eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

boşanma davasını açtım velayet tazminat nafaka hakkımda hayırlısı olsun paylaşmak istedim sizlerle:nazar:

tebrik ederim seni kararlılığından dolayı
inanki ilerde kendinle gurur duyacaksın ama tersini yapsaydın aynaya her baktığında kendinden nefret edecekdin
yıllarca kendinden nefret ederek yaşamaktansa,yıllarca kendine güvenerek mutlu yaşa
hakkında hayırlısı olsun..bebeğinle uzun, mutlu,huzurlu bir yaşantın olsun

İnan beni o kızlar hiç mi hiç ilgilendirmiyor.
Evli olan, bağı olan o kızlar değil, benim kocam!

Şahsiyetini, ahlakını, şerefini sorgulayacağım insan odur o nedenle.
Karısı olduğum adamın şerefsizliğinin faturasını 3. kişiye çıkaramam.

katılıyorum arkadaşım

eşinin içinde kötülük adilik varsa ayşede olur,fatmada ,ayşinde,burçinde ne önemi vardı dünyadakı bütün kadınları sorgulayamassın

kii ama eşinden sorumlusun onu sorgulayabilirsin ( bu erkeklerden iyice soğucamya ,kimbilir onlarada neler sölüyorlardır eşimi sevmeyerek evlendım ,mecbur kaldım,hamıle kaldı,bana kaçtı,yalanın biri bın para )benım bıle başıma geldı biriyle tanıştım adam bana 2buluşmada aşık oldu evlenme teklıf ettı tanıyalım dedım annesıyle kardeşiyle yigenlerıyle tanıştırdı benı

sonra ben annesini gördüm rüyamda kadın bana kızım gellll sana bişeyler anlatıcam dedı 2.3 gece üst,üste bu rüyayı gördüm neyse

ılk gün gittim buna haber vermeden kadın evde yoktu 1 hafta sonra gene gittim kadın kapıyı açtı

,teyze ben seni rüyalarımda görüyorum nıyekı kaç gecedir neolur bana bişiler anlatıcakmışsın hadı anlat dedım

kadın başladı aglayarak anlatmaya ,namazında nıyazında bir kadın anlattı işte bu evliymiş çocugu bile varmış uafacıkmış daha :53:

mahkemedeymişler eşiyle, annesını korkutmuş sakın söleme nışan olsun öle ben kendım söylücem diye aydebuz benı sevmıyor

henüz sevınce bırakamaz demiş ALLAHIMM ne kötüydüya kafasına sandelye geçirdim iş yerine gidip

3 sene peşimi bırakmadı hergün aradı agladı geldı görüşmedım böyleleri çokkkkkkk ALLAH BİZİ BÖLE ADAMA BENZEMEYENLERDEN UZAK TUTSUN YARABBİMMM

bundan yaklaşık 2 ay kadar önce forumda kadının tek düşmanı yine kadındır demiştim ve evli erkeklerle birlikte olan kadınlara kızmış aşşalamıştım evli erkeklerin yuvaları bunu gibi insanlar yüzünden ykılıyor demiştim arkadaşların hepsi bana kızdı rezil etmeye çalışan oldu yok kadınların ne suçu varmış erkekler suçlu degilmiymiş onu kocası ilgilendirirmiş 3. insan onları baglamazmış .tabiki en buyuk suçlu erkektir en buyuk rezil erkektir ama sizcede bu tip kadınlar suçlu degilmidir şimdi sen bekar bir kızsın ne işin var evli hemde eşi çocuk bekleyen adamla haksızmıyım bunlar o...... olmuyolarmı haksızmıyım

bundan yaklaşık 2 ay kadar önce forumda kadının tek düşmanı yine kadındır demiştim ve evli erkeklerle birlikte olan kadınlara kızmış aşşalamıştım evli erkeklerin yuvaları bunu gibi insanlar yüzünden ykılıyor demiştim arkadaşların hepsi bana kızdı rezil etmeye çalışan oldu yok kadınların ne suçu varmış erkekler suçlu degilmiymiş onu kocası ilgilendirirmiş 3. insan onları baglamazmış .tabiki en buyuk suçlu erkektir en buyuk rezil erkektir ama sizcede bu tip kadınlar suçlu degilmidir şimdi sen bekar bir kızsın ne işin var evli hemde eşi çocuk bekleyen adamla haksızmıyım bunlar o...... olmuyolarmı haksızmıyım
sana katılıyorum canım ısterse adam yalan soylesın boşancam mutsuzum sevmeyerek evlendim desın fark eden bişey yok evli erkekle hiç bi işi olmaması lazım yuvayıkanın yuvası olmaz allah oylelerını islah etsin

2 arkadaşım var birininin yeni bebeği oldu diğeri şuan hamile ve her ikiside eşleri tarafından aldatıldı.. bende gebeyim ve bu hamile kadınlar aldatılır prensibini kabul etmiyorum edenede kızıyorum ... bu kadar basit olmamalı 3-5 ay neyse hayatlarında sex yok diye hemen aldatacaklarmı ? allahtan sabır versin diyorum böyle gününde sana arkasını dönen bi insandan hayır gelmezdi zaten

2 arkadaşım var birininin yeni bebeği oldu diğeri şuan hamile ve her ikiside eşleri tarafından aldatıldı.. bende gebeyim ve bu hamile kadınlar aldatılır prensibini kabul etmiyorum edenede kızıyorum ... bu kadar basit olmamalı 3-5 ay neyse hayatlarında sex yok diye hemen aldatacaklarmı ? allahtan sabır versin diyorum böyle gününde sana arkasını dönen bi insandan hayır gelmezdi zaten

kesınlıkle katılıyorm cnm.

çok teşekkür ederim inanın çok zor bir süreç ama yapmam gereken ve doğru olanda bu çocuğum için her zaman dimdik ve ayakta olmam lazım

Evet yapılacak en güzel şey dimdik ayakta durmak. O kadar üzüldüm ki...ama alabildiginiz kadar alın o adamdan duygusal davranmayin. Zaten bu yıkımlar olduktan sonra cok zor. İnsanın icinde artık o adamin kendisinin de dolduramayacagi kocaman bosluklar oluyor.

kadinin en buyuk dusmani kadindir dogru.sen evli barkli,cocuk bekleyen, sana sadakat sozu verip imza atmis adami degil de gider elin kizini suclarsan bu sozu kanitlamis olursun.
Allah vermesin benim basima gelse,herife 2 giydirirsem,o kadina da,eger adamin evli oldugunu bile bile yapmissa, 1 kere giydiririm,hic acimam,orasi ayri.

şeref yoksunu kişiler bunlar cinsiyet farkedermi ki arkadasım kadınıda aynı derece sucludur erkeğide ..... konu sahibininde allah yar ve yardımcısı olsun zor bir durum ....

sonunda boşandım arkadaşlar şükürler olsun çok sıkıntılı bir süreci sağ sağlim atlattım.Oğlumun ve ailemin sayesinde iyi ki varsınız desteğiniz için sonsuz teşekkür ederim...

nafaka tazminat falan aldınmı çekişmelimi oldu
eski eşin ne durumda pişman olmuştur
senin adına çok mutlu oldum yeni hayatında ailen yavrunla mutluluklar Rabbim sana tüm güzellikleri nasip etsin

sonunda boşandım arkadaşlar şükürler olsun çok sıkıntılı bir süreci sağ sağlim atlattım.Oğlumun ve ailemin sayesinde iyi ki varsınız desteğiniz için sonsuz teşekkür ederim...

geçmiş olsun canım. konuyu yeni okudum. sen ne güçlü bi kadınsın. Allah sana geçmişini unutabileceğin çok güzel günler nasip etsin. oğlunla bir ömür mutlu olursun inşallah.

Öncelikle bir ömür oğluşunla mutlu olmanı dilerim.
Aldatılan biri olarak ben de senin yürüdüğün yollardan yürüyorum şu an. Boşanma davam açıldı, ama henüz daha mahkeme günü belli değil. Ben de iş yerindeki sekreterle aldatıldım. Oğlumla beraber çok zor günler yaşadık hala da acılarımız var. Sana şunu sormak istiyorum, boşanınca kendini nasıl hissediyorsun? Eşin ne durumda şu an? Benim eşim çok mutlu şu an, ağzı kulaklarında. Onu hiç böyle mutlu görmemiştim. Ne oğlunu görüyor gözü, ne de başka bir şeyi. Biraz gelişmelerden bahseder misin?

hakkınızda hayırlısı olsun
çok sevindim adınıza
umarım herşey gönlünüzce olur
size bunları yaşatanlar mutlaka cezasını bulur içiniz rahat olsun

ve hamileliğim son 3 haftasıydı öğrendiğimde ben bunu öğrendikten 3 gün sonra acil doğuma girdim.Nasıl bir psikoloji yaşadığımı siz düşünün 3 gün yoğun bakımda kaldım yüksek tansiyon beni bitiriyordu.doktorların ya bebeği ya da anneyi kurtarmamız gerekiyor dediğinde ben kendi canımdan vazgeçmiştim.Onun kurtarılması için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim.Ama şükürler olsun ki allah beni ve oğluma bağışladı yüce rabbime sığındım hep dua ettim.Çok uzun uğraş sonucu ona kavuşabilmiştim.Tedavilerle ve bu adamın bana yaptığı kötülüğü hiç bir zaman unutmayacağım ve unutturmayacağım.ben çok kırıldım,güvenim yerle bir oldu.Bana destek olması gereken yerde o beni sırtımdan vurdu..Sıkıntılı bir süreçteyim sizlerle paylaşmak istedim

eski kocan insan değilmiş, net. eski di mi?

Konunu takip ediyordum..
Allah bundan sonra herseyı seın için hayırlı kılar inşallah..
Ömrünün bundan sonrasının güzel olması dileğiyle...:21:

Back
X