• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bir Hediye bile almadi

DEliricem, cep telofununa bakim dedim siparis verdi onun da eesmini benim cepine göbderdim. Bir kadinla mesajlasmis. Bana demisti ki bi 3 günlüne denize giricem otelde kalicam. Kadin adressini göndermis .....
dün demişsiniz konuşacağım diye
ne yaptınız merak ettim sizi

gelişmeleri yazın bize de

Merhaba Arkadaslar,

Benmi abartiyorum bilemiyorum.
Eşim bugün Istanbuldan (Almanyada yasiyoruz) geldi, izindeydi Annesiyle (izin alamadim ben iş yerinden)3 Hafta, ve ben demistim ki bana bir yüzük al. Sonra tabiki parmak nmrami bilmiyordu, ama hic dilse bir küpe ala bilirdi yada bir zincir. Ne aldin bana diye sordum tabiki sevinerek, bir sey alamadim diyince, ben şaka yapiyorsun dedim, oda hayir alamadim dedi. Bende tamam dedim, ne bu surat dedi bana yok birsey dedim. Sizce ben abartiyormuyum?. Gercekten cok üzgünüm :KK43:
Ahh ahh ne dertler var

Eskiden almanyadan çikolata mentollu sakız getirirdi akrabalar. Burdan hediye mi istenir ya almanya da yüzük küpe yoo mu. Ve bunun için seni istemiyorum mu diyeceksiniz :eek:

Ohaa devamını okudum yorumlarınn pes vallahi bu erkekler ıslah olmaz

Merhaba Arkadaslar,

Benmi abartiyorum bilemiyorum.
Eşim bugün Istanbuldan (Almanyada yasiyoruz) geldi, izindeydi Annesiyle (izin alamadim ben iş yerinden)3 Hafta, ve ben demistim ki bana bir yüzük al. Sonra tabiki parmak nmrami bilmiyordu, ama hic dilse bir küpe ala bilirdi yada bir zincir. Ne aldin bana diye sordum tabiki sevinerek, bir sey alamadim diyince, ben şaka yapiyorsun dedim, oda hayir alamadim dedi. Bende tamam dedim, ne bu surat dedi bana yok birsey dedim. Sizce ben abartiyormuyum?. Gercekten cok üzgünüm :KK43:
Zorla hediye mi aldırılır,kıymeti olur mu

Back
X