- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış kişiye patlamamış mısınız?
Ona diyecek laf yok. Yormayın kendinizi.kumrukusum dedi: ↑
Zaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !
Bu bayana yazmak istedim ama yanlış yazmış olabilirim.
Yuhhhhhhh!Zaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !
Allah'a şükürler olsun o taraflarda bezi yoktur ama doğrusu ban yersem bu konu hakkında bu siteye artık asla girmeyeceğim doğruyu ahlaklı ne yazsam hoşuna gitmiyor kendilerini medeni zannedenler açıklık medeniyetlikse ? benden bu kadar artık soğudum buradan ahlaklı insanların ahlaklı yorumları hep banlanıyor ...... unutmayın toprağın altı hesap günü var orada bu kadar rahat olamayabilirsiniz ahir zaman fitnesine bulaşmadan İmanlı yaşayıp ölmeyi nasip etsin cümlemizde Rabbim yâr ve yardımcımız olsun amin inşallah hayırlı bayramlar müslüman kardeşlerimizin her hayırlı duası inşallah kabul olsun aminYuhhhhhhh!
Şaka mısınız?
Böyle konuşanları gordukce makyajima giyimime laf eden akraba geliyor aklıma. Saçın açık açık giyiniyorsun kısa giyiniyorsun makyaj yapıyorsun diye her gordugu yerde saldıran bir kadın vardı.
Laf sokardi diz ustu etek giydim diye utanmiyonda böyle gezmeye edepsiz demişti. Ona gore ben koca isteyen biriyim bu şekilde giyinmemin sebebi erkek aramakmis. O imada bulunmuştu. Kızı desen kendinden beter, aynı yaslardaydik o da o sekil konusurdu. Velhasıl duyduk ki kızı doğum yapmış bir sabah. Bunların aile feryat figan. Çocuğu yuvaya vermişler kızı da evden atmışlardı.
Büyük konuşmak sadece size zarar sevgilikumrukusum kızınız olur oğlunuz olur aklınıza gelir pişman olursunuz..
Siz ahlaklısınız diğerleri ahlaksız öyle mi? Ahlaklı yorum yaptığınız için banlanmıyorsunuz, hakaret ettiğiniz için banlanıyorsunuz. Kimseye giyiminden dolayı edepsiz arsız demeye hakkınız yok bu mu ahlaklı yorum? Siz kendinizi ne zannediyorsunuz ya ? Bir daha girmezseniz çok da özlenmezsiniz burda emin olun.Allah'a şükürler olsun o taraflarda bezi yoktur ama doğrusu ban yersem bu konu hakkında bu siteye artık asla girmeyeceğim doğruyu ahlaklı ne yazsam hoşuna gitmiyor kendilerini medeni zannedenler açıklık medeniyetlikse ? benden bu kadar artık soğudum buradan ahlaklı insanların ahlaklı yorumları hep banlanıyor ......
Yuhhhhhhh!
Şaka mısınız?
Böyle konuşanları gordukce makyajima giyimime laf eden akraba geliyor aklıma. Saçın açık açık giyiniyorsun kısa giyiniyorsun makyaj yapıyorsun diye her gordugu yerde saldıran bir kadın vardı.
Laf sokardi diz ustu etek giydim diye utanmiyonda böyle gezmeye edepsiz demişti. Ona gore ben koca isteyen biriyim bu şekilde giyinmemin sebebi erkek aramakmis. O imada bulunmuştu. Kızı desen kendinden beter, aynı yaslardaydik o da o sekil konusurdu. Velhasıl duyduk ki kızı doğum yapmış bir sabah. Bunların aile feryat figan. Çocuğu yuvaya vermişler kızı da evden atmışlardı.
Büyük konuşmak sadece size zarar sevgilikumrukusum kızınız olur oğlunuz olur aklınıza gelir pişman olursunuz..
Iyi eglendin mi bari?Allah'a şükürler olsun o taraflarda bezi yoktur ama doğrusu ban yersem bu konu hakkında bu siteye artık asla girmeyeceğim doğruyu ahlaklı ne yazsam hoşuna gitmiyor kendilerini medeni zannedenler açıklık medeniyetlikse ? benden bu kadar artık soğudum buradan ahlaklı insanların ahlaklı yorumları hep banlanıyor ...... unutmayın toprağın altı hesap günü var orada bu kadar rahat olamayabilirsiniz ahir zaman fitnesine bulaşmadan İmanlı yaşayıp ölmeyi nasip etsin cümlemizde Rabbim yâr ve yardımcımız olsun amin inşallah hayırlı bayramlar müslüman kardeşlerimizin her hayırlı duası inşallah kabul olsun amin
Evet çıplak kadın erkek lerin yanına sere serpe sizde gitmeyin demek ayıpsa ayıp ettim uyarmak ayılsa uyardım dinimizde haramdır belki bilirsiniz acık saçık bikini ile yabancı erkeklerin yanında olmakSiz ahlaklısınız diğerleri ahlaksız öyle mi? Ahlaklı yorum yaptığınız için banlanmıyorsunuz, hakaret ettiğiniz için banlanıyorsunuz. Kimseye giyiminden dolayı edepsiz arsız demeye hakkınız yok bu mu ahlaklı yorum? Siz kendinizi ne zannediyorsunuz ya ? Bir daha girmezseniz çok da özlenmezsiniz burda emin olun.
Yorumunuz böyle değildi ama. Kıvırmayın isterseniz. Ar yok edep yok, erkeklere göstermek için giyiyorlar dediniz. Uyarmışssınız gerçekten.Evet çıplak kadın erkek lerin yanına sere serpe sizde gitmeyin demek ayılsa ayıp ettim uyarmak ayılsa uyardım
Doğru ar yok edep yok olsa gidilmez bunu bende yapsam aynıdırYorumunuz böyle değildi ama. Kıvırmayın isterseniz. Ar yok edep yok, erkeklere göstermek için giyiyorlar dediniz. Uyarmışssınız gerçekten.
Evet çıplak kadın erkek lerin yanına sere serpe sizde gitmeyin demek ayıpsa ayıp ettim uyarmak ayılsa uyardım dinimizde haramdır belki bilirsiniz acık saçık bikini ile yabancı erkeklerin yanında olmak
Siz ahlak bekçisisiniz heralde. Edepsiz olan sizden başka kimse yok burda. Saygı göstermeyi öğretmemişler size. Sırf siz yapamıyosunuz diye böyle kıskanıyosunuz.Allah'a şükürler olsun o taraflarda bezi yoktur ama doğrusu ban yersem bu konu hakkında bu siteye artık asla girmeyeceğim doğruyu ahlaklı ne yazsam hoşuna gitmiyor kendilerini medeni zannedenler açıklık medeniyetlikse ? benden bu kadar artık soğudum buradan ahlaklı insanların ahlaklı yorumları hep banlanıyor ...... unutmayın toprağın altı hesap günü var orada bu kadar rahat olamayabilirsiniz ahir zaman fitnesine bulaşmadan İmanlı yaşayıp ölmeyi nasip etsin cümlemizde Rabbim yâr ve yardımcımız olsun amin inşallah hayırlı bayramlar müslüman kardeşlerimizin her hayırlı duası inşallah kabul olsun amin
Nesini kıskancam bi milyon erkek görmüş bikini kadını midem bulanır ancakSiz ahlak bekçisisiniz heralde. Edepsiz olan sizden başka kimse yok burda. Saygı göstermeyi öğretmemişler size. Sırf siz yapamıyosunuz diye böyle kıskanıyosunuz.
Müslüman müslüman gibi yaşamalı haksızmıyım ?