Eşim bilmem kac kez annesini telefonla ariyor

Zaten annesi aynı şehirde oturmamıştı çoook istiyor bence kocam da istiyor ama hic dillendirmedi bana. Neyseki ikimizinde işi başka şehirde ben çalışmıyor olsaydım kesin anasının dibine giderdik. Ozaman bizim bi aile hayatimiz kesinlikle kalmaz..her gün soluğu anasinda alir
Oyle olurdu kuzum. Aman sen çalışmaya devam et . Aradigidinda annesini duymamazlıktan gel muttaga gidip müzik aç kahve yap iç

Eşinize rahatsız olduğunuzu söylerseniz inadına daha çok arayacak. Rahatsız olduğunuzu belli etmeyin. Siz de sık sık birilerini arayın sizi arasınlar, onsuz evde mutlu olun. Başka yapacak bir şey yok gibi

Ailesi istediği zaman arar size ne diyenleri anlamıyorum. Benim de oğlum var ikincisi de karnımda ki o da erkek. Tabi ki oğullarım beni istediği zaman ve sık sık ararSa mutlu olurum. Ama karşı tarafı ve onun bir aile olduğunu da düşünmem lazım. Yani günde 4 defa konuşup oğlumun eve aldığı mandalinayı da bilmek istemem. Ya da arayıp nispet yapar gibi gelinimi torunlarımı sormadan boş boş muhabbet etmek istemem.

Oğullarım bu olgunluğa erişmemişse de o aramayınca günde 3. Aramayı da ben yapmam mesela...

Bazı kaynanalar zamanında gelin olduğunu unutuyor maalesef. Ben sinir olurdum kaldı ki eşim annesiyle konuşurken bazen ağzı açılır olmadık bir ayrıntı verir hemen kızarım. Ne gerek var yani aklına gelen her şeyi konuşuyorsun.

Ben sizi haklı buldum konu sahibi ancak bir çözüm önerim de yok maalesef. 8 yıl olmuş evliliğiniz bu saatten sonra değişir mi bilmem. Olaya müdahale ettikçe ters tepebilir ve huzurunuzu daha fazla kaçırabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Mesela kayinvalidelerden çıktık eve geliyoruz yol işte 2 saat falan sürüyor 1 saat geçer babasi arar vardiniz mi ya sen biliyorsun ya kaç saat sürüyor. Tam otoparka geldik eşyaları çocukları çıkaracağız zar zar telefon çalar. Ya mübarek bi fırsat verin zaten oğlun eve girince arayacak sizi ..Bende deli oluyorum. Çocuklar yokken annesigilden çıkınca biyerlere gitsek mecbur onların da haberi olur 😫

Merhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce
Her gün her gün, günde 4-5 kez ananızı babanızı siz de arasanız çok eşiniz de arasa çok. Kadını erkeği yok yani. Ha önemli bir gündem vardır, düğün vardır hastalık vardır eyvallah...günde birden fazlası sinir bozucu benim için de.

Benim eski erkek arkadaşım abartısız söylüyorum gün içinde 8-10 defa konuşuyordu annesiyle. Saat başı konuşuyorlardı bazen. Mesela dışarı çıkıyorduk yan yana olduğumuzu biliyordu annesi, yine de arıyordu hal hatır sormaya oğluşunu. Bir saat geçiyordu yine arıyordu napıyorsun oğlum nasılsın aramadın diye. Başka gördüğüm hoşuma gitmeyen huyları da vardı, zaman geçtikçe de arttı. Dedim hiç süt kuzusuyla uğraşamam, ayrıldık:KK59:

Benim eşim de yeri gelir iş ile ilgili babasıyla kardeşiyle çok konuşur. Ben de çok kızarım.
Yemek masasındaysa asla taviz yok, burnundan gelir. Başka zaman ve çok abarttıysa çıksın balkona konuşsun.
Yoksa ne konuşur eder ilgilenmem

bu, aranızda geçen en ufak sorunun annesine de taşınacağı demek..
Ilk evlendigimiz yillar en ufak tartışmalarımızı bile hep anlattı annesine..geçen gün annesiyle olan tartışmamızda kadın bana diyorki sen oğlumu odaya almamıştın sen oğluma şöyle yapmıştın unutmadım ben onları diyor..aslında suç burda benim kocamda bak biz unuttuk ama annen unutmadi diyorum. Simdi pek anlatmaz oldu o da annesi uzulmesin diye anlatmiyor bence😡

Aynen bende boyle düşünüyorum ama yok yillarca anlatamiyorum..hele hele evde kaldigimiz su gunlerde gozume cook batiyor
Her gün her gün, günde 4-5 kez ananızı babanızı siz de arasanız çok eşiniz de arasa çok. Kadını erkeği yok yani. Ha önemli bir gündem vardır, düğün vardır hastalık vardır eyvallah...günde birden fazlası sinir bozucu benim için de.

Benimki gece çalışıp gündüz uyuduğu icin kalkıp yemek yiyene kadar servis saati geliyo o yüzden akşamları 2 3 günde bir arar hafta ici, hafta sonu da kp arar 1 2 kere çocuğu görmek icin cumartesi yada pazar.. ama evde olsa hergun arar belki

Back
X