eşim bensiz nişana gidecekmiş !

haklısınız

Saglamak lazim her tur kontrolu.

Zayif noktanin ustune git :) Mutlaka sakinlesme yolu bulursun.

Telefon karistirirken delil birakma :) Son uygulamalari falan sil :))

Hemde ne kullanma... etrafımda böyle anlatan ablalarım olsaydı okadar hır gür kavgayı yaşamamış olurdum

Anlatirlarsa seni nasil malzeme yapacaklar :)

Ayy gordun mu kara turna nasil bozuldu ama, o adamin gozu disarda anam :)))

Bizde de var oyle iyi ablalar. Yuze dost arkada hain.

O ablalara uysam ohooooo :)

Saglamak lazim her tur kontrolu.

Zayif noktanin ustune git :) Mutlaka sakinlesme yolu bulursun.

Telefon karistirirken delil birakma :) Son uygulamalari falan sil :))

zaten hep arka plandan kaldırıyorum girdiğim yerleri zamanla bende takmamaya başlayacağım galiba yani evet böyle şeyler eşleri yıpratıyor ama ben mjlardaki tavrından da rahatsız oldum biraz daha ılımlı olabilirdi ada ne yapsa yaranamıyor bana yakında eşim evden kaçtııı diye konu açacağım

Ben bir sorun görmedim açıkçası bazen eşim söylee bile.ben gitmiyorum napicam orda diyorum mis gibi ayaklarımı uzatıp yatıyorum bence bu kadar dert etmeyin

nişana eş olarak gitmek daha uygun değil mi..
tamam buluşma görüşme olsa tamam ama ne bileyim nişan yani..

Senin ortamda tanıdığın kimse yok belliki arkadaşlariyla sohbet edicek bi arada olucak. Siz giderseniz sıkılırsıniz ve eşiniz de arkadaşlarıyla çok zaman geçiremez. Uzun lafın kısası heryere birlikte gitmek zorunda değilsiniz sende fırsat bulmusken arkadaşlarınla program yap ve olayı abartma

sıkıntı yok bence ortamı anlatmış
boşuna gerilme canım
zamanı geldiğinde eşini almazsın yanına olur biter

Nişan belki dışarıdadır içkili olacaktır haliyle birbirini tanıyanlar bir masada oturur çünkü başka ortak kim olacak orada. Onlarda askerlikten tanıştıkları için asker arkadaşlarıyla bir masayı paylaşacaklar. Onlarında eşleri gelmiyormuş o kadar erkeğin içinde siz ne yapacaksınız ki? başka ortak bir tanıdığınızda yok sonuçta ama düğüne gidersiniz. Düşünsenize onlar erkek erkeğe oturacaklar iki kadeh içecekler siz yanında tek kadın olarak.

sıkıntı yok bence ortamı anlatmış
boşuna gerilme canım
zamanı geldiğinde eşini almazsın yanına olur biter

bende arakadaşımın nişanına tek gitcem nasıl oluyomuş görsün o da artık buraya konu açar karım bana misilleme yapıyo a dostlaaaaar diye

Bence sıkıntı edecek durum yok. Belli ki asker arkadaşlarına tek masa ayırmış nişan sahibi,eşimde senin o kadar Adamın arasında olmasını istememiş. Ben olsam buna tepki vermem ama ben akşam yemeği planı yaparken nişana gideceğini öğrensem veririm o ayrı. Nişan önceden bellidir sonuçta önceden söylesin isterim

eğer gerçekten sıkılacagınız bir ortamsa tabi tek gitsin.. siz de o güne arkadaşlarınızla bir program hazırlayabilirsiniz :)
nişan bugünmüş arkadaşı yeni aramış... benim zaten programlarım vardı da çekiniyordum beni ihmal ediyorsun diye şikayet edceeğinden elime koz geçti

arkadaşı yeni haber vermiş

Biz de yaşıyoruz bu tip durumları bazen.Ola ki düğünde ya da nişanda oturacağımız masa sırf erkeklere göre ayarlanmış oluyor,masadaki herkes bekar erkek ya da evli ama eşsiz katılacağını belirtmiş erkek oluyor,gelme diyor ben de yesss ! diyorum
Evde kalıp ya da annemlere geçip keyif çatıyorum,cennet canıma minnet.
Hiiiiiç takılmayın böyle şeylere,zaten görürsünüz rahat edemeyip çok oturmadan tıpış tıpış evine gelecektir

Bana tuhaf gelen nişanın olacağını siz balık yiyelim dediğinizde bugün olmaz nişan var demesi.
Önceden söylemesi gerekmez miydi?
En azından bir gün önceden söylese sizde kendinize göre bir plan yapardınız.
Tuhaf geldi bu durum bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…