Bakıp ne yapıyor. Sonuçta arkadaşıymış onlar merak ediyor olabilirEşim başkalarını beğeniyor ilk okul sınıf arkadaşlarını stalklamış ben görünce uyardım tekrar araştırmış kavga ettik yemin etti bi daha bakmam diye ama ben hep şüpheleniyorum artık iyice soğudum eşimden
Şeref yoksunu bi eş. Ben 26 o 30 yaşındaBu nasıl eş sana 36 gösteriyorsun diyor kızları stalklıyor. Kaçar yaşlardasınız?
Neden merak etsin sürekliBakıp ne yapıyor. Sonuçta arkadaşıymış onlar merak ediyor olabilir
Bugün konu açma gününüz herhaldeEşim başkalarını beğeniyor ilk okul sınıf arkadaşlarını stalklamış ben görünce uyardım tekrar araştırmış kavga ettik yemin etti bi daha bakmam diye ama ben hep şüpheleniyorum artık iyice soğudum eşimden
Önce arkadaşlarım dedi kızınca bakmam bi daha dedi kaç kere baktı amaSanki absürt bi sey yapmis gibi özürler dileyip bi daha yapmam demesinde var zaten bi kıllık. Ne abarttın ya arkadaşlarımdı merak ettim dese daha az şüphe uyandırırdı. Yetmemiş bi de tekrar bakmış hasta
Neyine bakıyor ki aynı fotoğrafların? Cevirip çevirip aynı şeylere mi bakıyorÖnce arkadaşlarım dedi kızınca bakmam bi daha dedi kaç kere baktı ama
Ben böyle bir konu olduğunda kıyas yapmıştım. Ben de erkekleri stalklasım olur mu hoşuna gider mi gibi? Bazılarında işe yarar tabi bu hepsinde değil. Tabi ama herşey karşılıklı sende aynısını yapıyorsan o da bakar
Ben kimseye bakmadım o bakana kadar sonra söyledim bende baksam olur mu diye bak dedi sonra aynı kişiye gözünün önünde defalarca baktım bana hakaretler etmeye başladı
Burun zaafı varmış beğeniyor işteNeyine bakıyor ki aynı fotoğrafların? Cevirip çevirip aynı şeylere mi bakıyor
Ne yapayım dertliyimBugün konu açma gününüz herhalde.
Yok ebesinin örekesiymiş. Bunu söyledi mi size böyle???????Burun zaafı varmış beğeniyor işte
Deme deme,tam unutmuştum müstehak musomuz yaBoşan desek boşanmayacaksın. Kimsenin elinde de sihirli değnek yok ki adamı bir anda değiştirebilsin. Ünlü düşünür Muso'nun deyimiyle eşşek kadar adam.
Yani ya boşanacaksın ya görmezden geleceksin. Yani ya ak ya b.k.
Bence halen içimizde dolanıyor..Deme deme,tam unutmuştum müstehak musomuz yarüzgar gibi geçti burdan
Ben dedim burnunu mu beğeniyorsun yoksa baktıklarının burnu aynı diye o da burun zaafım var dediYok ebesinin örekesiymiş. Bunu söyledi mi size böyle????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?