Eşim benle konuşmuyor.

Yeni evlisiniz daha yirmi günde adamı nasıl tanıdıniz. Biraz zaman verin birbirinize . Ayrıca anneye herşey anlatılmaz. Daha dikkatli olun derim.ha birde mezura yokmuydu hali ölçüsü niye alamadniz?.

Merhaba . Henüz 20 günlük evliyim.Eşimle severek evlendik. Ben 30 yaşındayım eşim ise 38 yaşında. Biraz zor beğenen biridir. Yemek yaptığımda hep fikir veriyor. Şunu şöyle yap tarzında fikir beyan ediyor. Evdeki işlere de yardım etmiyor. Kahvaltı yaptıktan sonra eline telefonu alıyor yatıyor. Akşam da bu şekilde davranıyor. Dün kendisi iş yerinde çalışırken ben ev işi yapıyordum. Halının ölçüsünü alıp kendisine söylememi istedi . Bende yapamam bilmiyorum dedim kızdı kapattı. Kendisinin eve dönme saatine yakın annem beni aramıştı. Annemle eşim hakkında konuşuyorduk. Anneme eşimin kendisini beğenmiş hiçbir şey beğenmeyen biri olduğunu söyledim. Eşim de kapıda bizi dinlemiş. Kapiyi açtım. Kendini beğenen eşin geldi dedi. Yemekte konuşalım dedim . Konuşmak istemiyorum dedi. Dünden beri benle küs konuşmuyor.
Yani dedikoducu gördüm de kocasını annesine çekiştireni de ilk kez görüyorum :işsiz: Adam çok çok haklı. (Ama adam ayrıca çok da hödük)

Bi de ayrıca benim 20 aylık oğlum dün bahçe mobilyasının ölçüsünü alıyordu, nasıl ölçü alamıyorsunuz pek anlayamadım :KK57:

Yani dedikoducu gördüm de kocasını annesine çekiştireni de ilk kez görüyorum :işsiz: Adam çok çok haklı. (Ama adam ayrıca çok da hödük)

haklıyken haksız duruma düşmüş ,

bende evde konuşurken genelde kapı deliginden bakarım geldide dinliyormu diye , :KK48::KK48:

Kapıyı dinlemese yakalanmayacaktım aslında 😬🤭. Başak değil koç burcu 😁. Evet malesef sıkıntı çekmeye şimdiden başladım. Yorumunuz için teşekkür ederim 😇
Aynısının tersini düşünüp kendinizi eşinizle yer değiştirin.
Dısardan gelen sizsiniz,annesine telefonda sizin hakkınızda kendini beğenmiş falan dese küsmezmisiniz? Burnundan getirmezmisiniz?
Yani tamam böyle düsünebilirsiniz,belki eşiniz de tamda anlattığınız gibi birisi ama annenizle çekiştirmek hoş mu?
Kimse "ay bana kendini beğenmiş dedi,acaba öylemiyim dur kendimi düzeltiyim"demez bu durumda zaten.
Ha eşinizle oturup konuşabilirsiniz,bak her konuda beni eleştiriyorsun,bu sebeple huzursuz oluyorum,ne de olsa bunu da beğenmeyecek diyorum, severek/isteyerek yapmıyorum yemek bile,lütfen biraz dikkat edermisin? Tarzında bir cümle,yine dinlemez söylenmeye devam ederse sen daha iyisini yapabiliyorsan buyur tarzında bir yaklaşım da olur ama anneye şikayet olmaz ya

fikir vermesi neden sizi rahatsız ediyor ki şunu şöyle yapsan daha güzel olur demenin nesi kötü olabilir ? sizde ona tavsiyeler verebilirsiniz şunu şöyle yapsana daha güzel olur diye yani insan eşine de bunu diyemeyecekse bilemiyorum ,o öyle konuşunca siz kendinizde eksiklik falan mı hissediyorsunuz da zorunuza gidiyor anlamaya çalışıyorum

ayrıca eşim beni annesine çekiştirse çok zoruma giderdi ne münasebet ,eşiniz annesyle hakkınızda konuşsa ne derdiniz ,yaptığınız çok yanlış .

halının ölçüsünü sormuş ,size soru sormuş siz yapmam deyip kestirip atmışsınız belki birşeye lazım neden öyle bir tepki verdiniz ki? halının altında bile yazar ölçüsü yoksa da elinize alın mezura ölçün ne olurdu ki ölçseydiniz

bunların dışında eşinize gelelim ondada büyük hatalar var
ev işlerinde yardım etmek zorunda yesin çekilsin kenara yok öyle dahil edeceksiniz kendisini tembelliğe sakın alıştırmayın
sofra kurdunuz yedi kendisi kaldırsın
çay koysun kahve yapsın isteyin
temizlik işlerinde bana göre cam silme perde asma balkon yıkama işi erkeğindir :D niye ben döne döne yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar minvalinde camlara çıkayım ki selvi boylu adamları almışız boşa mı gitsin bir zahmet yapıverecekler
her duştan sonra banyoyu temiz falanda bırakmalı çamaşırları siz makinaya koydunuz o çıkarsın sersin mesela
bulaşık makinasını siz yerleştirdiyseniz birlikte boşaltın bunun gibi....

öyle oturanboğa gibi geçip oturamaz siz onun katyası değilsiniz bu konuyu konuşun arkasından konuştuğunuz içinde özür dileyin derim

haklıyken haksız duruma düşmüş ,

bende evde konuşurken genelde kapı deliginden bakarım geldide dinliyormu diye , :KK48::KK48:
Valla ben kocamın yüzüne söyleyemediğim hiçbir şeyi arkasından söylemem. Arkasından konuşacağım adam zaten benim adıma bitmiş demektir. Bi de daha 20 günlük evlilik bu yani şaşırtıcı :bicak:

20 günlük evliliğe üstelik 30 yaşında ne kadar çok sorun yaşamışsınız. Halı ölçüsü alamıyorsunuz ama annenize 20 günlük kocanızı çekiştirmekte mahsur görmüyorsunuz. Kocanızıdan sürekli şikayet ediyorsunuz. Her hareketiniz halı ölçüsü almak gibiyse konuyu eşiniz tarafından dinlemek isterim. Benim eşim 20 günlük evliyken beni annesine çekiştirse küsmeyi bırak boşarım. Siz evlendiğinizin farkında mısınız? Sanki komşu emanetin evcil hayvanını size bırakmış gibi davranıyorsunuz. Yazık ….

Merhaba . Henüz 20 günlük evliyim.Eşimle severek evlendik. Ben 30 yaşındayım eşim ise 38 yaşında. Biraz zor beğenen biridir. Yemek yaptığımda hep fikir veriyor. Şunu şöyle yap tarzında fikir beyan ediyor. Evdeki işlere de yardım etmiyor. Kahvaltı yaptıktan sonra eline telefonu alıyor yatıyor. Akşam da bu şekilde davranıyor. Dün kendisi iş yerinde çalışırken ben ev işi yapıyordum. Halının ölçüsünü alıp kendisine söylememi istedi . Bende yapamam bilmiyorum dedim kızdı kapattı. Kendisinin eve dönme saatine yakın annem beni aramıştı. Annemle eşim hakkında konuşuyorduk. Anneme eşimin kendisini beğenmiş hiçbir şey beğenmeyen biri olduğunu söyledim. Eşim de kapıda bizi dinlemiş. Kapiyi açtım. Kendini beğenen eşin geldi dedi. Yemekte konuşalım dedim . Konuşmak istemiyorum dedi. Dünden beri benle küs konuşmuyor.
Benimki yakalasada söylemez söylemeden surat asar en azından konuyu bilşyosunuz diye ansj
Amaaan var ya evleniyo muyuz atom mu parçalıyoruz belli değil.Parçalasak daha iyi ya saçma sapan muamelerle uğraşırken bi bakmışsın yıllar geçmiş düzene alışmısın çocuk falan neyse
Ev işinde nasıl alıştırırsan öyle talep et ayrıca halı ölçüsü neymiş ya gitmeden kendisi alsaymış evde lazer metreyle mi dolaşıyosun sarmaya yer arıyo resmen.
Kendisine söylesen farklı olurdu da anne veya bir başkasına söylerken duyması kötü olmuş bunun için bi özür lazım.Diğer konularda yaptıkları normal değil.

Benimki yakalasada söylemez söylemeden surat asar en azından konuyu bilşyosunuz diye ansj
Amaaan var ya evleniyo muyuz atom mu parçalıyoruz belli değil.Parçalasak daha iyi ya saçma sapan muamelerle uğraşırken bi bakmışsın yıllar geçmiş düzene alışmısın çocuk falan neyse
Ev işinde nasıl alıştırırsan öyle talep et ayrıca halı ölçüsü neymiş ya gitmeden kendisi alsaymış evde lazer metreyle mi dolaşıyosun sarmaya yer arıyo resmen.
Kendisine söylesen farklı olurdu da anne veya bir başkasına söylerken duyması kötü olmuş bunun için bi özür lazım.Diğer konularda yaptıkları normal değil.
Ay ne alakasi var ya. Altı üstü metreyle halı ölçecek hanımefendi. Butun işleri böyleyse adam begenmemekte haklı. Halı ölçüsü alamamak nedir ya🤣🤣🤣

38 yaşında bir insanın o yaşa kadar olan bir hayat şekli var düzeni var size fikirler vermesi normal bence insan aynı eve girince birbirine fikirlerini söyleyerek orta yolu bularak geçinir.Halı ölçüsü almak aslında aşırı basit bir mevzu eşiniz anlaşılan o ki her konuda becerikli bir eş istiyor.Sizinde karşında sağlam durmanız sizinde fikirlerinizi beyan etmeniz ve tatlı dille ona yardımcı olmasını alışması için onun desteğine ihtiyacınız olduğunu felan söyleyin. Baktınız olmuyor ona göre uyarırsınız çünkü sizde yaş itibari ile olgun bir insansınız.

Kocandır ama bence yaş farkınız çok fazla.sen gençliğinin güzelliğinin zirvesinde gencecik kadınsın, neden 38 yaşında biriyle evlendin ki.huysuz biri olmasa bile arada yaşayış ve beklenti farkı illaki olacaktı. Ben ilişkilerde 5 yaştan fazlasına karşıyım valla.tamam mülayim kişiler geçinebiliyor ama tam olarak ideal bir uyum yakalanabileceğini düşünmüyorum.5 yaştan fazla olan kişilerin birbirine aşık olabileceğini bile düşünmüyorum.hep birşeyler eksik kalır. Ya da aklıma pınar altuğ çifti geldiği için 40 yılda bir anca diyorum.

Kocandır ama bence yaş farkınız çok fazla.sen gençliğinin güzelliğinin zirvesinde gencecik kadınsın, neden 38 yaşında biriyle evlendin ki.huysuz biri olmasa bile arada yaşayış ve beklenti farkı illaki olacaktı. Ben ilişkilerde 5 yaştan fazlasına karşıyım valla.tamam mülayim kişiler geçinebiliyor ama tam olarak ideal bir uyum yakalanabileceğini düşünmüyorum.5 yaştan fazla olan kişilerin birbirine aşık olabileceğini bile düşünmüyorum.hep birşeyler eksik kalır. Ya da aklıma pınar altuğ çifti geldiği için 40 yılda bir anca diyorum.
Aralarındaki yaş farkı gayet normal bence. Sonuçta kadın 15 erkek 23 24 yaşında değil. İkisi de olgun insanlar.

Aralarındaki yaş farkı gayet normal bence. Sonuçta kadın 15 erkek 23 24 yaşında değil. İkisi de olgun insanlar.
Enerji farkı olduğunu düşünüyorum ben yine de.biri gezeceğim diyecek biri oturacağım.kişiden kişiye değişir tabi.koskoca 8 sene.8 sene önce 20 yaşındaydım.hayata bakış açım komple değişti.bambaşka bir insan oldum

Back
X