Size ''Yalnız Kalmak İstemiyorum'' Dememiş..
Bu Sadece Sizin Düşünceniz..
Bir An Tutarsız Davranmış Hepsi Bu..
eşim tavla oynamayı çok sever gittim tavla aldım.. aradan bir zaman geçti ben dışında herkezle tavla oynamak keyif vermeye başladı ona.. ondan sonra gittim başka oyun aldım yok ondan da sıkıldı üstelik bir kere oynadık ama arkadaşları ile buluştugumuz her fırsatta oynuyor..bilmiyorum beni sevmiyormu artık zaman geçirmekten sıkılıyormu
Allah ağlatmasın canım,hep gül
ama dediklerimi de abla tavsiyesi olarak gör...mesela demişsin ya pc başında beni anlayanlar var diye,yine pc başında dur ama laf sokma,sevmez erkekler bunu...o gelsin seni kaldırsın gel yatalım diye,sen de aaa zaman ne çabuk geçmiş farketmedim kızlarla yazışırken falan de...o zaman ilgini çekmek için elinden geleni yapacaktır...
Çok Yanlış Düşünceler Bunlar..
inş. öyledir ama öyle düşünmemek elde değil daha altı aylık evliyiz surda kendi akrabam kimse yok. eşimin akrabaları ve çevresi. sıkıldıgımı bile bile her dakika onlarla iç içeyiz. ya milletin gazına geliyor ben kılıbık değilim istedigimde dışarı çıkarım diye yada ben çok sıkıyorum benle vakit geçir diye yada artık sevmiyor beni
konuşmayı düşünmüyorum zaten.. kırıldıgımı farketti gezmeden geldikten sonra yanıma yaklaşacak biliyorum. olan oldu daha gitmem diyecek yarın gene arasalar gel diye gene gidecek biliyorum.. dediğin mantıklı yazarak ifade etmek güzel ama diyecegi lafı biliyorum KIRK YILIN BAŞI GEZMEYE GİTTİM SENİN YAPTIGINA BAK.. HİÇMİ GEZMEYİ HAKETMİYORUM.. vs duygu sömürüsü yani bu sefer yok öyle yama ben gece vakti oturup aglıyorsam sende üzül biraz beyfendi
acaba çokmu sıkıyorum valla buraya yazınca fikrim değişti problm onda değilde bendemi... yalnız kaldıgımızda mutlumu edemiyorum aklımda birton soruuuu... eşimle çok kez konuştumm... yalnız kalmak istiyorum bak gurbetten geldim burda senden başka kimsem yok... vs duygu sömürüsü yaptım sert davrandımmm gene aynı gene aynıı...
kağıda dök içini ama hep gezmeye gittiğini yargılama.burda söylediğin gibi yalnızım sürekli sıkılıyorum de sevdiğini her anını onunla geçirmek istediğini söyle.hep kızarsan sonuç aynı olur.duygularını çokça belirt
acaba çokmu sıkıyorum valla buraya yazınca fikrim değişti problm onda değilde bendemi... yalnız kaldıgımızda mutlumu edemiyorum aklımda birton soruuuu... eşimle çok kez konuştumm... yalnız kalmak istiyorum bak gurbetten geldim burda senden başka kimsem yok... vs duygu sömürüsü yaptım sert davrandımmm gene aynı gene aynıı...
bakalım yarın ve sonrasında ne olacak... ama gerçekten çok zoruma gidiyor. ben onun için ailemi çevremi bırakıp annesi babası ile zaman geçiriyorum o hiç düşünmüyor yaw biz yeni evliyiz demiyor da gezip duruyor bende şu çenemi tutamıyorum malesef sayıp duruyorum sonuçmu gene aynı gene aynı herhalde ne dersem diyeyim... onun istemesini beklemekten başka çarem yok.işten geldigindeki sevincim gerçekten çok içten oluyor. yani o önce evimize girer elini yüzünü yıkamaya onun geldigini duyunca koşa koşa aşagıya inerim boynuna sarılır yaa seni niye bukadar çok özledim derim... dur durr yüzümü yıkamadım der... yüzünü yıkar çıkarız kayınvalideye duruma göre asılır suratım... sonra istemedigim birşey yaşandıysa tartışırız eşimle..
ozaman yardım edin kızlar nasıl bir mektup yazmalıyım.... yani nasıl başlayalım nasıl etkilerim
şöyle bir yazı nasıl olur
: suanda nerdesin ne yapıyorsun bilmiyorum.. bunu yazarkende sen bu yazdıklarımı okurkende emin ol ben seni düşünüyorum. seni çok kırdıgımın farkındayım. galiba buda seni çok sevmemden kaynaklanıyor sen sadece benim ol istiyorum benimle vakit geçir ve sadece benimleyken çok mutlu ol istiyorum.. belkide sana uzak kaldıgım senelerin acısını çıkartmak istiyorum.. sensiz kaldıgım her saniyenin bedeli gün olsa gene yetmeyecek biliyorum.. her saniye her dakika nefesini hissetmek istiyorum..
tıkandım yaaa oluyormu
seni kırdığımın farkındayım deme.bu seferde kalkar bir yerleri.:)hakaret falan ettiysen yazıyı yazmdan de de.birşey yokken deme derim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?