- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
haklısınızdaha öncede benim başıma geldi ilk senin gibi çok amaçok sinirlendim. ama mantıklı tek gitmesi. neden dersen eğer tüm arkadaşları tek gidicekse onlarla oturmak ister. senide onların arasına tek sokmak istememiştir. ama tüm arkadaşları eşli gidiyorsa bencede sıkıntılı. ama sorun yok gibi sakin olmaya çalış bence büyütücek bişey yok. tecrübeliyim bu konuda :)
Hemde ne kullanma... etrafımda böyle anlatan ablalarım olsaydı okadar hır gür kavgayı yaşamamış olurdumDoğru yapıyorsun :)
Cevreye belli edince en kötüsü, her gorduklerini malzeme yapip kullanmaya calisirlar.
hihiihihi eskiden alenen telefonunu kurcalardım şimdi banyodayken uyurken yapıyorum bu işleri iyi ki de öyle yapıyormuşum herhalde bizimkisi de rahatsız olacak eskisi gibi peşine düşmediğimi görünceama inanın bazen kıskançlığım gözümü karartmıyor değil öyle zamalarda da kontrolü sağlasam ahhhh ahhhhh
Hemde ne kullanma... etrafımda böyle anlatan ablalarım olsaydı okadar hır gür kavgayı yaşamamış olurdum
Saglamak lazim her tur kontrolu.
Zayif noktanin ustune git :) Mutlaka sakinlesme yolu bulursun.
Telefon karistirirken delil birakma :) Son uygulamalari falan sil :))
sinirim geçti uysallaştım bende deiğinizin aynısını yapmayı planlıyorumBen bir sorun görmedim açıkçası bazen eşim söylee bile.ben gitmiyorum napicam orda diyorum mis gibi ayaklarımı uzatıp yatıyorum bence bu kadar dert etmeyin
nişana eş olarak gitmek daha uygun değil mi..
tamam buluşma görüşme olsa tamam ama ne bileyim nişan yani..
eğer gerçekten sıkılacagınız bir ortamsa tabi tek gitsin.. siz de o güne arkadaşlarınızla bir program hazırlayabilirsiniz :)gitsin artık ne yapayım bende misllime yaparım benimde arkadaşımın nişanı var yakında
sıkıntı yok bence ortamı anlatmış
boşuna gerilme canım
zamanı geldiğinde eşini almazsın yanına olur biter
nişan bugünmüş arkadaşı yeni aramış... benim zaten programlarım vardı da çekiniyordum beni ihmal ediyorsun diye şikayet edceeğinden elime koz geçtieğer gerçekten sıkılacagınız bir ortamsa tabi tek gitsin.. siz de o güne arkadaşlarınızla bir program hazırlayabilirsiniz :)
arkadaşı yeni haber vermişBence sıkıntı edecek durum yok. Belli ki asker arkadaşlarına tek masa ayırmış nişan sahibi,eşimde senin o kadar Adamın arasında olmasını istememiş. Ben olsam buna tepki vermem ama ben akşam yemeği planı yaparken nişana gideceğini öğrensem veririm o ayrı. Nişan önceden bellidir sonuçta önceden söylesin isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?