Yasaklar daha cazip daha tatlı tabibenim eski sevgilim bakmazdı :)
sonra gitti çirkin bi kadınla aldattı
Kadini kapatip sevaba gir guzele bakip sevaba gir. Erkrk olmsk varmis yahuEşin seni kapatiyor el alemin kadinlarina güzele bakmak sevaptir diyerek halleniyor
Bikini giyenler üzerine gereksiz yere alınmış bence ben anladım senin sorununu. Dogumdan sonra oyle bi sıkıntıya giriyor insan. Bence gitmeyin stres içinde tatil yapamazsinteşekkürler msjiniz icin
insallah öyle olurum.yanlis anladiniz tabiki bakilsin diye giyinilmiyo. sonucta denize mayo ile girilir. sadece esim pek disari hayati gormemis ondan korkum.
Konu sahibesi bikini giyenlere bir laf dememiş söylemeden geçemeyeceğim çok yersiz bir yorum.Kimse sizin o MUHTEŞEM eşinize kendini sergilemek için bikini giymiyor
Hep tekrar yapıyorum ama " biz bile bakıyoruz " demek kadar mantıksız bir cümle olamaz.
Son cumleniz ile ne kadar tezat değil mi ?
..
Bir kadının kadına bakmasıyla , erkeğin bakması nasıl aynı kefede tutuluyor aklım almıyor.
Yasaklar daha cazip daha tatlı tabi
+1Valla bende kapalı bir bayanım. Bu sene Ölüdenize gittik.her türlü giyineni hatta üstsüzü bile vardı.
Ortam onu gerektiriyor deniz çünkü.
Biraz kendinize güvenmenizi tavsiye ederim.
Bikinili kadınlar da bana başkaları baksın diye giymiyor onu.
Vallahi siz erken yaşlanırsınız
O zaman sorun sadece tatil değil tv de aynı şekilde izler. Ha benim eşim cidden bakmaz adam öpüşme sahnesini bile değiştirir iki kişiyken bile ama ben tercih etmiyorum daha muhafazakar yerleri tercih ediyoruz. Siz de denize gireceğiniz sakin bi koy bulun madem.6 senelik evliyim bu sene aldik daha. esimin ailesinin evindede yoktu. adam gormemis birsey simid tv de gorunce icine düşüyo beni yok sayip bayanlara iltifat ediyo sırf ben sinirleneyim diye
Katılıyorum bakan öyle bir bakıyor ki. Güya muhafazakar bir yere gittik. Adamın biri karısıyla gelmiş ama o an yanında yoktu gözüyle yedi masada otururken. Bu tek sefer olmadı gelip geçip baktı. Eşim kalkıp üstüne yürüdü tartıştı. O kadar rahatsız ediciydi ki bakışları. Üstelik yanımda eşim var günlük kıyafetimi giymişim masada oturuyorum açıkta bi yerim de yok. Ayı her yerde ayıZaten var ya hep kadınlar suçlu bu memlekette. Her şey erkeklere mübah. Konu sahibi özgvensizdir değildir ayrı. Ama bunun özgüvensizlikle hiç alakası yok.
(Ben kapalı değilim. Kapalı bir kişi açısından yorum yapıyorum) Yahu adam kapalı kadınla evlenmiş. Ve kıyafetine karışıyor. Tunik dahi giydirmiyor. Zaten ben şu ikiyüzlülüğü anlayamadım gitti bu memlekette. Bu kadar dindar bir insansan ona göre bir tatil seçersin. Karının kapalı olmasını isterken güzele bakmak sevaptır deyip ona buna bakmak, kendi düşüncenle tezat olarak bikinili, üstsüz ortama gitmek hem yanlış hem de eşine saygısızlık zaten. Bu durumda konu sahibi de eşini bu tarz ortama götürmese, kendi görüşümüze göre tatil yapalım dese %100 hakli. Ayrıca kıskanır kıskanır kime ne? Tabi ki açık veya kapalı hiçbir şekilde bakılmamalı. Eşi açık olan adam baksın o zaman tarzı saçmalayan olur sonra onu demek istemiyorum. Ayrıca kapalı olup ben sorun etmiyorum diyorsa yine ayrı mesele ama sorun ediyorsa kadına göre hareket edilmeli bu durumda. Ya hepsi bi yana bu adam bide .. izliyor yuh.
Her konuda 'ben de bakıyorum ne var bunda, biz birlikte bakıyoruz, kadınların orasını burasını ben gösteriyorum eşime" muhabbeti var bide. Sen yapıyorsan yap arkadaş ama herkese göre bu normal olmak zorunda değil. Bana göre saçmalık mesela. 1Senin dediği gibi kadınla erkeğin bakması bir mi yahu?
"Her erkek bakar"mış. Bakmayan da vardır mutlaka herkes bir değil. Ayrıca bakmasın zaten. Kadın baksa, yorum yapsa neler olur. Erkeğe sorun yok oh ne ala. Sorun etmeyen için yine bir şey demiyorum ama herkes farklıdır. Bakmasını, izlemesini istemeyene de saygı duyun. Yok at gözlüğü tak, yok gözünü bağlayamazsın kime ne. Bu kadın da kendi acısından hakli.
Konu sahibi senin de için rahat etmiyorsa, istemiyorsan "gitmiyoruz" diyeceksin.
Ay ne güzel yazmışsınız yaValla bende kapalı bir bayanım. Bu sene Ölüdenize gittik.her türlü giyineni hatta üstsüzü bile vardı.
Ortam onu gerektiriyor deniz çünkü.
Biraz kendinize güvenmenizi tavsiye ederim.
Bikinili kadınlar da bana başkaları baksın diye giymiyor onu.
Vallahi siz erken yaşlanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?