eşim benimle yalnız kalmak istemiyor

Çok Yanlış Düşünceler Bunlar..

Amin cümlemizi ablacım. sağol teşekkür ederim tavsiyelerin için... işe yararsa dediklerin bırakmam yakanı

Çok Yanlış Düşünceler Bunlar..

inş. öyledir ama öyle düşünmemek elde değil daha altı aylık evliyiz surda kendi akrabam kimse yok. eşimin akrabaları ve çevresi. sıkıldıgımı bile bile her dakika onlarla iç içeyiz. ya milletin gazına geliyor ben kılıbık değilim istedigimde dışarı çıkarım diye yada ben çok sıkıyorum benle vakit geçir diye yada artık sevmiyor beni

sen küs biraz.konuşma bakma uzak kal yüzünü gösterme fazla.konuşmaya çalıştığında kırıldığını söyle.zorlarsa içindekileri dök.yada bir kağıda herşiyi yazıp ver okusun.

konuşmayı düşünmüyorum zaten.. kırıldıgımı farketti gezmeden geldikten sonra yanıma yaklaşacak biliyorum. olan oldu daha gitmem diyecek yarın gene arasalar gel diye gene gidecek biliyorum.. dediğin mantıklı yazarak ifade etmek güzel ama diyecegi lafı biliyorum KIRK YILIN BAŞI GEZMEYE GİTTİM SENİN YAPTIGINA BAK.. HİÇMİ GEZMEYİ HAKETMİYORUM.. vs duygu sömürüsü yani bu sefer yok öyle yama ben gece vakti oturup aglıyorsam sende üzül biraz beyfendi

kağıda dök içini ama hep gezmeye gittiğini yargılama.burda söylediğin gibi yalnızım sürekli sıkılıyorum de sevdiğini her anını onunla geçirmek istediğini söyle.hep kızarsan sonuç aynı olur.duygularını çokça belirt

acaba çokmu sıkıyorum valla buraya yazınca fikrim değişti problm onda değilde bendemi... yalnız kaldıgımızda mutlumu edemiyorum aklımda birton soruuuu... eşimle çok kez konuştumm... yalnız kalmak istiyorum bak gurbetten geldim burda senden başka kimsem yok... vs duygu sömürüsü yaptım sert davrandımmm gene aynı gene aynıı...

canım evliliğin ilk senesi birbirini tanımakla geçiyor.oda sende evliliğe alışmaya çalışıyorsunuz.sizin kendi evliliğiniz olacak.bu evliliğin kurallarını siz ikiniz belirleyeceksiniz.ama bu zamanla kendiliğinen oluşacak.
erkeklere fazla sorundan bahsettinmi genelde kaçıyorlar.benim eşim dışarı pek çıkmaz ama genelde kaçmak isterse uyur.:)) en güzeli rahat bırakıp tilkinin dükkanına gelmesini beklemek.ama çokta salmadan ipin ayırını iyi tutarak.
birde ona yakınmak yerine yaşamayı dene.artık burası senin evin.o senin ailen.hayatını ona bağlamadan ondan beklenti içine girmeden yaşamak.o zaman bir bakacaksın senle.

kendini yada onu suçlamak seni daha çok sıkabilir.o yüzden suçlamadan dengede tutmaya çalışmak lazım.erkekler işten geldiklerinde güler yüz görmek istiyorlar hep.sen ne kadar iyiysen o seninle o kadar iyi oluyor.sen kötüysen oda kötü.biraz çocuksu oluyorlar.

bakalım yarın ve sonrasında ne olacak... ama gerçekten çok zoruma gidiyor. ben onun için ailemi çevremi bırakıp annesi babası ile zaman geçiriyorum o hiç düşünmüyor yaw biz yeni evliyiz demiyor da gezip duruyor bende şu çenemi tutamıyorum malesef sayıp duruyorum sonuçmu gene aynı gene aynı herhalde ne dersem diyeyim... onun istemesini beklemekten başka çarem yok.işten geldigindeki sevincim gerçekten çok içten oluyor. yani o önce evimize girer elini yüzünü yıkamaya onun geldigini duyunca koşa koşa aşagıya inerim boynuna sarılır yaa seni niye bukadar çok özledim derim... dur durr yüzümü yıkamadım der... yüzünü yıkar çıkarız kayınvalideye duruma göre asılır suratım... sonra istemedigim birşey yaşandıysa tartışırız eşimle..

paresserap a katılıyorum mektup konusunda.ben o olayı şöyle yapıyorum.mektup yazıyorum montunun cebine yada kısa bir notsa sigara paketine koyuyorum.eline vermiyorum.o zaman daha etkili oluyor.
her zaman şikayette yazmıyorum.onu sevdiğimi söyleyen kısa notlarda koyuyorum ara ara.çok etkili oluyor.:))

canım ona ben senin için geldim gibi sözleri söylemen onda senin oluşturmak istediğin sözün tam tersini oluşturur.benden uzaklaş olarak gider ona sinyaller.psikolojik sitelerde evlilik üzerine yazılar var.ben hep okurum onları.kadın ne der erkek ne anlar.yada kadın ne demek ister erkek nasıl anlar. gibi .

kendini ona yükmüşsün gibi hissettirme.yada ona tutsakmışsın gibi.varlığını bilsin.eşimin iş yeriyle yemeğe gittik.eşim bana dediki sen beni yanlız bıraktın benle hiç ilgilenmedin.:)onun tanıdığı kişilerdi.:)ama ben varım dediğinde o senle oluveriyor.:)
sen kucak açtıkça sarılmak sarmak istedikçe o kaçıyor genelde.

ozaman yardım edin kızlar nasıl bir mektup yazmalıyım.... yani nasıl başlayalım nasıl etkilerim

ozaman yardım edin kızlar nasıl bir mektup yazmalıyım.... yani nasıl başlayalım nasıl etkilerim

bence onu suçlamadan kendi duygularını anlatan şeyler yazmalısın.(sen onu suçladıkça o kaçacaktır bu kesin.)
ağlamana sebep olan şeyleri yaz.hani kavga etmene sebep olan şeyi içinden gelenlerle yaz.bazen ağzımızla yüreğimiz farklı şeyler söyler.sen yüreğinle yaz.
evlilikten beklentilerini.yaşamdan beklentilerini yaz.mutlu bir ömür için onunla evlendiğini bu konuda seninle bir olmasını beklediğini.bunun için zaman zaman yardımına ihtiyacım oluyor gibi şeyler yazabilirsin.

onu ne kadar sevdiğinden bahset. bunu milyonlarca kes söylesende bazen tek bir cümle yazı daha etkili olabiliyor.

ben ilk evlendiğimde kesin boşanırız diyordum.herşey sorun gibi geliyordu.evlilik bisikletin tekerleri gibi.hareket ettirmek için o uyumu yakalamak gerekiyor.buda zaman alıyor.önemli olan en az hasarla atlatabilmek.kırmadan.incinmeden.incitmeden.

şöyle bir yazı nasıl olur

: suanda nerdesin ne yapıyorsun bilmiyorum.. bunu yazarkende sen bu yazdıklarımı okurkende emin ol ben seni düşünüyorum. seni çok kırdıgımın farkındayım. galiba buda seni çok sevmemden kaynaklanıyor sen sadece benim ol istiyorum benimle vakit geçir ve sadece benimleyken çok mutlu ol istiyorum.. belkide sana uzak kaldıgım senelerin acısını çıkartmak istiyorum.. sensiz kaldıgım her saniyenin bedeli gün olsa gene yetmeyecek biliyorum.. her saniye her dakika nefesini hissetmek istiyorum..

tıkandım yaaa oluyormu

seni kırdığımın farkındayım deme.bu seferde kalkar bir yerleri.:)hakaret falan ettiysen yazıyı yazmdan de de.birşey yokken deme derim:)

oluyor.yüreğinin sesi ne diyorsa öyle yazarsın. mesela şöyle diyebilirsin.biliyorum bunları senden istemeye hakkım yok ama sevgime engel olamıyorum.falan gibi.ama hakaret falan yoksa yada dövüş v.s özür dileyipte direk yenilgiyide kabul etme.arada kendinide sorgulayacak şekilde yaz derim.:)

Son düzenleme:
seni kırdığımın farkındayım deme.bu seferde kalkar bir yerleri.:)hakaret falan ettiysen yazıyı yazmdan de de.birşey yokken deme derim:)

bu arada şimdi dışarda mı.siz küçük bir yerdemisiniz.gecenin 3 de abisiyle gideceği yerler bellidir zatn.kahvehane falan mı var yakınlarda.alkol kullanıyor mu.

yok hakaret felan etmedim sadece inanmıyorum sana dedim kalktım yataktan... oda hiçbirşey olmamış gibi uyudu beş dakika içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…