- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi ShellShock
-
Yüzüğü takmaması sıkıntı. Eşinizin şüpheli davranışları var. Gözlemleyin bir süre. Daha yeni evli adamın yüzüğü takmayıp, mazeret olarak ta unutuyorum demesi hiç inandırıcı değil. Bir işler çeviriyor olabilir.Ya haninlar ben mi abartiyorum acaba ?? Bulustuk balik yemek icin parmagina baktim yuzuk yok unutmus yine ( sık sık unutuyor beyefendi ve bu yuzden cok tepki gosteriyorum bende bazen unutunca oda sat gitsin o zaman yuzugunu niye bosuna takiyosun diye sacma bi trip atiyor) benimde yuzum dustu galiyle sacma sapan sakalar yapiyor anahtarligin halkasini takiyor parmagina al bak diyip guluyor dalgami geciyosun diyorum evet hosuma gidiyo diyip yumusatmaya calisiyor neyse oturduk balik yiyecegiz bekliyoruz gelmesini biktim artik cocukmuyum ben herkes yuzugumu gormeyince ustume mi atlayacak saniyorsun falan diye bagirdi bende nisana gidiyosun yuzuk yok dedim hep aynisin hic degismeyeceksin hep sen mutlu ol hep seni mutlu edeyim falan dedi sadece suratina baktim hic birsey demedim otobus ile geldik durak on dk lik mesafede sen cik eve dedi mal gibi tek basima gittim eve simdi beyefendi nisana mi gidiyor ne yapiyor bilmiyorum. Yani acaba cokmu tepki gosterdim diyecegim ama yuzuk konusunda her bayan gibi bende hassasim haliyle
belki söyleyecekti de arkadaş önce davrandıBir de konu sahibi mesaj atmasa balık yiyelim mi diye, eşinin gideceğini de öğrenemeyecekti. Bugün yani nişan.
Asker arkadaşları ile muhabbet edesi varsa başka bir organizasyonda etsin. Nişanı mı bulmuşlar illa.
Ben kızdım valla eşine.
Aynen öyle simdi diyenler olur sogumak icin bahane arïyorsunuz diye ama öyle degilBenimki de aynı. Aynı diyaloğu yılda 5-6 sefer biz de gerçekleştiriyoruz. Bence çok yanlış. Sonuçta evliyiz. Birlikte gitmeliyiz. Bekar gibi yalnız gezen adamlara uyuz oluyorum. Buna kocam da dahil. Çok can sıkıcı ama yapacak bişey yok. Böyle böyle soğuyoruz haberleri yok.
siz sadece aldatma ve sevmiyor olarak baz alıyorsunuz. bende sizin gibi düşünüyorum hatta yapacak insan ben yokken parmağından çıkartır yüzüğü öyle de yapar diye düşünüyorum. ancak konu daha farklı hanımefendi eşim ben yüzüğümü unuttuğumda nasıl hır gür çıkartıyorsa benden beklediği davranışı kendisinin yapmasını isterim haklı olarak. birde nişana gitmesine birşey demedim huzursuzluğumu yansıtmadım bile benim sinir olduğum yüzüğü unutunca benim yüzüm düştü haliyle hemen o dk sulu sulu şaka yapıp o an tepki vermediğimi görünce birde tepeme çıkmasıydı. ne güzel siz birbirinizi kısıtlamıyorsunuz. ama ben bir yere gidince ( bayramda annesinin bütün misafirlerini ağırladıktan sonra saat 4 buçukta ancak anneannemlere gittim kendisi evde uyuyordu gece çalıştığı için, bana bir hafta boyunca surat yaptı ki hiç onun gibi uzatmayıp güleryüzle iletişime devam ettim-annem ile görüşmüyorduk biz bana haksızlık yaptığı için... bana anneannemlerdeyken annemlerin misafirleri gitmemiş yarında gidebilirdin diye saçma bir tavır takınıyor) bu kadar tavır yapıyor ama benden anlayış bekliyor... bende anlayış karşılıklı olursa-sizinki gibi bu tarz problemler yaşanmazbunaltmayın şu eşleri böyle ya
ben de bır cok düğüne -nişana tek basıma gıttım
eşim de gitti.
sınırlı özgürlükleri olmasıdan yanayım ben.
ayrıca yüzük konusu da ,esım de ben de yuzuktakmıyoruz .takamıyoruz süreklı kaybedıyoruz.
ne yani şimdi biz birbiriizi sevmıyor adlatma potansıyelin de olan ınsanlar mıyız:)))
o da olabilir. şimdi burda benim eşim yapmaz diye ahkam kesip gerçek ihtimalleri savuşturamam. evet o da bir ihtimal.eşiniz nişana sdegil kız aramaya gidiyo.
ben takılmazdım adam gayat doğru düzgun acıklamısmerhaba hanımlar, eşime mj attım bugün balık yiyelim mi diye o da balık işini yarın yapsak bugün askerlik arakadaşım x in nişanı var dedi. mesajlaşmayı aynen yazıyorum
ben: orayamı gideceğiz?
eşim :) yok ben gideceğim
ben: neden sadece sen? neden ben yokum eşin olarak dedim.
eşim: çünkü evli olan kimse yok rahat olamayız
ben:ne alakası var bunun rahat olamamakla eşim:
asker arkadaşlarımla aynı masada mı oturacaksın?
ben: biz evliyiz sen arakadaşlarınla normal bir buluşmaya gitmiyorusun nişana gidiyorsun
eşim:güzelim uzatma ortamı ben biliyorum içkili bir ortam olacak.
böyle bir saçmalık var mı? iyi benimde arkadaşımın çok yakında nişanı var bende yalnız gideyim öyleyse.. sinirden elim ayağım titriyor. adam 1.5 yıldır evli olduğunu anlayamadı galiba!!!!!!!!
bu durum açikça belli etti seni niye götürmüyo.o da olabilir. şimdi burda benim eşim yapmaz diye ahkam kesip gerçek ihtimalleri savuşturamam. evet o da bir ihtimal.
böyle söylese izin vermek haddime değil haberim olur tamam derim..... bilmiyorum bugün o arkadaşının profilini izleyeceğim bakalım nişan varmı yokmuBence nişana gitmiyor,bekarlığa veda partisi ama bunu size söylerse izin vermeyeceğinizi biliyor.
nişana gitmesine birşey demedim de yüzüğünüde unutmuş buluşunca gördüm yüzükten fire verdim artık sinirim bozuldu bir sürü bağırıp çağırdı her günümü zehir ediyorsun diyeeEşim bi defa bensiz yeni evliyken lise erkek ark düğününe gitmişti.bende huzursuzlk yapmıştım. Ama şimdi kendime kızıyorum neden onn da huzurunu kaçırddım o gün die çnkü normalde her iş çıkışı benmle.heö eşimsin hem en iyi arkadaşm der.yapma böle. Rahat ol.yanlş bişi olsa sana onu bile demeden yapar ruhun duymaz.seni sevdiğini düşün rahatla tatlm.
nişana gitmesi değil de bunu siz onu arayıncaya kadar söylememesi ilginç
yani ben nişana gideceğim diye insan hafta başından ya da ne zaman davet edildiyse o zaman der gibi
bana yeni haber verdi dedi eşim yani nişanın olacağı gün aramış dediğine göre..
unuttu herhalde sonradan mı aklına geldi bilmiyorum ama eşim böyle şeylerde yalan söylemez nereye gidiyorsa söyler arkadaşlarıyla içerde gezerde yemek de yer.. yani nereye gidiyorsa söylero nasıl iş ya
X benim nişanım var akşama gel mi demiş
bu nasıl nişan böyle
o zaman küçük bir eğlence vs dir herhalde
yani dışarıda bir mekanda aileler vs nişan olunca davetiye bile bastırıyor insanlar çağıracağını da son ana mı saklamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?