- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
- Konu Sahibi ShellShock
-
arkadaşlarıyla beraber olacağı için sizin tek bayan olmanızı istememiş mantıklı düğün dernek sevmeyen bir kocam var ne şanslıyım beee maşallahmerhaba hanımlar, eşime mj attım bugün balık yiyelim mi diye o da balık işini yarın yapsak bugün askerlik arakadaşım x in nişanı var dedi. mesajlaşmayı aynen yazıyorum
ben: orayamı gideceğiz?
eşim :) yok ben gideceğim
ben: neden sadece sen? neden ben yokum eşin olarak dedim.
eşim: çünkü evli olan kimse yok rahat olamayız
ben:ne alakası var bunun rahat olamamakla eşim:
asker arkadaşlarımla aynı masada mı oturacaksın?
ben: biz evliyiz sen arakadaşlarınla normal bir buluşmaya gitmiyorusun nişana gidiyorsun
eşim:güzelim uzatma ortamı ben biliyorum içkili bir ortam olacak.
böyle bir saçmalık var mı? iyi benimde arkadaşımın çok yakında nişanı var bende yalnız gideyim öyleyse.. sinirden elim ayağım titriyor. adam 1.5 yıldır evli olduğunu anlayamadı galiba!!!!!!!!
haklısınız aslında.... şimdide mj atmış balık yiyelim öyle geçelim diye bende sen direk geç canım kızmadım ben dedim gel balık yiyelim diye ısrar etti. iyiki çok üstüne gitmedim adamın
sinirim geçti uysallaştım bende deiğinizin aynısını yapmayı planlıyorum
Yalnız konu sahibi kimseyi tanımıyor. Oraya gitse bu sefer yalnız hissedecegi için büyük kavga çıkacak.elifsah post: 48139910 .!.:Eşinin açıklamaları çok mantıksız
Hadi diyelim ki erkek arkadaşlaryla oturacak sizde gider bayanların olduğu bi masada oturursunuz
İçkili bir ortam olsa ne olur yani anlayamadım bu açıklamayı bence mutlaka gidin
Yüzük konusu benim de hassas noktam ( evet yapacak olan parmağından çıkarıp yine yapar onu biliyorum hep bu söylenir genelde.. ) ama o yüzük evde dursun diye alınmadı bana göre.. Ben sizin yerinizde olsam eve kadar kendim gideceğime beni bırak gelmişken de yüzüğünü tak öyle git derdim sanırım bilemiyorum ama dediğim gibi bu benim de hassas noktam abartıyor olabilirim..Ya haninlar ben mi abartiyorum acaba ?? Bulustuk balik yemek icin parmagina baktim yuzuk yok unutmus yine ( sık sık unutuyor beyefendi ve bu yuzden cok tepki gosteriyorum bende bazen unutunca oda sat gitsin o zaman yuzugunu niye bosuna takiyosun diye sacma bi trip atiyor) benimde yuzum dustu galiyle sacma sapan sakalar yapiyor anahtarligin halkasini takiyor parmagina al bak diyip guluyor dalgami geciyosun diyorum evet hosuma gidiyo diyip yumusatmaya calisiyor neyse oturduk balik yiyecegiz bekliyoruz gelmesini biktim artik cocukmuyum ben herkes yuzugumu gormeyince ustume mi atlayacak saniyorsun falan diye bagirdi bende nisana gidiyosun yuzuk yok dedim hep aynisin hic degismeyeceksin hep sen mutlu ol hep seni mutlu edeyim falan dedi sadece suratina baktim hic birsey demedim otobus ile geldik durak on dk lik mesafede sen cik eve dedi mal gibi tek basima gittim eve simdi beyefendi nisana mi gidiyor ne yapiyor bilmiyorum. Yani acaba cokmu tepki gosterdim diyecegim ama yuzuk konusunda her bayan gibi bende hassasim haliyle
Sen cik eve diyince bende hic birsey demedim devam ettim yani ben aslinda bukadar takilmiyorum ama kendisi benden bekledigi seyleri yapmiyor ve ben de onun gibi tepki gosterince garibine gidiyor valla gun geliyor yuzugumu unuttugumu farkedince ise gec de kalsam eve donup takip oyle cikiyorum ayni hassasiyeti benden beklerken kendisinin yapmayip tepki gosterince ki oyle cazgir cazgir bagirip cagirmadim sadece yuzum dustu hic bakmadim ona dogru elimi tutunca elini kavramadim.Yüzük konusu benim de hassas noktam ( evet yapacak olan elinden çıkarıp yine yapar onu biliyorum hep bu söylenir genelde.. ) ama o yüzük evde dursun diye alınmadı bana göre.. Ben sizin yerinde olsam eve kadar kendim gideceğine beni bırak gelmişken de yüzüğünü tak öyle git derdim sanırım bilemiyorum ama dediğim gibi bu benim de hassas noktam abartıyor olabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?