- 22 Ağustos 2018
- 43
- 48
- 8
- 34
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
Esimle aramizda bir tartisma oldu dun kiyafet yuzunden. Cok ileri gitti bana hakaret etti, cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi. Nasil bir insansin ki sana defalarca defol git dedim ama hala burdasin. Bana biri istemedigini söylese bir dakika durmam giderdim dedi. Resmen beni evden gitmem icin tahrik ediyor kizlar, bundan 3 gun oncesine kadar aramiz iyiydi bana sensiz olamam ölurum demisti... benim icin ölen biten insana bakin.
Bugun annemlere geldim is cikisi bir esyayi alip cikicaktim, benden habersiz neden gidiyorsun dedi ve o da annrmlere geldi. Kasla göz arasi benim cantamdan evimizin anahtarlarini alip cikti gitti kosarak, arkasindanda annenlerde otur bir daha gelme dedi. Kizlar cok kotuyum namuslu olup evlenmenin sonu bu muydu? Ben bunu mu hakettim? Cok cok kötuyum. Allahtan evde yanlizdim annemler evde degiller ama birazdan gelirler. Onlari isin icine katmak istemiyorum ama gidecek yerimde yok. Napayim caresizim. Allahim kötuye birakma yarabbim....
Bugun annemlere geldim is cikisi bir esyayi alip cikicaktim, benden habersiz neden gidiyorsun dedi ve o da annrmlere geldi. Kasla göz arasi benim cantamdan evimizin anahtarlarini alip cikti gitti kosarak, arkasindanda annenlerde otur bir daha gelme dedi. Kizlar cok kotuyum namuslu olup evlenmenin sonu bu muydu? Ben bunu mu hakettim? Cok cok kötuyum. Allahtan evde yanlizdim annemler evde degiller ama birazdan gelirler. Onlari isin icine katmak istemiyorum ama gidecek yerimde yok. Napayim caresizim. Allahim kötuye birakma yarabbim....