eşim bensiz nişana gidecekmiş !

Önce olsa şahsen haklisin der desteklerdim seni daha yeni sayılırsın zamanla geçer bu hissin benim eşimde yeri gelir tek gider ortagiyla (ortağı 55 yaşında esim 27 ) is yerinden birinin düğünü nişanı olursa duruma gore bendi gider benimde gitmem gereken bi ortam olursa ortağının eşiyle bende giderim ama geneldede sklirim tanidigim kimse yok ama akraba olur tanidigim biri olur ve ben tek gidecem der ambargoyu koyarim tam tersi ben gelmiyorum dedim yakin arkadaşının dugununde sinirlenmistim cunku yanlız gitmek istemiyorum yanımda olman lazim herkes eşiyle ben niye tek gidiyim diye kendi ısrar etti yani anlatmak istediğim yerine göre olmalı eşinde durumu açıklamış aslında gideceği yeri de biliyosun anlayisli olsan daha iyi olur sanki çünkü senin tepkin ona fazla gelecek uzattikca anlamayacak

uzatılacak bir konu değil bence. arkadaşlarının hiçbiri evli değilse erkek muhabbeti döner. Arkadaşları ile ilgilenmek isteyeceği için sizinle fazla ilgilenmeyecektir bu sefer yalnız kaldığınız için gerilirsiniz. İkinizinde gecesi rezil olur. Sende kendi arkadaşlarınla dışarı çık.

Niyeyse bende nişana değil erkek erkeğe eğlenmeye gidecekler hissi uyandı.
Yoksa nişan sadece erkekler arasında yapılan bir şey değil.

arkadaşlarıyla beraber olacağı için sizin tek bayan olmanızı istememiş mantıklı düğün dernek sevmeyen bir kocam var ne şanslıyım beee maşallah

haklısınız aslında.... şimdide mj atmış balık yiyelim öyle geçelim diye bende sen direk geç canım kızmadım ben dedim gel balık yiyelim diye ısrar etti. iyiki çok üstüne gitmedim adamın

sinirim geçti uysallaştım bende deiğinizin aynısını yapmayı planlıyorum

Sizi gerçekten tebrik ederim. Buraya yazılan tavsiyeleri dinleyen nadir kadınlardansınız.
İnanın böylesi ikiniz için de daha iyi olacak. Daha yenisiniz. Birlikte katılacağınız çok davetler olacak. Bırakın bu da böyle geçsin.

Ben kasiniyorum galiba benim esim asker arkadasinin nisanina bekar arkadaslariyla yalniz gidebilir yani ayni masada eglenip askeelik sohbeti edicekler ne var bunda ben mi tuhafim acaba

Eşinin açıklamaları çok mantıksız
Hadi diyelim ki erkek arkadaşlaryla oturacak sizde gider bayanların olduğu bi masada oturursunuz
İçkili bir ortam olsa ne olur yani anlayamadım bu açıklamayı bence mutlaka gidin

Ben kasiniyorum galiba benim esim asker arkadasinin nisanina bekar arkadaslariyla yalniz gidebilir yani ayni masada eglenip askeelik sohbeti edicekler ne var bunda ben mi tuhafim acaba

Yalnız konu sahibi kimseyi tanımıyor. Oraya gitse bu sefer yalnız hissedecegi için büyük kavga çıkacak.
Asker arkadaşları büyük ihtimalle farklı şehirlerden toplanacak ve bekarlar.

Bence ya size yalan söylüyor. Bekarliga vrda gibi bir şey yapcaklar yada ickili ortamda takilcak.
Gada gercekten nişan var ama o senin orda baska kadinlari tanimadigin icin sıkılcagini düşünüyor. Yanimda oturup napcak erkeklerin icinde diye istemiyor.

diğer asker arkadaşları eşlerini getirmeyecekse ve sizin orada eşinizden başka tanıdığınız kişi olmayacaksa bence de götürmesinin gereği yok

evli arkadaşları eşlerini nişana götürmeyecekmiş.belki sizi onca erkeğin içinde rahat edemezsiniz diye götürmek istemedi. emin olamıyorsanız arkadaşlarıyle çekildikleri resim isteyin

Çok haklısınız. Nişanda asker arkadaşları ile oturacağız hanımlar gelmesin diye bir şey olmaz. Çok istiyorlarsa başka bir ortamda buluşabilirler. Evli olan eşiyle gider sonuçta nişan da hayatta bir kez oluyor.

Her ortama birlikte gidilmek zorunda değilki çiftler..
Ha düğün derneğe çift gitmek çok güzel ama erkek arkadaşı ise ve tanıdık kadın yoksa gitmemek daha doğru, erkek erkeğe arkadaşlarının nişanına gidecekler bence bu normal..

Bilmiyorumda biraz abartılmış sanirim ben 4 yıllık evliyim esimin yalniz gittiği dugunler oluyo ve sıkıntı etmiyorum cunku esim rahat edemiycegim ortamlara sokmaz bilirim bence esinizde aynisini düşünmüş

Ya haninlar ben mi abartiyorum acaba ?? Bulustuk balik yemek icin parmagina baktim yuzuk yok unutmus yine ( sık sık unutuyor beyefendi ve bu yuzden cok tepki gosteriyorum bende bazen unutunca oda sat gitsin o zaman yuzugunu niye bosuna takiyosun diye sacma bi trip atiyor) benimde yuzum dustu galiyle sacma sapan sakalar yapiyor anahtarligin halkasini takiyor parmagina al bak diyip guluyor dalgami geciyosun diyorum evet hosuma gidiyo diyip yumusatmaya calisiyor neyse oturduk balik yiyecegiz bekliyoruz gelmesini biktim artik cocukmuyum ben herkes yuzugumu gormeyince ustume mi atlayacak saniyorsun falan diye bagirdi bende nisana gidiyosun yuzuk yok dedim hep aynisin hic degismeyeceksin hep sen mutlu ol hep seni mutlu edeyim falan dedi sadece suratina baktim hic birsey demedim otobus ile geldik durak on dk lik mesafede sen cik eve dedi mal gibi tek basima gittim eve simdi beyefendi nisana mi gidiyor ne yapiyor bilmiyorum. Yani acaba cokmu tepki gosterdim diyecegim ama yuzuk konusunda her bayan gibi bende hassasim haliyle

Nisan konusunda haklisiniz. Nisana dugune beraber gidilir ama yuzuk konusunda benim esimde isi geregi takamiyor makinelerle calistigi icin ozel gunlerde de unutuyor. Yuzuk meselesine fazla takilmayin. Simdi nisan meselesine sinirlendiginiz icin hersey gozunuze batiyor dogal olarak.

Yüzük konusu benim de hassas noktam ( evet yapacak olan parmağından çıkarıp yine yapar onu biliyorum hep bu söylenir genelde.. ) ama o yüzük evde dursun diye alınmadı bana göre.. Ben sizin yerinizde olsam eve kadar kendim gideceğime beni bırak gelmişken de yüzüğünü tak öyle git derdim sanırım bilemiyorum ama dediğim gibi bu benim de hassas noktam abartıyor olabilirim..

Sen cik eve diyince bende hic birsey demedim devam ettim yani ben aslinda bukadar takilmiyorum ama kendisi benden bekledigi seyleri yapmiyor ve ben de onun gibi tepki gosterince garibine gidiyor valla gun geliyor yuzugumu unuttugumu farkedince ise gec de kalsam eve donup takip oyle cikiyorum ayni hassasiyeti benden beklerken kendisinin yapmayip tepki gosterince ki oyle cazgir cazgir bagirip cagirmadim sadece yuzum dustu hic bakmadim ona dogru elimi tutunca elini kavramadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…