• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benimle yalnız kalmak istemiyor

yok hakaret felan etmedim sadece inanmıyorum sana dedim kalktım yataktan... oda hiçbirşey olmamış gibi uyudu beş dakika içinde :(:(:(:(:([/QU

uyurlar.erkeklerin beyni bizimki gibi işlemiyor.sen uyuyamazken o saniyesinde uyur.:))) bende fitil olurdum.hatta öyle sinir olurdum ki.kudururdum.ilgi beklerdim.sonra zamanla çok değil 1 sene sonra değişiyor bakış açın.dönüp dolaşıp aynı yere geldiğini gördükçe sende takmıyorsun.

sabah yedide ava gidecekler. suanda mışıl mışıl uyuyor içerde..

canım gitsin boşver.çapkınlığa gitmiyor ya.ona seni özleme fırsatı ver.hem deşarj olur.hemde erkekler öyle spor v.s ilgilendiğinde rahatlıyorlar.içmeye yada sensiz gezmeye gitmesinden çok daha iyidir.benim eşimde benim kardeşimle balığa giderler.hele yazın adamın yüzünü göremem.olsun derim kendi kendime onunda ihtiyacı var.

sen hayatında başka bir yerdesin.her anını seninle geçirirse ondada bir sorun vardır.sen onun hayatının en önemli yerindesin zaten.ama arada onun böyle şeyler yapmasına müsade et.emin ol kazanan sen olacaksın.

sabah yedide ava gidecekler. suanda mışıl mışıl uyuyor içerde..

canım seniin işin var galiba.ben yatıyorum gözler kaydı.sende canını sıkma.şimdi git ona sarıl.bu güzelim geceni ondan ve kokusundan ayrı geçirme.ömrümüz küçük şeylerden küsecek alınacak kadar uzun değil.o senin ve hayatının en önemli yerinde.biraz avlanmasında sakınca olmasa gerek dimi.:)

bende koçişimin yanına gideyim.

bak biz 43 gün önce bebeğimizi kaybettik.20 haftalık hamileydim.

bunları yazarken nefes almak zor geliyor. ne yazacagımı bilmiyorum kalemimden neler dökülür. ve ne hissettigimi bile bilmiyorum. sadece yazmak istiyorum belki saatlerce yazacagım. bunları yazarkende sen okurkende eminol ben seni düşünüyorum. içimden seni seviyorum demek geliyor.. seni su saatte uyandırıp seni çok sevdiğimi söyleyip sarılmak geliyor... ama sonrada beni kırdıgın aklıma geliyor kendime engel oluyorum.. bugün karar aldım sana bundan sonra engel olmayacagım nerde kiminle mutluysan orda olmak senin hakkın çünkü ben senin yanında mutlu olacagımı düşündüğüm için suan bu evdeyim... daha fazla yazamayacagım nekadar kırgın olsamda sana seni seviyorum...

bu nasıl kelebek8

canım seniin işin var galiba.ben yatıyorum gözler kaydı.sende canını sıkma.şimdi git ona sarıl.bu güzelim geceni ondan ve kokusundan ayrı geçirme.ömrümüz küçük şeylerden küsecek alınacak kadar uzun değil.o senin ve hayatının en önemli yerinde.biraz avlanmasında sakınca olmasa gerek dimi.:)

çok üzüldüm. Rabbim en uygun zamanda tekrar bir evlat nasip etsin size.. evet gerçekten uzun değil ama o gönlümü almadan o yataga gidersem. ne bileyim sanki bana bak ben yaparım ederim ama dayanamaz barışır der gibi hissediyorum... tabi ama biz pek yalnız kalamıyoruz bu izinli zamanlarınıda benimle değil başkası ile geçirince deli oluyorum gerçekten beni çok rahatlattınız yoksa bu gece hiç susmadan aglardım çok sağolun

bunları yazarken nefes almak zor geliyor. ne yazacagımı bilmiyorum kalemimden neler dökülür. ve ne hissettigimi bile bilmiyorum. sadece yazmak istiyorum belki saatlerce yazacagım. bunları yazarkende sen okurkende eminol ben seni düşünüyorum. içimden seni seviyorum demek geliyor.. seni su saatte uyandırıp seni çok sevdiğimi söyleyip sarılmak geliyor... ama sonrada beni kırdıgın aklıma geliyor kendime engel oluyorum.. bugün karar aldım sana bundan sonra engel olmayacagım nerde kiminle mutluysan orda olmak senin hakkın çünkü ben senin yanında mutlu olacagımı düşündüğüm için suan bu evdeyim... daha fazla yazamayacagım nekadar kırgın olsamda sana seni seviyorum...

bu nasıl kelebek8

canım o seninle mutlu.abisiyle olmak istemesi senin yanında mutsuz olduğunu göstermez ki.bunu ona söylersen ufff çekecektir.

''bugün karar aldım sana bundan sonra engel olmayacagım nerde kiminle mutluysan orda olmak senin hakkın çünkü ben senin yanında mutlu olacagımı düşündüğüm için suan bu evdeyim...''

bu cümleyi sil canım.

daha fazla yazamayacagım nekadar kırgın olsamda sana seni seviyorum... bu cümlede diğeriyle tezat oldu.başta hep yazmak istiyorum diyorsun.sonra 3 cümle sonra yazamayacağım diyon.:)) buda olmadı:)

sebg sen sadece 1 aydir uyesin forumda bakiyorumda herseyi kafaya dert edip konu aciyorsun .... sonucta esin abisiyle beraber takiliyor bunda ne kotuluk var yeni evli olabilirsin anca bu esiyin her gun senin yaninda olmasini gerektirmez kendine bir meskuliyet bul ve psikologa git bence ihtiyacin var

yok hakaret felan etmedim sadece inanmıyorum sana dedim kalktım yataktan... oda hiçbirşey olmamış gibi uyudu beş dakika içinde :(:(:(:(:([/QU

uyurlar.erkeklerin beyni bizimki gibi işlemiyor.sen uyuyamazken o saniyesinde uyur.:))) bende fitil olurdum.hatta öyle sinir olurdum ki.kudururdum.ilgi beklerdim.sonra zamanla çok değil 1 sene sonra değişiyor bakış açın.dönüp dolaşıp aynı yere geldiğini gördükçe sende takmıyorsun.

evet gerçekten dönüp dolaşıp aynı şeylere geliyoruz. umarım çok zaman kaybettmden ya o değişir ki hiç sanmıyorum yada ben takmamaya başlarım... bende öyle onun uyudugunu görünce cimcikleyip uyandırmak istiyorum ne yalan söyleyeyim bazen telefonu elime alıp ses çıkartacak sekilde koyuyorum kenara... uyanıyor ne oldu diyor yok birşey diyorum o anlıyor herhalde hemen sarılıyor:D

çok üzüldüm. Rabbim en uygun zamanda tekrar bir evlat nasip etsin size.. evet gerçekten uzun değil ama o gönlümü almadan o yataga gidersem. ne bileyim sanki bana bak ben yaparım ederim ama dayanamaz barışır der gibi hissediyorum... tabi ama biz pek yalnız kalamıyoruz bu izinli zamanlarınıda benimle değil başkası ile geçirince deli oluyorum gerçekten beni çok rahatlattınız yoksa bu gece hiç susmadan aglardım çok sağolun

rica ederim canım benim.seni çok iyi anlıyorum.bende öyleydim .ama onu koyduğun yer önemli.bence onun abisiyle ava gitmek istemesi seni kıracağı bir durum değil.evet sen hep senle olsun diyorsun.ama onun ailesine girdin ve onun alışık olduğu yaşama bir anda sırtını dönmesini beklemek biraz haksızlık olmaz mı.ne yapmasını isterdin oturup herşeyi ve herkesi silip senle olmasınımı.

zaman vermelisin kendine ona ve evliliğinize.o eğer bu kadarcık birşeyden benim dediğime geldin gibi laflar eden biriyse zaten doğru kişi değildir.ki ben senin doğru kişiyi bulduğuna inanıyorum.en fazla şöyle düşünür siniri geçti der.ki şuanda senin uykusuz kaldığından haberi yok.o pireleriyle uğraşıyor.:))))))))

yarın gelip sana sarıldığında sende bunları unutacaksın.ama bu saate kalkıp senden özür dilemeyecek:))) bunu da bekleme.sabah şiş gözlerle seni uyanık görürsede.çok işimiz var diyecek.ufacık bir olayı büyüttüğünü düşünecek.

sebg sen sadece 1 aydir uyesin forumda bakiyorumda herseyi kafaya dert edip konu aciyorsun .... sonucta esin abisiyle beraber takiliyor bunda ne kotuluk var yeni evli olabilirsin anca bu esiyin her gun senin yaninda olmasini gerektirmez kendine bir meskuliyet bul ve psikologa git bence ihtiyacin var

evet yeni üyeyim ama buraya üye olmamın sebebide zaten buralarda tek olup sıkıntılarım olmuştu.. eşimin abisi ile gitmesinde kötülük yok ama biz başbaşa kalamıyoruz diyorum. oda başbaşa kalacagımız fırsatları değerlendirmiyor buda zoruma gidiyor. keşke psikologa gidebilsem çok isterim. ayrıca yapabilecegim şeyler sınırlı evin içinde kitap oku el işi yap ve burda takıl.. çünkü dışarıya çıkmama izin yok. onlarıda fırsat bulursan yaparsın ki ben evimde oldugum sürece bu siteye girip sıkıntılarımı yazmayı daha çok yapıyorum çünkü iyi geliyor.. düşünsene konuşabilecegin hiç kimsen yok.. yazdıgım bazı yorumlardada söyledim zaten belki abartıyorumdur ama bunun sebebide gurbette olup tek kalmam... diye

çok teşekkür ederim sana hayırlı geceler bende mektubumu yazıp yatacagım herşey için sağol

evet gerçekten dönüp dolaşıp aynı şeylere geliyoruz. umarım çok zaman kaybettmden ya o değişir ki hiç sanmıyorum yada ben takmamaya başlarım... bende öyle onun uyudugunu görünce cimcikleyip uyandırmak istiyorum ne yalan söyleyeyim bazen telefonu elime alıp ses çıkartacak sekilde koyuyorum kenara... uyanıyor ne oldu diyor yok birşey diyorum o anlıyor herhalde hemen sarılıyor:D

onun seni ne kadar sevdiğini biliyorsan takmamayı öğreneceksindir.olaylar değildir bizi üzen onlara yüklediğimiz anlamlardır.sen böyle durumlarda seni ne kadar sevdiğini ve senin onu ne kadar sevdiğini düşünürsen kolay olacaktır takmaman.
canım sonra devam ederiz,dilersen arkadaş olarak ekle beni.
çok uykum geldi.sırtım ağrıdı.

hade ne kendini nede koçişini üzme.sende sarıl oldumu.

bu arada okumak istersen benim öyküm aşağıdaki lingte.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

rica ederim canım benim.seni çok iyi anlıyorum.bende öyleydim .ama onu koyduğun yer önemli.bence onun abisiyle ava gitmek istemesi seni kıracağı bir durum değil.evet sen hep senle olsun diyorsun.ama onun ailesine girdin ve onun alışık olduğu yaşama bir anda sırtını dönmesini beklemek biraz haksızlık olmaz mı.ne yapmasını isterdin oturup herşeyi ve herkesi silip senle olmasınımı.

zaman vermelisin kendine ona ve evliliğinize.o eğer bu kadarcık birşeyden benim dediğime geldin gibi laflar eden biriyse zaten doğru kişi değildir.ki ben senin doğru kişiyi bulduğuna inanıyorum.en fazla şöyle düşünür siniri geçti der.ki şuanda senin uykusuz kaldığından haberi yok.o pireleriyle uğraşıyor.:))))))))

yarın gelip sana sarıldığında sende bunları unutacaksın.ama bu saate kalkıp senden özür dilemeyecek:))) bunu da bekleme.sabah şiş gözlerle seni uyanık görürsede.çok işimiz var diyecek.ufacık bir olayı büyüttüğünü düşünecek.

ya benim zoruma giden biz nişanlıyken farklı şehirlerdeydik. ozaman sadece benimle konuşuyordu. ve kimse de ona gel gidelim bi yerlere demiyordu evlendikten sonra ne olduysa hadi suraya hadi buraya gidelim demeye başladılar.. annen nasıl dedigimde bugün görmedim dedigi çok oldu yada annem sordugunda herhalde iyidir. o yemegini yer telefon eder cam açardık. buydu çşimdi galiba bunlara alışmam zaman alıcak

onun seni ne kadar sevdiğini biliyorsan takmamayı öğreneceksindir.olaylar değildir bizi üzen onlara yüklediğimiz anlamlardır.sen böyle durumlarda seni ne kadar sevdiğini ve senin onu ne kadar sevdiğini düşünürsen kolay olacaktır takmaman.
canım sonra devam ederiz,dilersen arkadaş olarak ekle beni.
çok uykum geldi.sırtım ağrıdı.

hade ne kendini nede koçişini üzme.sende sarıl oldumu.

bu arada okumak istersen benim öyküm aşağıdaki lingte.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

girmeye çalıştımda açılmadı bir yazı ekrana geldi peki eklerim çok sağol yardımların için yarın görüşürüz.. iyi geceler.. çok sağol beni çok rahatlattın böyle tatlı dille insanlara yaklaşanlara da Allah tatlı dilli insanlarla karşılaşmayı nasip etsin hayırlı geceler

evet yeni üyeyim ama buraya üye olmamın sebebide zaten buralarda tek olup sıkıntılarım olmuştu.. eşimin abisi ile gitmesinde kötülük yok ama biz başbaşa kalamıyoruz diyorum. oda başbaşa kalacagımız fırsatları değerlendirmiyor buda zoruma gidiyor. keşke psikologa gidebilsem çok isterim. ayrıca yapabilecegim şeyler sınırlı evin içinde kitap oku el işi yap ve burda takıl.. çünkü dışarıya çıkmama izin yok. onlarıda fırsat bulursan yaparsın ki ben evimde oldugum sürece bu siteye girip sıkıntılarımı yazmayı daha çok yapıyorum çünkü iyi geliyor.. düşünsene konuşabilecegin hiç kimsen yok.. yazdıgım bazı yorumlardada söyledim zaten belki abartıyorumdur ama bunun sebebide gurbette olup tek kalmam... diye

hangi ulkedesin ??? o ulkenin dilini ogrenmeye calis bence sana bir meskuliyet olur, bu ne sacmalik disari cikmana izin vermiyor mu esin ???

Evliliğin ilk ayları özellikle erkekler adaptasyon sorunu yaşar..

VE EĞER İlk aylarda hep herzaman beraber olunuyorsa aileyle erkek buna alışıyor, yuvasına alışamıyor, evlendiğini idrak edemiyor ve dolayısıyla doğal oluyor hep ailesiyle, arkadaşlarıyla olmak istemesi..

Yalnız kalmaktan sıkılmaya başlayabiliyor..

Siz bir an önce bazı programlar yapın ve eşinize dayatın güzellikle :)

Ne bileyim, sinema bileti alabilirsiniz önceden, bir lokantada yer ayırabilirsiniz, yine film alabilir evinizde güzel bir ortam hazırlayıp izleyebilirsiniz, gecenin ilerleyen zamanlarında farklı bir hayal kurdurtun v.s v.s ..

İzin günlerinde ailesiyle-çevresiyle program yapmadan önce kendi programınızı anlatın ona ballandırarak v.s .Kendinizi kurtarın bu monotonluktan..

Evliliğin ilk ayları özellikle erkekler adaptasyon sorunu yaşar..

VE EĞER İlk aylarda hep herzaman beraber olunuyorsa aileyle erkek buna alışıyor, yuvasına alışamıyor, evlendiğini idrak edemiyor ve dolayısıyla doğal oluyor hep ailesiyle, arkadaşlarıyla olmak istemesi..

Yalnız kalmaktan sıkılmaya başlayabiliyor..

Siz bir an önce bazı programlar yapın ve eşinize dayatın güzellikle :)

Ne bileyim, sinema bileti alabilirsiniz önceden, bir lokantada yer ayırabilirsiniz, yine film alabilir evinizde güzel bir ortam hazırlayıp izleyebilirsiniz, gecenin ilerleyen zamanlarında farklı bir hayal kurdurtun v.s v.s ..

İzin günlerinde ailesiyle-çevresiyle program yapmadan önce kendi programınızı anlatın ona ballandırarak v.s .Kendinizi kurtarın bu monotonluktan..

eşimle oturup şöyle yaparız böyle yaparız diye konuştugumuz çok oldu sonrasımı aşkım yaa bugün abimler gelmek istiyormuş başka zaman yaparız özel bir günümüz sırf abisigil annesine geldi diye ayıp olur bizde çıkalım onların yanına diyince son buldu.. eşimin sorunu su ben karımla vakit geçirecegim diyemiyor.. bugün başbaşamı gezecegiz. ya ahmetler aradı onlardamı gelse diyebiliyor bana ben dışında kimseyi kıramıyor buda benim zoruma gidiyor su saat oldu birkez arayıp ne yapıyorsun demedi...

kimi insan öyle napacaksın.kimi yalnızlıktan hoşlanır,kimi eşiyle gezmekten,kimi cümbür cemaat.benim de abimin karısı senin eşin gibi.7/24 akrabalarıyla olmak istiyor.ya annesi,teyzesi veya bir kuzeni mutlaka evde olacak.kimseyi bulamadı en son 90lık nineyi getirtdi.kime gitseler cümbür cemaat.geçen bir gün gidecek yer bulamamış ağlamış gerçekten oturup ağlamış.
garip garip huylar var işte.ben de eşimle olmayı severim mesela kalabalıktan hazetmem.senin eşin de böyle değişmez bence değiştirmeye çalışırsan yıpranırsın.kabullen kime isterse gitsin,bir ömür senin nasılsa.

bak tatlım ben seninle aynı durumdayım burdan herkese tavsiyem kesinlikle bir erkeğin akrabalarının yakın oturmasının annesinin üstünüzde oturmasından daha vahim bir durum yok bu yüzden böyle bir evliliği hiç onaylamıyorum ben evliliğimin ilk yıllarında bu yüzden eşimle çok tartıştım kaynanama sürekli misafir geliyor sürekli yukardayız eve yatmadan yatmaya iniyoruz eşime söyledim farkında mısın ama evi otel gibi kullanıyoruz dedim yatmadan yatmaya iniyoruz dedim seninleyken:20: bu böyle olmaz dedim ayıp olur kılıbık derler evlendi de değişti derler dedi bende o zaman evlenmeseydin özel denen birşeyimiz yok ki dedim gel zaman git zaman her gelene yukarı çıkmadım sen çıkıyorsan çık dedim gelceksin dedi kızdı hep gittim suratımı da 5 karış yaptım biraz oturdum başım ağrıyor dedim bahaneler buldum eve indim eşim yukarıda oturmaya devam etti eve geldiğinde kızdı yine kavga yine kavga ama pes etmedim o zaman çıkmayalım herzaman dedim çıkmak zorunda mıyız dedim seninle hiç birşey paylaşamıyoruz oturuyoruz ya yatıyoruz ya birlikte dedi sadece evlilik bunlardan ibaret mi dedim hep misafir geliyo gezmeye bile gidemiyoruz dedim ben yukarı çıkmadıkça misafirler de artık sık sık gelmemeye başladılar anladılar herhalde ama beni ilgilendirmez yok bi gün eşimin teyzesigil diğer gün yengesigil öbürgün dayısıgil derken hergün biri geliyo bitmek bilmiyo çok haklısın artık misafirler bayramdan bayrama ve ramazanda geliyolar bazen eşimle dışarıda gezdikten sonra biz onlara oturmaya gidiyoruz fırsat ta vermiyoruz yani bi de sen böyle dene derim:34: gerçi şimdi eşim bana hep der senin yüzünden akraba bağlarımız azaldı diye sadece bi akrabamız zırt pırt gelmek istiyo onunda hakkından geldim çok şükür:1: allah yuvanıza mutluluk huzur versin

Back
X