eşim bensiz nişana gidecekmiş !

Burada adamı haklı bulanları da anlamıyorum. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Evlilikte esas olan arkadaşların rızası değil eşin rızasıdır. Arkadaşın gönlü olacak diye eş kırılmaz. Konu her ne olursa olsun.

Yüzüğü takmaması sıkıntı. Eşinizin şüpheli davranışları var. Gözlemleyin bir süre. Daha yeni evli adamın yüzüğü takmayıp, mazeret olarak ta unutuyorum demesi hiç inandırıcı değil. Bir işler çeviriyor olabilir.

belki söyleyecekti de arkadaş önce davrandı
bende kızdım açıkçası yetersiz bir açıklama

Aynen öyle simdi diyenler olur sogumak icin bahane arïyorsunuz diye ama öyle degil

bunaltmayın şu eşleri böyle ya
ben de bır cok düğüne -nişana tek basıma gıttım
eşim de gitti.

sınırlı özgürlükleri olmasıdan yanayım ben.

ayrıca yüzük konusu da ,esım de ben de yuzuktakmıyoruz .takamıyoruz süreklı kaybedıyoruz.
ne yani şimdi biz birbiriizi sevmıyor adlatma potansıyelin de olan ınsanlar mıyız:)))

siz sadece aldatma ve sevmiyor olarak baz alıyorsunuz. bende sizin gibi düşünüyorum hatta yapacak insan ben yokken parmağından çıkartır yüzüğü öyle de yapar diye düşünüyorum. ancak konu daha farklı hanımefendi eşim ben yüzüğümü unuttuğumda nasıl hır gür çıkartıyorsa benden beklediği davranışı kendisinin yapmasını isterim haklı olarak. birde nişana gitmesine birşey demedim huzursuzluğumu yansıtmadım bile benim sinir olduğum yüzüğü unutunca benim yüzüm düştü haliyle hemen o dk sulu sulu şaka yapıp o an tepki vermediğimi görünce birde tepeme çıkmasıydı. ne güzel siz birbirinizi kısıtlamıyorsunuz. ama ben bir yere gidince ( bayramda annesinin bütün misafirlerini ağırladıktan sonra saat 4 buçukta ancak anneannemlere gittim kendisi evde uyuyordu gece çalıştığı için, bana bir hafta boyunca surat yaptı ki hiç onun gibi uzatmayıp güleryüzle iletişime devam ettim-annem ile görüşmüyorduk biz bana haksızlık yaptığı için... bana anneannemlerdeyken annemlerin misafirleri gitmemiş yarında gidebilirdin diye saçma bir tavır takınıyor) bu kadar tavır yapıyor ama benden anlayış bekliyor... bende anlayış karşılıklı olursa-sizinki gibi bu tarz problemler yaşanmaz

ben takılmazdım adam gayat doğru düzgun acıklamıs
sizle gtmek ıstese zaten kendı teklıf ederdı
askerlıkten bekar arkadasları ıle hoş vakıt gecırmek ıstemıiş işte erkek erkeğe

o da olabilir. şimdi burda benim eşim yapmaz diye ahkam kesip gerçek ihtimalleri savuşturamam. evet o da bir ihtimal.
bu durum açikça belli etti seni niye götürmüyo.
içkili ortam olacakmiş pehh sende katılırdın demi ne var bunda...
o asker arkadaşlariyla otursun sende başka arkadaşlarla takılırdın.. gözetmesinden korkuyo sanirim.

Bence nişana gitmiyor,bekarlığa veda partisi ama bunu size söylerse izin vermeyeceğinizi biliyor.

Eşim bi defa bensiz yeni evliyken lise erkek ark düğününe gitmişti.bende huzursuzlk yapmıştım. Ama şimdi kendime kızıyorum neden onn da huzurunu kaçırddım o gün die çnkü normalde her iş çıkışı benmle.heö eşimsin hem en iyi arkadaşm der.yapma böle. Rahat ol.yanlş bişi olsa sana onu bile demeden yapar ruhun duymaz.seni sevdiğini düşün rahatla tatlm.

nişana gitmesine birşey demedim de yüzüğünüde unutmuş buluşunca gördüm yüzükten fire verdim artık sinirim bozuldu bir sürü bağırıp çağırdı her günümü zehir ediyorsun diyee

nişana gitmesi değil de bunu siz onu arayıncaya kadar söylememesi ilginç

yani ben nişana gideceğim diye insan hafta başından ya da ne zaman davet edildiyse o zaman der gibi

nişana gitmesi değil de bunu siz onu arayıncaya kadar söylememesi ilginç

yani ben nişana gideceğim diye insan hafta başından ya da ne zaman davet edildiyse o zaman der gibi

bana yeni haber verdi dedi eşim yani nişanın olacağı gün aramış dediğine göre..

bana yeni haber verdi dedi eşim yani nişanın olacağı gün aramış dediğine göre..

o nasıl iş ya

X benim nişanım var akşama gel mi demiş

bu nasıl nişan böyle

o zaman küçük bir eğlence vs dir herhalde

yani dışarıda bir mekanda aileler vs nişan olunca davetiye bile bastırıyor insanlar çağıracağını da son ana mı saklamış

unuttu herhalde sonradan mı aklına geldi bilmiyorum ama eşim böyle şeylerde yalan söylemez nereye gidiyorsa söyler arkadaşlarıyla içerde gezerde yemek de yer.. yani nereye gidiyorsa söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…