüm sarıldımm yooo dedim.. o konuştu. hadi yatalım dedi bekle gelicem kk ya bakayımda bir dedim:D o içerde benim telefonla ugraşıyor bende gitmemek içinnn biraz zorlanıyorum açıkcası... neyse bakalım bu yöntemde işe yaramazsa zor kullanmak zorunda kalacam:P:P

evlenince kadınlar karı koca beraber birbirimizin adeta gölgesi olalım istiyorlar

erkeklerde sürekli bu edi -büdü hallerinden kaçmak için delik arıyorlar...

kim nerede neyi abartıyor ben anlayamadım bizim insanların evliliklerinde :)

sürekli aile ve arkadaş üzerine kurulu olunca bazı şeyler, akla gelen tek şey beraber gezmek

saplantısı oluyor haliyle..kişilere mahsus zevk ve hobiler yok.farklı ilgi alanları yok,herşey beraber

yapılmaya programlı..sonrasında sürekli kavgalar,birbirinden usanan eşler...bunları direkt size yazmıyorum

genel itibariyle yazdım..eşimle ortak zaman geçirmeyi severiz ama bu sürekli gez toz,ailelere git,arkadaşlara git

seklinde olmaz.gerek mesleğimizle ilgili gerekse sosyal aktivitelerle ilgili yapmayı hoşlandığımız etkinlikleri

yapma şeklindedir..isteyen bireysel de takılabilir..bunun için birbirimizden izin alacak değiliz..sürekli

aile gezmesinden de hoşlanmam..benim annem babamda zaten emekli insanlar, kendilerine göre gezi planı,programlar yaparlar..

sürekli damat gelsin ,gelinler gelsinler diye gözleri kapıda beklemezler.beklemelelride gerekmiyor değilmi.gerektiğinde de hep birlikte

çok güzel zaman geçiririz ailelerle..ama abartmadan,sürekli bir mecburiyetmiş gibi yapmadan..

böyle olduğu zaman evlilik işkenceye dönmüyor..

yanlış okumadınız... Kaynanamla ilgili problemlerimi çözmeye çalışırken simdi eşim çıktı daha altı aylık evliyiz ama kelimeler boğazıma düğümlendi. Gerçekten çok yoruldum konularımı okuyanlar bilir ben eşimle 2 sene görüştükten sonra nişanlanıp evlendik. Eşim için birçok şeyden vazgeçtim misal ailemi bırakıp onun yanında geldim annesi ile altlı üstlü oturmayı kabul ettim. Eşimle sürekli misafirlik sürekli kayınvalidemde oturmak derken birbirimize zaman ayıramadıgımızı anladık.. Eşim ile misafirlik olaylarını azaltmaya karar verdik galiba bunlar benim baskımla olmuş geçen hafta izinli gününde sağolsun abisi ile gezmeye gitti üstelik kayınvalidemler evde yoktu bu haftada izinli zamanını gene abisi ile geçirmeyi tercih etti.. Ve daha yeni izin kullanmaya başladı.. Gece on ikide kayınvalidem haber verdi abin gezmye çagrıyor yarın seni diye. Ona kızmıyorum eşime söylemese niye söylemedin diye annesine küsecekti. Eşimle küstüm ama o paşalar gibi mışıl mışıl uyuyor ya vallahi kafayı yemek üzeriyim bunlar ne yaa.. Ben eşimle vakit geçiremiyorum diye üzülürken eşiminde böyle üzüldüğünü düşünürken şimdi neler için üzülüyorum. Gerçekten çok sıkıldım. Benim eşim yalnız kalmak istemiyorki.. Millete kızayım yalnız bırakmıyorlar diyeee cidden ne yapacagımı şaşırdım nefes alamıyorum..

canım iş eşinde bitiyor...
Kimseye kızma...
Bak benim kaynım yeni evli...8 ay oldu
eltim kayınvalidemde en fazla 10 dk oturur
bize hiç gelmezler
akraba gezmelerinide bayramdan bayrama yaparlar

kaynımada aileden kimse birşey diyemez...
Eltiminde bu tip sorunları yok doğal olarak...

Yani erkek anlayışlı olacak...
Kimse sana laf edemesin..
Baştan böyle başladıysa artık zor ama eşinle konuşmayı dene..

eşim geçen günlerde yalnız yemek yemeyi teklif etti cumartesi olsun söyle sizinkilere dedim. bugünhiç agızını açmadı yarın sen söyle diyor... ben ailesi ile yüz göz olmak istemedikçe beni araya katıyor ki babası yarın misafirliğe gidelim dedi. gözünün içine baktım hadi söyle diye ama yokkk...

biz eşimle uzun bi süredir özel bişeyler yaşamıyoruz.ilk başlarda ben rahatsızdım,sonra 1 hafta oruç tuttum diye yaklaşmadı.sonra ben regl oldum diye ses çıkarmadı.bugün kanamam bitti ve eşime söyledim.o ise yatıp uyudu:((((...moralim çok bozuldu.neler hayal etmiştim oysa:(

ah şu erkekler:47: kendileri istedikleri zaman yanlızda kalıyolar.ailelerine karşıda çıkabiliyolar.her bi haltı yapabiliyolar ama kendileri isteyecek.eşleri k.çını yırtsın seslerini çıkarmıyolar:(((

Back
X