eşim benimle yalnız kalmak istemiyor

sebg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
451
1
0
İstanbul
yanlış okumadınız... kaynanamla ilgili problemlerimi çözmeye çalışırken simdi eşim çıktı daha altı aylık evliyiz ama kelimeler boğazıma düğümlendi. gerçekten çok yoruldum konularımı okuyanlar bilir ben eşimle 2 sene görüştükten sonra nişanlanıp evlendik. eşim için birçok şeyden vazgeçtim misal ailemi bırakıp onun yanında geldim annesi ile altlı üstlü oturmayı kabul ettim. eşimle sürekli misafirlik sürekli kayınvalidemde oturmak derken birbirimize zaman ayıramadıgımızı anladık.. eşim ile misafirlik olaylarını azaltmaya karar verdik galiba bunlar benim baskımla olmuş geçen hafta izinli gününde sağolsun abisi ile gezmeye gitti üstelik kayınvalidemler evde yoktu bu haftada izinli zamanını gene abisi ile geçirmeyi tercih etti.. ve daha yeni izin kullanmaya başladı.. gece on ikide kayınvalidem haber verdi abin gezmye çagrıyor yarın seni diye. ona kızmıyorum eşime söylemese niye söylemedin diye annesine küsecekti. eşimle küstüm ama o paşalar gibi mışıl mışıl uyuyor ya vallahi kafayı yemek üzeriyim bunlar ne yaa.. ben eşimle vakit geçiremiyorum diye üzülürken eşiminde böyle üzüldüğünü düşünürken şimdi neler için üzülüyorum. gerçekten çok sıkıldım. benim eşim yalnız kalmak istemiyorki.. millete kızayım yalnız bırakmıyorlar diyeee cidden ne yapacagımı şaşırdım nefes alamıyorum..

canm bazen erkekler- ''evlendın ,hanımdan ayrılamaz oldun,bızı unuttn ,gibi gereksiz laflara maruz kalmamk muhatap olmamk için mecburen bişilerı yapmak zorunda hissedıolr,yoksa çok yenı evlısın nıe senı yalnız bıraksn kı,sen nıe gıdıosn dıe sordgn da acıklama yapmıyo mu

canım cok uzuldum ya belkı bı yanlış anlaşılma felandır.. acıkcası ılk zamanlarda buna benzer bısey bende yasadım.. esım devamlı bırılerıyle vakıt gecırmek ıstıyordu kalabalık olsun ortam sıkılıyorum dıyodu. en sonunda benı sevmedığını düşünmeye basladım.. acık acıkta soyledım.. boşanmayı bıle düşünmedim değil ama hayata gecırmedım.. somnra cok ustune gımemek kaydıyla ona gonul koyduğumu bellı ettım.. sımdı ızın zamanarının yarısı benımle kalan yarısı aile uyelerıyle yada akrabalarla gecıyo...

o herşeyin farkında. ben diyorum bak benim burda senden başka kimsem yok işten gelişini dört gözle bekliyorum. geç kaldımmı nerde kaldı nezaman gelecek diye sayıklıyorum. başbaşa zaman geçirmek istiyorum. sen benim burda hem arkadaşım hem eşim herşeyimsin. beraber birşeyler yapalım.. haklısın diyor ondan sonra başbaşa kaldımmı acaba falancayamı gitsek diyor.. yuh diyorum seni denedim bakalım gerçekten başbaşamı kalmak isiyorsun diye.. dedi. hiç beni anlamıyor. kelimeler tıkandı artık.. çok anlayışlı. ama işte bu huyu beni bitiriyor.

Arzular arkadaşım o laflar eşime benim yanımda da söyleniyor. eşimin huyu ben hariç herkeze hayır demesini bilmiyor... buda çok zoruma gidiyor

yine yeni evlilik ve yine aynı konu şu adamları rahat bırakın biraz...sal gitsin izin gününde abisiyle,kuzeniyle her neyse...biraz imkan tanı seni özlemesi için...ona göre zaten her akşam seninle beraber...sana göre hiç başbaşa kalamıyorsunuz...yani iki tarafta kendine göre haklı...bırak gitsin 2-3 hafta sonra yalvarır özledim diye...adamlara özlemesi için fırsat vermiyorsunuz hiç...

eşime göre yalnız kalıyoruz zaten . YATAGA GİRDİGİMİZDE ....arada bir gezmeye gitse ne varmış bunda.....

eşim benimle yalnız kalmak istemiyor deyince bende başka bişey sandım.canım haklısın ama bu yalnız kalmak istemiyor demek değilki.yalnız kalmak istemese misafirlik olaylarını azaltmazdıki.demekki eşin hayır diyemiyor çevresine.bide arzular arkadaşında dedigi gibi erkekler evlendin bizi unuttun vs yorumlar yapar.eşinde o yorumlara maruz kalmak istemiyor olabilir.

evet eşime göre hep benimle beraber bana göre hep ailesi ile beraberiz... ama ben burda çok sıkılıyorum başbaşa birşeyler yapmak istiyorum başbaşa kaldıgımızda eşim pc basında ben elişi yapıyorum çay yap muhabbet yok sordugu sorular sınırlı sence su inegi satayımmı mantıklımı karpuz ekiyorum ne diyorsun.. vs..

hayatım zaten onların adı o yüzden erkek...yatağa girmeden önce sor beni seviyormusun diye ,aşkımmmsınnnn dünyayı yakarım senin için delimisin modundadır...bir de çıkarken sor,cevap bile alamazsın çünkü çoktaaaaann uyumuştur sorsan hormonları suçlarlar...kızsan ayrı dert kızmasan ayrı...

Size ''Yalnız Kalmak İstemiyorum'' Dememiş..
Bu Sadece Sizin Düşünceniz..

Bir An Tutarsız Davranmış Hepsi Bu..

biri banada eşime de hayır demeyi ögretmelii... gerçekten sap gibi ne yöne çekilirsek oyöne gidiyoruz. milleti mutlu edecegiz diye kendimizde yada kendimde ne huzur kaldı ne birşey.. artık üzüntüden midemin agrısı hiç dinmiyor...

gözlerim dolu dolu yazarken agızım kulaklarıma vardı valla Allahta seni güldürsün

sende bazen eşine hayır de ve eşine zaman ayırma.bakalım anlayacakmı

:) denedim.. kendimi sıkarakta olsa çekil biraz kk ya bakıcam dedim.. orda derdime ortak olanlar var senden çok dertlerimle ilgilenenler var. o hadi artık uyuyalım diyene kadar da kalkmadım başından. oda küstü bana hem bana diyorsun yalnız kalalım diye pc başından kalkmıyorsun... vs. birton laf söylüyor.. nasıl oluyor dedigimde ne alakası var diyip geçiştiriyor.. yanında oturayım ne seni seviyorum der ne birşey ama bulaşıkmı yıkayacam yanıma gelir işime engel olmaya çalışır.. yani su ben ilgilenmesemde sen ilgileneceksin benimle. gezmeye gidip geldiginde mutluluktan uçar hemen çay suyu koyup oturur sfrayıda önüme getirir ama muhabbet yok geene ya pc ya tv.. daha dün gezmeye gitti zaten..

eşim bensiz bakkala bile gitmek istemiyo.memleketten uzağiz.akraba içinde çook sorun oluyor.kendimi bildim bileli kaynanadan uzak yerde oturmak istedim,eşimle tanışdım evlendik.polis olduğundan memleketten uzağız.sana tavsiyem üzerini giy hadi dışarı çıkalım de.parka gidin mesela yürüyüş yapın.arabanız varsa pikniğe gidin.yada evde müziği aç eşini kaldır dans et.bilgisayarınıza oyun yükleyin berabar oynayın.çok şey var.sıkmadan hoşuna gidecek şeyler yap.

he aklıma gelmişken daha geçen günlerde başıma gelen birşeyi anlatayım kaynanamlar gezmeye gitti. eşim kaynım ben varız. eşim burda dur film izleyelim dedi.. bende yok eve iniyorum dedim. gelicekmisin dedim hayır dedi. indim aşagıya pijamalarımı giyindim kk yı açtım kahvemi yaptım yarım saat geçti geçmedi aşagıya geldi üstünü giyin misafir geliyor.. şok oldum dalgamı geçiyorsun dedim yok dedi telefonu açmadım dedi birdaha ararsa açıcam dedi. ya bu ne dedim. su evde rahat yokmu dedim aç musait değiliz de dedim ben diyemem dedi o sıra abisi aradı. kesin bize gelecekler dedi ya musait değiliz de diyorum ben diyemem sen de diyor sonra ısrarla abisi beni aradı efendim dedim kocan niye bakmıyor telefona dedi uyuyor duymadım dedim. he size gelecektikte dedi buyrun gelin dedim uyandırayım eşim çok iyisin dedi ben iyi değilim dedim ben salagım dedim. diğer misafirleride çagırdı. hep beraber oturduk kaynanamlar geldi onlarda oturdu onbir onbirbuçuk gibi gittiler.. sırnaşmaya çalıştı lütfen uzak dur dedim. biraz beni anlasan keşke dedim.. yattım...oda tamam öyle ilgili olacagımki bunalacaksın yeter diyeceksin görürsün sen dedi.. keşke böyle bunalacagıma ilgiden bunalsam dedim.. zaten ertesi günde abisi ile gezmeye gitti..

eşim tavla oynamayı çok sever gittim tavla aldım.. aradan bir zaman geçti ben dışında herkezle tavla oynamak keyif vermeye başladı ona.. ondan sonra gittim başka oyun aldım yok ondan da sıkıldı üstelik bir kere oynadık ama arkadaşları ile buluştugumuz her fırsatta oynuyor..bilmiyorum beni sevmiyormu artık zaman geçirmekten sıkılıyormu

gözlerim dolu dolu yazarken agızım kulaklarıma vardı valla Allahta seni güldürsün

Allah ağlatmasın canım,hep gül

ama dediklerimi de abla tavsiyesi olarak gör...mesela demişsin ya pc başında beni anlayanlar var diye,yine pc başında dur ama laf sokma,sevmez erkekler bunu...o gelsin seni kaldırsın gel yatalım diye,sen de aaa zaman ne çabuk geçmiş farketmedim kızlarla yazışırken falan de...o zaman ilgini çekmek için elinden geleni yapacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…