O zaman sizde diğer erkekleri bikinili görüntünüzden mahrum etmeyin, sevaptır!!evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
Ne gereksiz bir koca!!6 senelik evliyim bu sene aldik daha. esimin ailesinin evindede yoktu. adam gormemis birsey simid tv de gorunce icine düşüyo beni yok sayip bayanlara iltifat ediyo sırf ben sinirleneyim diye
lutfen yorum yapmak icin yorum yapmayin!
İroni yaptın umarım. Yoksa bu sapık ve hastalıklı düşüncen çok tehlikeli!Zaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !
Zaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !
aynen ya zaten bana onlari ornek gösteriyo. bak onlarda dogum yapmis demek ki öyle olunabiliniyormusEsiniz sizi bikini ile tatile gitmeden de beYenmiyormus ki zaten. Suna bak adama cocuk veriyorsun, vucudundan yeni bi insan meydana getiriyorsun ama hala cagla sikel gibi kalmani bekliyorlar.
esime kizip tepki versem daha ileri gidecek. daha da cirkin düşüncelerini duymak istemiyorumSizi bu kadar rencide ede ve küçükten eşinize karşı hiç tepki vermiyor musunuz?
o yüzecek siz kenarda çocuk mu bakacaksınız? Denize girmenize de karışıyor mu ?aynen ya cok dogru dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?