eşim bensiz nişana gidecekmiş !

O yine de askerlik arkasdasının nisanına gitmis benim esim c.tesi günü is arkadasının bayan bu arada dügününe gitti aynı seyi bende dedim bir saat durucz falan dedi patronu müdürü falan gittiler deli oldum biz evliyiz dedim beraber gidicez dedim yok kavga ettim tartistim yine de gitti ve kızın yanina durmus fotograf cekilmisler üstelik hamileyim hassasım iki yıllık evliyiz biz sevgiliyken nisanliyken beni dügnlere göndermiyordu burnumdan getiriyordu simdi kendisi gidiyor yalnız dügnlere vs biz ne dersek diyelim yine yapacaklarını yapıyorlar

Yani benim esim oyle makine li bir ortamda calismiyor ki... unutabilir tamam ama insanin yuzu haliyle dusuyor buna bile tepki verip sabir gostermiyor.. hani bagirip cagirip dirdir yapsam tamam da yani moralim bozulmus salak sacma saka yapiyosun bi on bes dk sonra yapsa bende gulerdim de o sinirle birak kendi halime kac defa soyledim ben sinirliyken hic bir sey deme yarim saat sonra gel bagir cagir ben olay aninda mantikli dusunen biri degilim biraz dusununce pozitif oluyorum diye kac kere soyledim uyumsuzluk var ya bizde vallahi uyumsuzluk

Zaten asıl sinir olunacak konu bu sizden beklerken kendisinin yapmıyor olması.. O zaman bırakın uzatmayın elbet sizinde unutup onun farkedip kızacağı gün gelecektir sizde anahtarlığın halkasını takıp hahaha hoşuma gidiyor böyle dersiniz :)

Gercekten sizinki daha kotuymus hala kendilerini bekar delikanli saniyorlar ya bu hallerine bitiyorum... ben yinede cok tepki gostermedim once biraz sorguladim sonra kendimce kapatip uzatmadim ama adam yuzugude evde unutunca haliyle uzuldum bide uste cikiyor yahu anlayis yaramiyor bunlara

Ya cok guldum buna :) valla oyle yapicam yuzugunude kaldirdim bir kenara bulamaz artik hiiiiiiic takmasin istemiyorum

Ben kendimi tutamıyorum iste o gündn beri huzursuzlugumuz var benim esim yalnız yasayn biriydi gercekten halabekarmıs gibi harektleri tavirları var

Ya cok guldum buna :) valla oyle yapicam yuzugunude kaldirdim bir kenara bulamaz artik hiiiiiiic takmasin istemiyorum
Benim nişanlımda ben böyle sinirli yada kızgınken aklı sıra ortamı yumuşatmak için espri yapar. Tabi ben daha çok sinirlenirim, onun o umursamaz rahat tavrı batar suratım daha da düşer, o da bana sana da yaranılmıyor güldürmeye çalışıyorum uzatma der kavga ederiz bu sefer, kısır döngü yani..
O zaman siz konusunu açmayın yüzüğünü bulamayıp kendisi sorsun..

İste erkeklerin en sinir oldugum ozelligi olay sicakken cok abuk subuk saka yapiyorlar insan haliyle daha cok geriliyor halbuki biraz biraksalar biraz gecse aradan cok degil on dk ya zaten kadin oldugumuzdan yapimiz geregi yumusuyoruz bizde ayni siz gibi hep bunu yasiyoruz ozellikle belirttim o an lutfen hic birsey soyleme diye onceden ama nerdeeee valla adim kadar eminim bir hafta konusmayacak benle mutsuzum mutsuzum diyecek beni gerecek iyice bide uste cikacak

ben sizin yerinizde olsan beni çağırmadı diye kızacağıma haber vermemesine kızardım. Her yere beraber gitmek zorunda değilsiniz. mantıklı bir açıklama yapmış da niye haber vermemiş. illet olurum. izin almak değil bu, öyle son saniye planlarını hiç sevmem. desin bana istediği yere gitsin. insanın aklında soru işareti de kalmaz, gizli saklı birsey yaptıgını da düşünmez böylece

Soyledigine gore arkadasi yeni aramis. Yani acik soyleyeyim benim bir kuzenim var cok gorusmeyiz kiz nisaninin oldugu gun saat on ikide haber verdi diye gitmedim son gune biraktigi icin kendiside aynisini yapabilirdi son dk haber ile nisana gidiyor. Sonradan sadece yanina ugrayip hayirli olsun diyecegim dedi hayir ben nisana gitmesinede takilmadim hadi benim planimi bozmadi balik yedik ama yuzugunu unutmus evet nisan haberi geldiginde disaridaydi haberi yoktu ama bu konuda hassas oldugumu bile bile almiyor yuzugu hadi gece calisti yazik unutmustur diyorum surarim dustu diye birde azar yitorum. Be adam birakta bari yuzum dussun dua et basini sisirmedim

doğru demiş adam asker arkadaşları eşssiz gelecek demek ki, nişanda asker arkadaşının nişanı yani başka tanıdığı olmucak orda asker arkadaşlarından başka, onlarla takılacak demek ki , napcaksınız gidip onca asker arkadaşının arasında eşinizle mi oturcaksınız

kusura bakma adam haklı . o arkadaslarıyla aynı masada içkili sıckılı ortam yapcak sen napcan adamların arasında duramazsın eh baska esler olsa bayanlar bı masada erkekler bı masada eglenırdı. senın yanında başka masada oturacak bı bayan olmadıgı ıcın gıdemezsın senınle gıtse kcan arkadaslarıyla oturamaz o zaman bı anlamı kalmaz kcanın tek sucu bunu onceden sylemeyıp senden ızın almamış onun dısında haklı

Ben anlamadim bu nasil bir nisan.. Uzatma ben biliyorum ickili olacak fln.
Cok fazla okumadim belki yazilmistir ama nisan evde mi olacak salonda mi olacak acaba?
Ev nisaninda ne ickisi ne ortami zaten hersey hizlica gelisiyor, oturupta ortamda takilacak pek bir durum olmuyor yani.
Salon nisani olacaksa da herhalde arkadaslariyla ayni masada oturma plani yapmislar, siz de pek kimseyi tanimadiginiz icin baska masada oturamayacaginiz icin o ortama sokmak istemiyor sizi sanirim.

Benim eşimde gider tek başına ne varki bunda... hatta çoğu zaman ben gitmek istemem. Ne işim var tanımadığım kişilerin nişanında, düğününde??

Bunu dert etmeyin hafta sonu iş arkadaşımızın düğünü var bir kaç arkadaşın eşinin nöbeti var diğerlerine de gelmeyin dedik kız kıza gidecez.

Adamin arkadaslarinin cogu bekarsa, ickili masada adamlarin arasinda tek kadin olarak kalmanizi istememistir belki.
Siz oyle bi ortamda bulunmak ister miydiniz?

Benimki de aynı. Aynı diyaloğu yılda 5-6 sefer biz de gerçekleştiriyoruz. Bence çok yanlış. Sonuçta evliyiz. Birlikte gitmeliyiz. Bekar gibi yalnız gezen adamlara uyuz oluyorum. Buna kocam da dahil. Çok can sıkıcı ama yapacak bişey yok. Böyle böyle soğuyoruz haberleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…