eşim bikinili bayanlara bakmasın diye tatile gitmek istemiyorum

İslami oteller var ama çok pahalı diye duydum. Kendine güven, tatilin tadını çıkar, bırak ne yaparsa yapsın.

İlginç. Görmemiş bi abimizse ve çevreye dikkat kesilir bakarsa. Tatil bölgesinde bi de. Lafı bi çarparlar ona. Ki bana bakılsa ben söverim bile. Kendine hemencik gelir. :)

Tatile gidenler var ve eşleri hiç kimseye bakmamıs?? Erkek milleti dişi sinege bile bakar kandirmayalim kendimizi

Madem guzele bakmak sevapsa bu tatilde bol bol ikimizde sevaba gircez deyin bakalim ne dicek? Tovbe estafurullah :)
Bu erkeklerin oz guvenine hayranim.

Ayrıca güzele bakmak değil de "güzel bakmak sevaptır" değil mi bunun doğrusu? Aksi halde tüm adamlar cennetlik herhalde,gözler fırıl fırıl çünkü.

teşekkürler msjiniz icin
insallah öyle olurum.yanlis anladiniz tabiki bakilsin diye giyinilmiyo. sonucta denize mayo ile girilir. sadece esim pek disari hayati gormemis ondan korkum.
Bikini giyenler üzerine gereksiz yere alınmış bence ben anladım senin sorununu. Dogumdan sonra oyle bi sıkıntıya giriyor insan. Bence gitmeyin stres içinde tatil yapamazsin

Tabi ki de aynı olamaz bir kadınla bir erkeğin bakışı. bunu ayırt edebilecek yaştayız heralde hepimiz. Bayan tatile gitmek istemiyor sırf bikinili kızlara bakacak diye. Bende diyorum ki sadece tatilde değil sokakta bile bakabilir ve ufak bir örnek verdim.

Ya bız balayına eylulde voyage bellege gıtmıstım
Ihtıyar heyetı gıbıydı
Dedım cnm kendimi kaplıcalara gelmıs gıbı hısseıdyrm
Ustsuz falan guneslenıyor ama bakmaya cesaret edemezsın, kılolu yaslı kadın dusunun, gobegıne ınmıs goguslerı guneslenıyor
Bakmaya can dayanmaz

Ayrıca bu bakma ısı karakter meselesı
Tesetturlu bır bayanla evlenmeyı tercıh ettıgınden yola cıkarak, bu konuda daha dıkkatlı olması gereken bırı olması lazım dıye dusunuyorum
Eger zaten esın kadınlara bakan bır tıpse, sokakta, tv de telefon da hep bakar
Gunahı boynuna, sen tatılın tadını cıkar bosver
Engelleyemezsın

+1
Ölü denize bayilirim kocam ona buna bakacak diye o güzellikten mahrum kalamazdim bende:) bakmak isteyen yolda yürürken de bakar ne yapak gozlerini baglayak adamlarin abartmayin bence

Ne kadar çok kişi adamları "normal" karşılamış, hatta kendi de bakıyormuş? Ben de diyorum kapalısı açığı, bu kadınlar neden iplemiyorlar bu adamların bakışlarını?
Bu bakışların gerçek insanları rahatsız ettiğinin, bunun epeyce ayıp bir şey olduğunun farkında mısınız?

Konu sahibi arkadaş, eşinize kıskançlıktan ziyade bu şekilde açıklarsanız, sizi bu tavırla soğutmak istemeyecektir. Kalitesiz bir hareket bence, normal de değil toplum içindeysek...

Zaten var ya hep kadınlar suçlu bu memlekette. Her şey erkeklere mübah. Konu sahibi özgvensizdir değildir ayrı. Ama bunun özgüvensizlikle hiç alakası yok.

(Ben kapalı değilim. Kapalı bir kişi açısından yorum yapıyorum) Yahu adam kapalı kadınla evlenmiş. Ve kıyafetine karışıyor. Tunik dahi giydirmiyor. Zaten ben şu ikiyüzlülüğü anlayamadım gitti bu memlekette. Bu kadar dindar bir insansan ona göre bir tatil seçersin. Karının kapalı olmasını isterken güzele bakmak sevaptır deyip ona buna bakmak, kendi düşüncenle tezat olarak bikinili, üstsüz ortama gitmek hem yanlış hem de eşine saygısızlık zaten. Bu durumda konu sahibi de eşini bu tarz ortama götürmese, kendi görüşümüze göre tatil yapalım dese %100 hakli. Ayrıca kıskanır kıskanır kime ne? Tabi ki açık veya kapalı hiçbir şekilde bakılmamalı. Eşi açık olan adam baksın o zaman tarzı saçmalayan olur sonra onu demek istemiyorum. Ayrıca kapalı olup ben sorun etmiyorum diyorsa yine ayrı mesele ama sorun ediyorsa kadına göre hareket edilmeli bu durumda. Ya hepsi bi yana bu adam bide .. izliyor yuh.

Her konuda 'ben de bakıyorum ne var bunda, biz birlikte bakıyoruz, kadınların orasını burasını ben gösteriyorum eşime" muhabbeti var bide. Sen yapıyorsan yap arkadaş ama herkese göre bu normal olmak zorunda değil. Bana göre saçmalık mesela. 1Senin dediği gibi kadınla erkeğin bakması bir mi yahu?

"Her erkek bakar"mış. Bakmayan da vardır mutlaka herkes bir değil. Ayrıca bakmasın zaten. Kadın baksa, yorum yapsa neler olur. Erkeğe sorun yok oh ne ala. Sorun etmeyen için yine bir şey demiyorum ama herkes farklıdır. Bakmasını, izlemesini istemeyene de saygı duyun. Yok at gözlüğü tak, yok gözünü bağlayamazsın kime ne. Bu kadın da kendi acısından hakli.

Konu sahibi senin de için rahat etmiyorsa, istemiyorsan "gitmiyoruz" diyeceksin.

6 senelik evliyim bu sene aldik daha. esimin ailesinin evindede yoktu. adam gormemis birsey simid tv de gorunce icine düşüyo beni yok sayip bayanlara iltifat ediyo sırf ben sinirleneyim diye
O zaman sorun sadece tatil değil tv de aynı şekilde izler. Ha benim eşim cidden bakmaz adam öpüşme sahnesini bile değiştirir iki kişiyken bile ama ben tercih etmiyorum daha muhafazakar yerleri tercih ediyoruz. Siz de denize gireceğiniz sakin bi koy bulun madem.

Katılıyorum bakan öyle bir bakıyor ki. Güya muhafazakar bir yere gittik. Adamın biri karısıyla gelmiş ama o an yanında yoktu gözüyle yedi masada otururken. Bu tek sefer olmadı gelip geçip baktı. Eşim kalkıp üstüne yürüdü tartıştı. O kadar rahatsız ediciydi ki bakışları. Üstelik yanımda eşim var günlük kıyafetimi giymişim masada oturuyorum açıkta bi yerim de yok. Ayı her yerde ayı

Ay ne güzel yazmışsınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…