Eşim bilmem kac kez annesini telefonla ariyor

Kendi seçimi.
Aile sirlarinizi tasimiyorsa ve saatlerce surmuyorsa sorun yok.
Ben telefon konuşmasını sevmem ama bu herkesin sevmeyeceği anlamına da gelmez.
Bazıları gerçekten çok seviyor telefon konuşmasını.
Ben bir arkadaşıma ziyarete gitmissem mesela biri ararsa konuşmam.
Seni sonra arayım önemli değilse, arkadasimdayim derim.
Ama ben gittiğimde en az iki kişiyle uzun uzun telefonda konuşan bir arkadaşım vardı.
Sap gibi ortada kalmış hissediyor insan kendini.
Gorusmuyorum böyle tiplerle.

Kayınvalidem beş dakikalık uzaklıkta şu kadar konuşmuyor eşim onunla, girip çıkarken bahçeye ( bahçelerimiz bitişik) ayak üstü bi hal hatır sorarlar çoğu zaman, önemli bi konu varsa bazen bi saatliğine gider oraya, yani günlük paylaşımını annesiyle yaparsa size bişe kalmaz ki enerjisi biter bi kere, biz eşimle o kadar çok konuşuyoruz ki ne onun annesine ne benim anneme pek bişi kalmıyor 🥳

Bana bu kadar arama çok fazla benim de gözüme batardı 🤓

Kendi seçimi.
Aile sirlarinizi tasimiyorsa ve saatlerce surmuyorsa sorun yok.
Ben telefon konuşmasını sevmem ama bu herkesin sevmeyeceği anlamına da gelmez.
Bazıları gerçekten çok seviyor telefon konuşmasını.
Ben bir arkadaşıma ziyarete gitmissem mesela biri ararsa konuşmam.
Seni sonra arayım önemli değilse, arkadasimdayim derim.
Ama ben gittiğimde en az iki kişiyle uzun uzun telefonda konuşan bir arkadaşım vardı.
Sap gibi ortada kalmış hissediyor insan kendini.
Gorusmuyorum böyle tiplerle.

Benim gibi birini buldum ben biriyle ayak üstü bile muhabbet ediyorsam telefonu açmam , sonra dönerim herkese, sevmem insan bekletmeyi beklemeyi de..

Arkadaşlarımı bile haftada bir arar bi saat konuşurum gerekirse ama o zaman dilimi ona aittir, ben böyle değer veririm. Hergün kimseyle konuşamıyorum.

Benim gibi birini buldum ben biriyle ayak üstü bile muhabbet ediyorsam telefonu açmam , sonra dönerim herkese, sevmem insan bekletmeyi beklemeyi de..

Arkadaşlarımı bile haftada bir arar bi saat konuşurum gerekirse ama o zaman dilimi ona aittir, ben böyle değer veririm. Hergün kimseyle konuşamıyorum.
Aynen öyle.
Yani büyük saygisizlik.
Ben vaktimi ayarlamış, zamanımı ona ayirmisim o da tutup telefonla konuşuyor.

Aile içi farklı tabi.
Aile ilişkilerine karismak, yorum yapmak çok doğru değil belli sınırlar aşilmıyorsa.

Normal bulanları anlayamadım ama şahsen ben vıçvıç ilişkilerden nefret ederim ben bile ailemi günde bir defa arar 15 dk konuşur kapatırım ne konuşayım sürekli sürekli. Ya da o ne konuşuyor evin her halini anlatmasını istemem şunu yaptık bunu ettik.

Merhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce
Arayabilir neden aramasn ki.Biz kadinlar nedense eslerimizin annelerine olan düşkünlgünü istemyrz.Kıskanıyoruz bence.Şöyle düşün sen anneni babanı sık sık arasan sana esin niye arıyorsun diye sana karışsa hosuna gider mi?Benim gitmez mesela.Hatta ben esime diyorum anneni ara nasılms ne yapyr diye.Tabi ki esler iki tarafin da gönlünü etmeli.Seni de aramali seni de ihmal etmemeli...

Telefonla konuşmayı hiç sevmem önemli bi durum olmadıkça. O sebeple beni aramasınlar da kim kimle ne kadar istiyorsa arasın konuşsun:))

Merhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce
Genelde kadınlar boyle olur bizim evdede oyle esimin annesi oğlu konuşmuyor diye resmen beni arıyor yanımdayken bile verde ben konuşayım demez kırk yılda bir arkadan bağırır anne napiyonuz diye oda pek iyi değil kadin üzülüyor ama oyle gun icinde defalarca aşamasında nebilim konuşacak ne buluyor bizimki bulamaz merak ettim

Biz kadınlar arayınca sorun olmuyor ama erkekler aradığında neden sorun oluyor🤷🏻‍♀️ ben arıyorum esiminde aramasınıda sorun etmiyorum
Beni rahatsız ederdi bu kadar sık araması. Ben şehir dışında yaşadığımda babamı haftada 1-2 anca arardım. Erkek arkadaşım da ailesinden ayrı yaşıyor, haftada 2-3 konuşuyorlar onlar da. Günde 3-4 kere arayınca ne konuşuyorlar ki, insan konuşacak şey bulamaz.

Oğlum var. Allah ikimize uzun versin, evlenirse ben de görürsem aramalarımı kesmem. Konuşmayı severim, sesini duymayı da severim. Ararım her gün sesini duyarım. Duymak isterim. Bundan rahatsız olmaya da kimsenin hakkı yok. Oğlan benim oğlan, onun açısından da ana onun ana, ikimizin arasında bir durum. Saatlerce konuşmuyorsak sadece günde bir kaç kere haberleşiyorsak kimseye de söz hakkı tanımam kusura bakmayın

Esinizin anasını babasını aramasi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki anlayamadım 😕sizde arayin ananizi,babanizi?
Bende evliyim sabahlari annemo normal aksamlari da yatmadan goruntulu ararim babami da hergun ararım 1-2 o anki ruh halime bagli.. ablamla sürekli iletisim halindeyim ..
Yani sizi nden bu kadar rahatsz edihor? Kaynana dedikodunuzu falan mi yapiyor arkanizdan is çevirdiklerni falan mi dusunuyorsnuz nedir? Dert edilecek bir konu degil yani diger türlüsü. . Sacma 😕

Kavinvalidemde de bu mantik var sanırım. Ama eşim yatak odamız hariç her şeyi annesine anlatır. Yanı markete gittim anne az önce ekmek aldım, şu yemeği yedik, ben artık aramıyorum kayinvalidemi zaten herşeyden haberi var.

işte sıkıntı burada

arkadaşlar dert nerede demiş de neden askeriye gibi rapor veriyor

ama çocuklar demişsiniz yeni evli de değilsiniz bağımsız yaşam kavgası için geç bile kalınmış bence

ben kendi annemle konuşacak şey bulamıyorum hele de babamla

geçen aradım annemin mutfakta işi varmış babam açtı

neyse konuşacak işte sonra annemin işi bitince geri verecek

konu kalmadı havalar nasıl, sular nasıl a kadar geldi

evde oturan 70 üstü birisi ile konuşulacak konu sınırlı

annesi ile de o nedenle kendince attığı her adımı anlatıp ona bir yaşam hareketi katıyor ama hoş değil

bizim enişte var mesela

arayana ayrıntılı ayrıntılı anlatır

işte şuraya gittik de buradayız da vs vs

bir seferinde bizde iken anlattı dayanamadım neden her ayrıntıyı veriyorsun dedim

bozulursa bozulsun valla

örneğin eşimin dedikoducu halası kendi yeğenini değil de enişteyi arıyor neden çünkü o da dedikodu modunda atılan her adımı anlatıyor

eşiniz de böyle bir tip olmasın mesela bu tarz örnekler verin sevilmeyen insan oluyor

Yaaa benim eşim de arar aynı böyle. O aramasa annesi arar 3 kardeşler sabahtan akşama en az 10 kere telefon görüşmeleri yapar. Evi anlatır. Arada kısık sesle günün menüsünü söyler. Ben duymayayım diye. İlk seneler rahatsız oluyordum. Şimdi çocuklardan rahatsız olacak vakit bulamıyorum. Hem onlar telefonda torun severken ben de işime bakıyorum

çoluğunuz çocuğunuz bile olmuş mutsuz olsa çoktan giderdi adam başından beri öyleymiş karakter meselesi siz kendi ailenizi aramıyor musunuz sizde arayın ölümlü dünya

Bazıları böyle.Alıskanlik meselesi.Benim eşimde de aynı durum var.benim kendisi gibi olmami beklemediği sürece de sıkıntı yok.arasın ailesini

Benim eşimde günde iki kez annesini arıyor. Ben 4 kez ararım. Gün içinde merak edip arıyorum. Gece detaylı arayıp konuşuyorum. Eşim sorun etse fena bozulurum. Onun aramaları da asla bana batmaz.

Back
X