• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bir Hediye bile almadi

Bugün cepine baktim bir ürün ismarlamistin onun cepinden. Bir mesaji gördüm bir kadinla. 3 gün denize giricem demisti bir kücük otelde kalirim dedi. Mesajda kadina yaziyorki aderessini at ben simdi yola cikiyorum antalyaya. Birde kadine video göndermis eglenceye gitmisler kadin da halay cekiyordu. En sonda kadin ona mesaj atmis buldum sarjini killerin altina düsmüs diye birde resim göndermis. Hepsinin resimi cektim az sonra onunla disariya cikicam ve o resimleri yüzüne aticam bu ne diye.Allahim sen yardim et bana...
Sakın ola ki "bunlar ne, bir açıklama bekliyorum" gibi şeyler söylemeyin. O zaman sizi manipüle edebilmek için sonuna kadar inkar edecektir. Benden kaç yaş büyük kadın da, sen ne dediğinin farkında mısın da...
Bir de suçlu çıkarsınız yüzde yüz haklıyken.
Konuşacaksanız eşinizle, bunları gördüm. Seninle artık devam etmek istemiyorum. Kendime ve çocuğuma bu saygısızlığın yapılmasına izin vermiyorum.
Açıklamalarını da kendine sakla.
Bundan sonra söyleyeceğin hiçbir şeye inanmamı bekleme. Böyle cümleler kurmanız lazım. Suçlu çünkü ve suçlanması lazım.
Masumiyet karinesi sizin eşiniz için geçerli değil şu an.

Böyle kararlı konuşmanız lazım. Güçlü durmanız lazım.
İnkar edemesin. Alenen aldatmış işte.
Merak etmeyin hepsi geçecek. Acı çektiğiniz noktada buraya yazın. Biz sizi anlarız, elimizden geldiğince de sarıp sarmalarız, güldürürüz. Gücünüzü hatırlatırız.

Niye hediye‘alamadığını’ anlamış olduk ama siz ‘donuna’ kadar alın; olur mu?
Haysiyetsiz, o annesini de arayın sizin yanınıza diye gelip beni aldattı oğlun, paket edeceğim nereye yollayayım diye sorun!
Offf off, tez zamanda içiniz soğusun inşallah.
Allaha havale ediyorum, iyi davraninca böyle ediyorlar. Kaybeden o olucak ben degil. Hic sorun degil kendi evime geri tasinirim. Kizim icin zor olucak. Söyle düsünün benim evim 70 klm uzakta. Kizim nisanlandi ve esim kizimin babasi degil. Ilk esimin babasi. Nisanlisi su an oturdumuz yere yakin. Sonra esimle disariya cikicam konusucam, yeter artik hep yapici ben oldum, altan alan ben oldum. Istemiyorum srtik

Sakın ola ki "bunlar ne, bir açıklama bekliyorum" gibi şeyler söylemeyin. O zaman sizi manipüle edebilmek için sonuna kadar inkar edecektir. Benden kaç yaş büyük kadın da, sen ne dediğinin farkında mısın da...
Konuşacaksanız eşinizle, bunları gördüm. Seninle artık devam etmek istemiyorum. Kendime ve çocuğuma bu saygısızlığın yapılmasına izin vermiyorum.
Bundan sonra söyleyeceğin hiçbir şeye inanmamı bekleme. Böyle cümleler kurmanız lazım. Suçlu çünkü ve suçlanması lazım.

Merak etmeyin hepsi geçecek. Acı çektiğiniz noktada buraya yazın. Biz sizi anlarız, elimizden geldiğince de sarıp sarmalarız, güldürürüz. Gücünüzü hatırlatırız.
Nerden geldi aklima buraya yazmak bilmiyorum. Ama konusa bilicegim kimsem yok danisa bilecegim. Allah hepinizden razi olsun, zor zamanimda yanimdasiniz binlerce kilometre uzakta. Ben 8 sene önce su anki esimin yanina tasindim. Evlenmedim. Su anki esim ikinci esim. Ilk esimden 24 yasinda bir kizim var. Esim hep evlenmek istedi ben ama istemedim demek ki icimde bir his vardi. Kizim icin zor olucak cünkü nisanlisi bu sehirde yasiyor. Ben geri dönmek isterim geldim sehirden oda 70 klm uzakta.

3 hafta başka ülkeye gidip de karısı hediye istediği halde ufak bir şey bile almayıp ama iş arkadaşlarını düşünen adamdan bir cacık olmaz diyecektim ama olurmuş. adam gerçek bir hıyar çıkmış. aldatmış bir de telefondan mesajları silme gereksiniminde bile bulunmamış. bunu bile düşünmemiş siz adamdan hediye getirme nezeketini bekliyorsunuz. bu şahıs sizi hiç önemsemiyor ki sizi düşünüp bir hediye alsın gönlünüzü etsin. mesajlaşmayı bile silmemiş ya çüş

Hala sey düsünüyorum hani mesajlarda canim askim özledim yok ya. Belki kadinin evinde tek ksldi diye düsünüyorum. O zsman bana niye yalan söyledi. Hoteldeyim hep dedi. Kafayi yicem yemin ederim

Hala sey düsünüyorum hani mesajlarda canim askim özledim yok ya. Belki kadinin evinde tek ksldi diye düsünüyorum. O zsman bana niye yalan söyledi. Hoteldeyim hep dedi. Kafayi yicem yemin ederim
Ya niye canım aşkım desin ki. Kadının ona, eşinizin kadına aşk duyduğu yok zaten. Beraber eğlenip alem yapılmış sadece. İyi niyetle yumuşamayın.
Nerden geldi aklima buraya yazmak bilmiyorum. Ama konusa bilicegim kimsem yok danisa bilecegim. Allah hepinizden razi olsun, zor zamanimda yanimdasiniz binlerce kilometre uzakta. Ben 8 sene önce su anki esimin yanina tasindim. Evlenmedim. Su anki esim ikinci esim. Ilk esimden 24 yasinda bir kizim var. Esim hep evlenmek istedi ben ama istemedim demek ki icimde bir his vardi. Kizim icin zor olucak cünkü nisanlisi bu sehirde yasiyor. Ben geri dönmek isterim geldim sehirden oda 70 klm uzakta.
Nikah yoksa zaten ayrılmanız daha kolay olacaktır. Kızınız da yetişkin yaşta zaten, o evlenene kadar bir düzen kurun, sonra o kendi yoluna gider, siz de geldiğiniz yere dönersiniz olmadı. Ya kızınızla konuşup ortak bir yol bulursunuz.
Ama o adamla devam etmeyin. Bunu kendinize yapmayın olur mu?

3 hafta başka ülkeye gidip de karısı hediye istediği halde ufak bir şey bile almayıp ama iş arkadaşlarını düşünen adamdan bir cacık olmaz diyecektim ama olurmuş. adam gerçek bir hıyar çıkmış. aldatmış bir de telefondan mesajları silme gereksiniminde bile bulunmamış. bunu bile düşünmemiş siz adamdan hediye getirme nezeketini bekliyorsunuz. bu şahıs sizi hiç önemsemiyor ki sizi düşünüp bir hediye alsın gönlünüzü etsin. mesajlaşmayı bile silmemiş ya çüş
Aynen silmemis, birde eglenceye gitmisler kadin halay cekiyordu onun videosubu atmis ona. Ya sabir ya sabir ya sabir

Ya niye canım aşkım desin ki. Kadının ona, eşinizin kadına aşk duyduğu yok zaten. Beraber eğlenip alem yapılmış sadece. İyi niyetle yumuşamayın.

Nikah yoksa zaten ayrılmanız daha kolay olacaktır. Kızınız da yetişkin yaşta zaten, o evlenene kadar bir düzen kurun, sonra o kendi yoluna gider, siz de geldiğiniz yere dönersiniz olmadı. Ya kızınızla konuşup ortak bir yol bulursunuz.
Ama o adamla devam etmeyin. Bunu kendinize yapmayın olur mu?
Yok asla devam etmicen, bu 8 sene neler cektigimi bir Allah birde ben biliyorum. Yeter artik ya illalallah. Öyle yapicam dwdiniz gibi, gitsin annesinin evinde kalsin. Dicem zaten, annesinin evi bos su an görmek istemiyorum kendisini. Gitsin annesinin evinde kalsin bende kizimla düsünürüm artik ne yapicamizi

evli olmaması ile ne alakası olabilir, bdv evli adamların aldatma konuları ile dolup taşıyor
Aynen bir alakasi yok, evli olanl
evli olmaması ile ne alakası olabilir, bdv evli adamların aldatma konuları ile dolup taşıyor

arda aldatip duruyor. Bir saat sonra disariya cikicaz ve söylicem. Miracle song arkadadim yazdi gibi söylicem bu ne aciklama bekluyorum yazmicam. Mesajlari gördüm ve ben istemiyorum seni. Nokta

Valla eşiniz garipmiş.

Rahmetli Babam nereye giderse gitsin anneme, bizlere mutlaka bir şeyler alır gelirdi.

Hiçbir şey bulamasa bile o Şehir' in en meşhur yiyeceğini bulur paket yaptırır bize getirirdi.

Çocukken Babamla, tedavim için sık sık Ankara'ya giderdik. O dönemler oranın yaprak döneri çok meşhurdu. Hem orda yerdik hem de her dönüşümüzde kilo ile paket yaptırır Anneme, kardeşlerime getirirdik.

Allah rahmet eylesin babamı hep eli kolu dolu dolu bir adam olarak bilirim.

Çok Haklısınız..

Haklısın böyle şeyler değer verip vermediğini gösterir. Ben başka şehre gidip gelince iş arkadaşlarıma bile birşey alırım. Ama bundan sonra sen de aynı değeri ver. O sana almıyorsa sen de alma oldu bitti

Haklısın böyle şeyler değer verip vermediğini gösterir. Ben başka şehre gidip gelince iş arkadaşlarıma bile birşey alırım. Ama bundan sonra sen de aynı değeri ver. O sana almıyorsa sen de alma oldu bitti
Keske tek hediye olayi olsa. Bu sabah cepinde bir kadinla mesajlarini okudum. 3 gün denize gidicem demisti bit otel tutarim dedi. Hep telde görüsüyorduk görüntülü. Mesajda kadina yazmis adressini at diye. Sonra birde sarjini unutmus kadinda mesaj atmis resimli killerin altina buldum diye......cok kötüyüm

Valla eşiniz garipmiş.

Rahmetli Babam nereye giderse gitsin anneme, bizlere mutlaka bir şeyler alır gelirdi.

Hiçbir şey bulamasa bile o Şehir' in en meşhur yiyeceğini bulur paket yaptırır bize getirirdi.

Çocukken Babamla, tedavim için sık sık Ankara'ya giderdik. O dönemler oranın yaprak döneri çok meşhurdu. Hem orda yerdik hem de her dönüşümüzde kilo ile paket yaptırır Anneme, kardeşlerime getirirdik.

Allah rahmet eylesin babamı hep eli kolu dolu dolu bir adam olarak bilirim.

Çok Haklısınız..
Mekani cennet olsun Babanin nur icinde yatsin. Tek hediye olayi degil artik. Cep telefobunda kadinla mesajini buldum. 3 gün o kadinin yaninda kalmis. 3 gün denize gidicem demisti bana otelde kalirim dedi.

Aynen bir alakasi yok, evli olanl

arda aldatip duruyor. Bir saat sonra disariya cikicaz ve söylicem. Miracle song arkadadim yazdi gibi söylicem bu ne aciklama bekluyorum yazmicam. Mesajlari gördüm ve ben istemiyorum seni. Nokta
Sinirleriniz çok harap, çok bitik haldesiniz biliyorum ama ne olur konuşurken ağlamayın karşısında. Ezik durmayın. Kararlı ve güçlü görünün olur mu. Yediğin her halttan haberim var, seni artık gözüm görmesin topla pılını pırtını derhal bu evi terk et deyin, defolup gitsin. Tartışma ortamına bile girmeyin. Bunu hak etmiyor. Ahlaksız herif. Ben de hatta buradaki birçok kadın da size inanıyoruz.
Siz güçlü bir kadınsınız. Ve haklısınız.
Bir gün tekrar mutlu da olacaksınız.

Merhaba Arkadaslar,

Benmi abartiyorum bilemiyorum.
Eşim bugün Istanbuldan (Almanyada yasiyoruz) geldi, izindeydi Annesiyle (izin alamadim ben iş yerinden)3 Hafta, ve ben demistim ki bana bir yüzük al. Sonra tabiki parmak nmrami bilmiyordu, ama hic dilse bir küpe ala bilirdi yada bir zincir. Ne aldin bana diye sordum tabiki sevinerek, bir sey alamadim diyince, ben şaka yapiyorsun dedim, oda hayir alamadim dedi. Bende tamam dedim, ne bu surat dedi bana yok birsey dedim. Sizce ben abartiyormuyum?. Gercekten cok üzgünüm :KK43:
Cocuk gibi hareketler gercekten. Bazen sasiriyorum ya. Alamamis olabilir, ac mi kaldiniz acikta mi kaldiniz. Yani kupe alsaydi niye yuzuk almadin diyecektiniz. Yuzuk alsa neden hu modeli aldin diyecektiniz. Bazi insanlar gercekten hic memnun kalmiyor. Bence yuvanizin olduguna, karninizin doyduguna sukredin ve surat asmayi birakin

Mekani cennet olsun Babanin nur icinde yatsin. Tek hediye olayi degil artik. Cep telefobunda kadinla mesajini buldum. 3 gün o kadinin yaninda kalmis. 3 gün denize gidicem demisti bana otelde kalirim dedi.
Amin amin🙏🏾

Bu yeni mi oldu? Eşiniz gerçekten rezil biriymiş 🤬

Back
X