• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benle konuşmuyor.

Enerji farkı olduğunu düşünüyorum ben yine de.biri gezeceğim diyecek biri oturacağım.kişiden kişiye değişir tabi.
Arkadaşlarımla 40 li yaslardayiz, fittiri fittiri geziyoruz 🤗 neden eziklediniz ki bizi 😪 enerji yasa bağlı değil bence kişiye bağlı

Arkadaşlarımla 40 li yaslardayiz, fittiri fittiri geziyoruz 🤗 neden eziklediniz ki bizi 😪 enerji yasa bağlı değil bence kişiye bağlı
O yaşa gelmediğim için bilmiyorum daha.ama bence haklısınız.şimdi düşününce yaşıtım olup, dörtte işten çıkıp gelip, yatana kadar saatlerce evde oturan sevgililerim de olmuştu.bence de fiziksel enerjide sıkıntı yok ama bazı insanların hayata karşı hevesi kaçıyor bence.

Ay ne alakasi var ya. Altı üstü metreyle halı ölçecek hanımefendi. Butun işleri böyleyse adam begenmemekte haklı. Halı ölçüsü alamamak nedir ya🤣🤣🤣
Altı üstü metreyle halı ölçsün beyfendi çok biliyosa ölçseymiş uzaktan hönkürmesin.Bütün işleri böyleyseyle ne alakası var?Beğenmemekte haklı ne demek halı ölçüsüyle mi bu küçük çözülebilir konular yüzünden mi beğenmicek?

Bununla mı ölçtünüz her konuda kötü olduğunu?
Daha 20 günlük evlilikte öküz gibi davranan adamı övemem.

Merhaba . Henüz 20 günlük evliyim.Eşimle severek evlendik. Ben 30 yaşındayım eşim ise 38 yaşında. Biraz zor beğenen biridir. Yemek yaptığımda hep fikir veriyor. Şunu şöyle yap tarzında fikir beyan ediyor. Evdeki işlere de yardım etmiyor. Kahvaltı yaptıktan sonra eline telefonu alıyor yatıyor. Akşam da bu şekilde davranıyor. Dün kendisi iş yerinde çalışırken ben ev işi yapıyordum. Halının ölçüsünü alıp kendisine söylememi istedi . Bende yapamam bilmiyorum dedim kızdı kapattı. Kendisinin eve dönme saatine yakın annem beni aramıştı. Annemle eşim hakkında konuşuyorduk. Anneme eşimin kendisini beğenmiş hiçbir şey beğenmeyen biri olduğunu söyledim. Eşim de kapıda bizi dinlemiş. Kapiyi açtım. Kendini beğenen eşin geldi dedi. Yemekte konuşalım dedim . Konuşmak istemiyorum dedi. Dünden beri benle küs konuşmuyor.
Siz haklısınız aslında yardım etmesi lazım. Sevgililik nişanlılık döneminde ev işleriyle alakalı konuşmadınız mı? Bu zor beğenme huyunu hiç beğenmedim fikir beyan edip kenara çekilmeyecek o zaman birlikte yapılmalı. Talimat mı veriyor beyefendi. Hiç hoş değil.
Eline telefon alıp uzandığında en basitinden film izleyelim yürüyüş yapalım vs gibi önerilerde bulunarak ortak zaman geçirmeye çalışabilirsiniz. Çiftler arkadaş olabilmeli bence.
Birinin dedikodusunu yaptığımda nasıl oluyor anlamıyorum ben de hemen yakalanıyorum. :D
Yakalanmanız kötü olmuş.

O yaşa gelmediğim için bilmiyorum daha.ama bence haklısınız.şimdi düşününce yaşıtım olup, dörtte işten çıkıp gelip, yatana kadar saatlerce evde oturan sevgililerim de olmuştu.bence de fiziksel enerjide sıkıntı yok ama bazı insanların hayata karşı hevesi kaçıyor bence.
Sonu doğru, eski enerji kalmiyor ama kişilikle de çok alakalı.

Altı üstü metreyle halı ölçsün beyfendi çok biliyosa ölçseymiş uzaktan hönkürmesin.Bütün işleri böyleyseyle ne alakası var?Beğenmemekte haklı ne demek halı ölçüsüyle mi bu küçük çözülebilir konular yüzünden mi beğenmicek?

Bununla mı ölçtünüz her konuda kötü olduğunu?
Daha 20 günlük evlilikte öküz gibi davranan adamı övemem.
Ben eşimi arasam bana hali ölçüsü söyle desem ben bilmiyorum dese yuh bir insan bir halı ölçüsü nasıl alamaz derim adamın değeri düştükçe düşer gözümde. Adam başka birşey sormuyor ki ortak evin halısının ölçüsünü soruyor. Bunu acikladigima inanamıyorum . Bir halı ölçüsü verememek düpedüz saçma bir beceriksizlik başka birşey değil. Eline metre alıp halı bile olcemeyen bir insan evet başka birşey yapamaz.
Bazen bir perde görür insan ya da hali örtüsü mesela o an evde kim varsa onu arar ölçüyü sormak için. Sizler hayatı böyle yasiyorsaniz ooo hayat yanınızdakilere zor.

Koç burcu olması fenaymış, kolaylıklar diliyorum, olumsuz özelliklerini taşıyorsa zor karakterde oluyorlar. İnatçı, baskın, kavgacı, benmerkezci falan filan.
Her şeye karışması, yardım etmemesi, azarlaması falan çok çirkin ayrıca. Son olayda haklı ama genel olarak sıkıntılı biri bence.

Öncelikle hiçbir aile bireyi ile kocanızı çekiştirmeyin. Sonra bunlar size yol, su, elektrik olarak dönebilir. Empati yapacak olursak sizin telefonda söylediklerinize eşinizin alınması çok normal. Ama 20 günlük evlilik için üstünüze 20 yıllık evlilik monotonluğunun binmesi çok garip

E normal..
Kocani,annenle cekistirirken yakalanmışsin.
30 yaşında bir kadın için çok acemice hareketler bunlar.
Hay ağzınıza sağlık ya. Surdaki en mantıklı yorum sizden gelmiş. Daha 20 günlük evlilikte böyle şeyler olabilir. İnsanlar daha çok evlenince birbirini iyi tanımaya başlar. Daha hiç birşey oturmamış ki. Kaldı ki eşi en azından kendisini cekistirmemis. Hanım kizimizsa daha 20 günlük eşini annesine cekistirirken yakalanmış. Ev işi nedirki beklentini soylersin yardımcı olmanı bekliyorum dersin. Yemek konusunda da önerilerde bulunabilir ne var ki bunda. Daha en az bir yıl evliliğe alışma sürecidir. Program satın almıyoruz tıkır tıkır işlesin. Biraz birbirinizi idare edin. Ve kesinlikle eşinizi aileden birine cekistirmeyin. 15 senelik evliyim daha bir kere aileme cekistirmemisimdir. Bu demek degilki hiç kavga etmiyoruz ama çözümü böyle değil

Merhaba . Henüz 20 günlük evliyim.Eşimle severek evlendik. Ben 30 yaşındayım eşim ise 38 yaşında. Biraz zor beğenen biridir. Yemek yaptığımda hep fikir veriyor. Şunu şöyle yap tarzında fikir beyan ediyor. Evdeki işlere de yardım etmiyor. Kahvaltı yaptıktan sonra eline telefonu alıyor yatıyor. Akşam da bu şekilde davranıyor. Dün kendisi iş yerinde çalışırken ben ev işi yapıyordum. Halının ölçüsünü alıp kendisine söylememi istedi . Bende yapamam bilmiyorum dedim kızdı kapattı. Kendisinin eve dönme saatine yakın annem beni aramıştı. Annemle eşim hakkında konuşuyorduk. Anneme eşimin kendisini beğenmiş hiçbir şey beğenmeyen biri olduğunu söyledim. Eşim de kapıda bizi dinlemiş. Kapiyi açtım. Kendini beğenen eşin geldi dedi. Yemekte konuşalım dedim . Konuşmak istemiyorum dedi. Dünden beri benle küs konuşmuyor.
Çok haklı çünkü.Tam tersi olsaydı 20 günlük kocanızın annesi ile sizin hakkınızda olumsuz konuştuğunu duysaydıniz ne hissederdiniz.Güveniniz sarsılmaz mıydı.Evlilik için 30 çok ideal bir yaş ve ailenizin desteğini almanız gereken ciddi bir konu olmadıktan sonra her sorun anneye anlatılmaz.O anne bu sefer ister istemez o damada tavırlı olur.Çocuğunu üzdüğünü düşündüğün birine karşı agresif olursun.Annenizde siz anlattıkça daha çok bilmek isteyecek tabiiki.Eşinizde sorun olarak gördüğünüz şeyleri eşinizle konuşarak çözebilir siniz.4 yıllık flört döneminde zaten bir temel oluşmuştur.Özür dilerim sizi kırmak değil amacım lakin siz kendinizi akıl verilecek duruma düşürüyor olabilir siniz.Halının ölçüsünü al dedi bilmiyorum dedim ??? Yani en boy verminiz yeterliydi karekökü kaç bizim halının dememistir.Önce özeleştiri yapalım.Mutluluklar dilerim.

Ayy evliliğin ilk zamanları harbiden hem cok güzel hemde çok zor ya . Allah kolaylık versin. Çok şükür atlattım ben . :dua: naçizane tavsiyem eşiniz ile ilgili sorunları anneniz bile olsa kimseye bahsetmeyin. Siz iyi olursunuz ama aileler bunu unutmaz. İlk zamanlarda eşim de benim yemeklerime çok karışırdı. Hatta ben artık özguvenimi kaybettim yemek bile yapamıyorum evde o derece yani. Şimdi öğrendim çok güzel yemekler yapıyorum . Hatta anneminkinde bile iyi diyor. Zamanla hepsi çözülür. Özür dile , güzel bir masa hazirla . Zaten sonradan barisirsiniz. Uzatmamak gerektiğine inanıyorum. Benim bey baya uzatırdi ama aştık onu da . Yonttum yonttum zor oldu ama yaptik birseyler .😆 bacım evlilik hem cok güzel hemde zor 🥲

Ayy evliliğin ilk zamanları harbiden hem cok güzel hemde çok zor ya . Allah kolaylık versin. Çok şükür atlattım ben . :dua: naçizane tavsiyem eşiniz ile ilgili sorunları anneniz bile olsa kimseye bahsetmeyin. Siz iyi olursunuz ama aileler bunu unutmaz. İlk zamanlarda eşim de benim yemeklerime çok karışırdı. Hatta ben artık özguvenimi kaybettim yemek bile yapamıyorum evde o derece yani. Şimdi öğrendim çok güzel yemekler yapıyorum . Hatta anneminkinde bile iyi diyor. Zamanla hepsi çözülür. Özür dile , güzel bir masa hazirla . Zaten sonradan barisirsiniz. Uzatmamak gerektiğine inanıyorum. Benim bey baya uzatırdi ama aştık onu da . Yonttum yonttum zor oldu ama yaptik birseyler .😆 bacım evlilik hem cok güzel hemde zor 🥲
Ağız tadının alışma süreci bile 21 gundur. 😁😁😁😁😁

Şimdi aslında halı ölçüsü almak zorunda değil diyen olabilir ama bu bir ölçüt aslında benim için. Siz bunu yapamayacak biriyseniz (bir metre, bir kağıt, bir kalem yeter çünkü) diger işlerde de eşinizin size tavsiye , fikir vermesi normal. Belki de yaptığınız işlere hakim görünmüyorsunuz ki size fikir veriliyor.

Bir de siz muhtemelen erkek işi diye düşünüp ölçü almayı adama birakiyorsaniz onun da ev işlerini kadın işi görüp karışmaması kendi icinde tutarli.

Ama bana gore herkes her işten az çok anlamalı.

Annenize anlatmanıza kızan adam umarım burada konu açtığınızı görmez. :KK70:

Bebim eşim de koç Burcu ve dediğiniz gibi yemeklere yorum yapar illa kusur bulur. 2 buçuk yıllık evliyim her gün yemek yaparım kusur bulmadığı yemek sayısı bir elin parmaklarını geçmez hatta daha yemeden konuşmaya başlar ve sinirimi bozar.
Tabi herşeye de karışır. Neyse yakalanmaniz kötü olmuş özür dileyin sürpriz falan yapın ve dedikodu yapmayın

Ağız tadının alışma süreci bile 21 gundur. 😁😁😁😁😁
Anam bu nasıl iş ben birşey anlamadım 🤣 sanki evlenince bir erkekler değişiyor evini barkını 🤣 bizde değiştik ağzımızın tadını 😄 ne olmuş iki yanık yemek yediysek 🙄 aha alışıldı bitti gitti bile 🤭 öğrendik şimdi , güzel yapıyoruz yani 😊

Bebim eşim de koç Burcu ve dediğiniz gibi yemeklere yorum yapar illa kusur bulur. 2 buçuk yıllık evliyim her gün yemek yaparım kusur bulmadığı yemek sayısı bir elin parmaklarını geçmez hatta daha yemeden konuşmaya başlar ve sinirimi bozar.
Tabi herşeye de karışır. Neyse yakalanmaniz kötü olmuş özür dileyin sürpriz falan yapın ve dedikodu yapmayın
Böyle bir insan çok yorucu değil mi ya ? Vardır herhalde bu kötü huyunu kapatan iyi yanları yoksa çekilir gibi değil. 😶

Adam gıcık biri belli ama küsmesi konusunda çok haklı.
Sakın annenizle eşinizin dedikodusunu yapmayın o konuda haklı.
Diğer taraftan halının ölçüsünü almayı bilmeye ne gerek var ki. Metreyi alacaksınız başından sonuna tutacaksınız. Bu kadar.
Bir de yemek meselesi zamanla alışacaksın. İkiniz de farklı ailelerden geldiniz sevip sevmediğiniz şeyler farklıdır.
Kayınvalidenizden de tarifler alıp onun sevdiği şekilde de yapabilirsiniz arada. 20 günlük evlisiniz daha çok ye isiniz.

Back
X