eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

bana söylemedi ama o na nasıl aşık olduğunu gösterdi senin içindeki fırtınaları ben bilirim canım cok can yakıcı cok allah sabrı veriyor ama onca sey yaşanan kötü duygular yüreğinin bir kösesine çöküveriyor kolay değil ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Sen hiç üzülme aldatan aslında kendini aldatıyo o pişman olacak çok sürünecek inşallah sana bu yaptığını çeksin

dürüstmüş peh peh .bu dürüstlük demek değildir .madem öle hamile kadının arkasından iş çevirmeyeceksin .haa yaptın bir hata hamile kadının yüzüne yüzüne ben birine aşık oldum diyemezsin arkadaş .neresi dürüstlük bunun .buna diyecek birşey bulamıyorum ben doğrusu .

bunu yapana serefsizin en önde gideni denir. baska ne denecek.. Allah yardimcisi olsun arkadasimizin..bunu ona yasatanlarda dilerim bin beterini yasasinlar..

esime hep derim ki:

Sana guvenim tam. Allah razi olsun.

Ama olur ya birgun bir hata yaparsan

Evi arabamizi her ay duzenli olarak senin hesabina aktardigim ortal birikimimizi avcuma koy

Hanim ben bir eseklik ettim de ve cek git

Yoksa ben tum bunlari seni cumle aleme rezil ederek surum surum surundurerek yaparim :10::10:

Normalde intikam pesinde kosan biri degilimdir. Dostluklar bitebilir aile baglari zayiflayabilir ama ugrunda cok acilar cektigim ona kavusmak icin bircok skintiyi goze aldigim esim boyle birsey yaparsa obur tarafa birakmam cezasini...
Sen de birakma!

ve hamileliğim son 3 haftasıydı öğrendiğimde ben bunu öğrendikten 3 gün sonra acil doğuma girdim.Nasıl bir psikoloji yaşadığımı siz düşünün 3 gün yoğun bakımda kaldım yüksek tansiyon beni bitiriyordu.doktorların ya bebeği ya da anneyi kurtarmamız gerekiyor dediğinde ben kendi canımdan vazgeçmiştim.Onun kurtarılması için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim.Ama şükürler olsun ki allah beni ve oğluma bağışladı yüce rabbime sığındım hep dua ettim.Çok uzun uğraş sonucu ona kavuşabilmiştim.Tedavilerle ve bu adamın bana yaptığı kötülüğü hiç bir zaman unutmayacağım ve unutturmayacağım.ben çok kırıldım,güvenim yerle bir oldu.Bana destek olması gereken yerde o beni sırtımdan vurdu..Sıkıntılı bir süreçteyim sizlerle paylaşmak istedim

Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum inşallah sizde tez vakit sıkıntılarınızdan kurtulursunuz gerçekten çaresizlik bu erkekler yapar eder kimse çıtını cıkarmaz kadınlar yapsa kıyametler kopar bu nasıl bir adaletsizlik amabu dünyada böyle siz içinizi ferah tutun Allah ım en adaletli olandır emin olun bu tür insanlar elbet birgün layığını bulacaklar..

arkadaşım geçmiş olsun. bence eşin senin gibi bir kadının değerini, elindeyken değil ama kaybettikten sonra anlayacak. farkedecek ki o kızlardan sevgili de, ev hanımı da olmaz. kim bilir o kızın kaç kişiyle muhabbeti var.
sen çok akıllı birisin. bir anlık sinirle hareket etmiyorsun. enine boyuna düşünüyorsun. bu çok iyi bir şey. fevri hareket etme zaten, ortada bir çocuk, yıllanmış bir ilişki var. elbetteki yarım ekmek tam olmaz. hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. seni zor gününde ortada bırakanı iyi gününde yanında görmek istememen çok doğal. kendini asla suçlama. her dalda bilgi sahibi olman ve her şeyi hobi edinmen imkansız. o seni eksik yönlerini bile bile istedi ve evlendi. şimdi kendi mükemmelmiş gibi seni suçlamasına izin verme. sende onu suçla, eksik yönlerini yüzüne vur. komplekse kapılmasına yol aç. bende seni istemiyorum sende de ... ... eksikler var de. maddi olarak kendini garantilemeden asla boşanma. birikimlerden de oldukça büyük bir pay iste. nafaka miktarı ile canını sık. hatta istediğin nafakayı vermeden uzlaşma, davayı ertelet sürünsün. millete sebebini açıklarken rezil olsun. iş yerine git. o kızı gör. iş yerini sık sık ara. senin çekinecek neyin var ki kendini geri plana çekesin. o kızların telefon no sunu adresini bi şekilde öğren. mahkemeye vereceğin evraklarda lazım olabilir.ayrıca bu süre içinde kendine çok iyi bak. fazla kilolarından kurtul, imajını değiş.seni güzel görüp pişman olsun. erkekler genelde geri dönmek ister ama huylu huyundan vazgeçmez. affetme, affedersen yaşlandığında aynı olayı tekrar yaşarsın. çünkü eşinin dış görünüşe önem verdiği belli. eskisi kadar güzel olmadığında, yaşlandığında seni yine aldatacaktır. çocuğunu saklamak kaçırmak gibi yanlışlara düşmeyeceğini umuyorum. diyalogunu da kesmemelisin. küsmek çözüm değil. sen çocuk değil, annesin, güçlü olmalısın.
çok fazla aldatılma olayı gözlemledim. hepsinde bayanlar kızıp bağırdıkça ve sinirle aldıkları kararlarda zarar ettiler. erkekler affedildikçe şımardılar tekrarladılar,terkedilince üzüntüden geberdiler. hayat inşanların farklı yüzlerini gösteriyor.şanslı birisin ki hayatının tamamını böyle biriyle geçirmeyeceksin, geçirmeyebilirsin. bolca sabır diliyorum.

Sayenizde günahkar oldum gece gece affedersiniz ama eşinize biraz sövdüm :@ Allah bu, kimsenin yanına kalmıyor bu hayatta yaptıkları allah size bir can bahşetmiş sizi de ona siz birbirinize yetersiniz allah onu bildiği gibi yapsın. Kadınlar güçlü varlıklardır hele ki anneler... siz şimdi çocuğunuz için de yaşıyorsunuz hepsini atlatırsınız. Öyle erkekler bir süre sonra zevkleri bittiğinde eşlerini arıyorlar yana yakıla onun daha çekeceği var merak etmeyin. ayy sinir oldum bak gece gece O.o insan evladından utanır.

Bazen dedelerimizin büyükannelerimize duydukları saygıyı arıyorum, evine, esine sahip çıkmasını arıyorum.

Kadınların lohusa, menapoz döneminden daha beter donemi
Erkekler de lohusa da es aldatma, orta yasta antrapoz girme seklinde çığır actılar.

Hiçbirşeyden tatmin olmayan, saygının anlamını bilmeyen, sevgi, sorumluluk duygusunu barindirmayan canlılara dönüşüyor.

Erkekler yanlış yetiştirilmeden dolayı bencillesiyorlar. Bekarliklarinda annelerinin paşam, şehzadem moduna soktukları beyzadeler; baba olunca iskele babası oluyorlar

Ağızları laf yapıp, is ciddiye gelince sıkıntıya giren bu yalı capkinlari da gene hemcinslerimiz tarafından 2. Kadin sıfatıyla pohpohlanmaktalar. Sonuc mü; ne baba, ne es, ne de can yoldaşı olabilen bir erkek nesli.

Başka forumda da yazdım en yakınınız en uzağınız oluyor. Biz kadınlar da evlenmeden once pembe hayallere veda edip, erkekleri her türlü sınava sokmamız, hayatımızı kendimiz yönetmeyi bırakmamalıyız ( çalısmaya devam )

Evliliklerimizi hiç ayrılmayacak kadar mutlu, yarın ayrilabilirmisiz gibi tetikte yasamalıyız.

Konu sahibinin de evladıyla cok mutlu bir hayatı olabileceğine inanıyorum.eşinin ise hayatı boyunca hiçbirşeyden mutlu olabileceğine inanmıyorum. Çünkü canının dünyaya gelişinden bile mutlu olmayan birini hicbirsey mutlu edemez bu dünyada daha öte bı güzellik var mı. Esine o halde sahip çıkamayan neye sahip çıkabilir ki bu hayatta

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim inanın çok zor bir süreç ama yapmam gereken ve doğru olanda bu çocuğum için her zaman dimdik ve ayakta olmam lazım

Allah kahretsin bu erkek cinsini!
Tiksinir oldum iyice.

canim sadece erkekler mi? ya o kizlar? evli barkli oldugunu bile bile nasil kabul ediyorlar nasil iliski basliyorlar hic mi düsünmüyolar
bu karisini benimle aldatiyor benide zamani gelince aldatir diye hic mi akil fikir yok!
sadece erkekler dil kizlarinda sucu var onlar bu duruma gelmesini musade ediyorlar!
haa erkekler sucsuzmu o da degil madem bir tane ile yetin miyecektin ne diye evleniyorsun baskasinin hayatini alt üst ediyorsun!
üstelik birde daha dogmamis cocugunu tasiyor nasil bir vicdan:(

konu sahibesi ALLAH yar ve yardimcin olsun insaALLAH bebisin ile cok mutlu günleriniz olur...

Rabbim Yar Ve Yardimciniz olsun insaAllah Bacim...unutmayinki Yuva Yikanin Yuvasi olmaz Rabbim Bir yerden Sizin ve O tertemiz Evladinizin Ahini Cikarir onlardan er yada gec...Siz Rabbinize Siginin Gerisini Seyredin gorceksiniz Kazanan Siz olcaksiniz oda surunecek....Allah'a Emanet olun insaAllah Bacimm

canim sadece erkekler mi? ya o kizlar? evli barkli oldugunu bile bile nasil kabul ediyorlar nasil iliski basliyorlar hic mi düsünmüyolar
bu karisini benimle aldatiyor benide zamani gelince aldatir diye hic mi akil fikir yok!
sadece erkekler dil kizlarinda sucu var onlar bu duruma gelmesini musade ediyorlar!
haa erkekler sucsuzmu o da degil madem bir tane ile yetin miyecektin ne diye evleniyorsun baskasinin hayatini alt üst ediyorsun!
üstelik birde daha dogmamis cocugunu tasiyor nasil bir vicdan:(

konu sahibesi ALLAH yar ve yardimcin olsun insaALLAH bebisin ile cok mutlu günleriniz olur...

İnan beni o kızlar hiç mi hiç ilgilendirmiyor.
Evli olan, bağı olan o kızlar değil, benim kocam!

Şahsiyetini, ahlakını, şerefini sorgulayacağım insan odur o nedenle.
Karısı olduğum adamın şerefsizliğinin faturasını 3. kişiye çıkaramam.

Son düzenleme:
Back
X