• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bir Hediye bile almadi

Ben de üzülürdüm ya. Teyzemin eşi eniştem Paris'te çalışırdı. Türkiye'ye gelirken de bir sürü hediye getirirdi bize. O bile hepimizi akıl ederdi. Annem ya, 80 yaşında kocakarı, ben severim diye gelirken bahçeden çiçek toplar otobüste kağıtların arasında muhafaza eder.
Babam ne zaman bir yere gezmeye gitse gelirken bir toka, bir çanta bile olsa bir şey alırdı.
Ve siz ondan hediye olarak sembolik de olsa bir şey getirmesini istemişsiniz. Almanya'dan üç hafta annesiyle Türkiye'ye gezmeye gelen adamın parası yoktur demesin hiçkimse. Zaruri sebeple gitmemiş, gezmeye gitmiş. Kaldı ki Almaya'da Euro kazanıp TR'de TL harcıyor. Otuz kat daha çok parası var sayılır kendi yaşadığı yere göre.
Evet düşüncezilik etmiş. Ben de olsam üzülürdüm. İnsan şunu bekler ya.
Bunu görünce aklıma sen geldin dedirtecek herhangi bir şey. Küçücük de olsa eminim sizi mutlu ederdi.
Bozulmakta ben size hak verdim. Alamadım demesi de, almadım dese daha kaba olacak ve tüy dikecek.
Ama eşiniz haksız.

Esiniz burdayken sormadiniz mi 3 hafta boyunca aldin mi yuzuk diye?
Yani madem hediyenin ne olacagini siparis veriyorsunuz aldin mi diye de sorabilirdiniz
Gelirken elin bos gelme hee dememissiniz direkt yuzuk ya da kupe demissiniz
Sizde kadere birakmissiniz olayi
Öte yandan esiniz icin odun gibi zaten yazmissiniz yani incelik beklemeniz hata olmus
Sizde bi dahakine ona birsey almazsiniz olur biter

Yani siz dalga geçmişsiniz ama hediye bekleyen insanı boynu bükük bırakmak çok üzücü bir şey.

İki kere sınıfta yapılan yılbaşı çekilişinde bana hediye alacak kişiler o gün gelmemişti. Çok mahzun kalmıştım. Bir kere de - üç kardeşiz- kendi aramızda çekiliş yapmıştık, öğrenciydik, ablam bana bir şey almamıştı bulamadım deyip.

Halbuki düşünse bir çikolata bile alsa yeterdi. Neyse kendi hediye travmalarım geldi aklıma, konu neydi? :cry:
DEliricem, cep telofununa bakim dedim siparis verdi onun da eesmini benim cepine göbderdim. Bir kadinla mesajlasmis. Bana demisti ki bi 3 günlüne denize giricem otelde kalicam. Kadin adressini göndermis .....

DEliricem, cep telofununa bakim dedim siparis verdi onun da eesmini benim cepine göbderdim. Bir kadinla mesajlasmis. Bana demisti ki bi 3 günlüne denize giricem otelde kalicam. Kadin adressini göndermis .....
Yok artık başka kadınla mı görüşmüş yani?

Olay çok başka bir boyuta geldi. Sakin olun önce bir emin olun, sonra yüzleşin kendisiyle.

Ay konudan bağımsız olarak bu çok doğru bak. Erkeklere üzülüp az isteyince az istemenin rahatına alisiyorlar ve zamanı gelip de elinde olsa bile bir gıdım fazlasını yapmıyorlar. Bilinçli de değil ha. "E sen bu kadar istiyodun ondan böyle oldu daha çok isteseydin daha çok yapardık" cümlesini de çok rahat kurabiliyorlar 😂 normalde sevmediğim şeyleri bile isteyecek hale getirdi hayat beni 😂
Hepsi öyle değil ama, gerçekten almak isteyen alııyor,ben eşime inanın bana hediye almana gerek yok ben hiçbişey istemiyorum diye özellikle belirtirim özel günlerimiz yaklaştığı zamanlarda, ne bileyim birinin bana hediye alması nedense hoşuma gitmiyor mahçup hissediyorum, oda tam tersi hem özel günlerde hemde diğer günlerdede hediye almayı sever, beni düşünmesi tamam mutlu ediyor ama içten içe bir rahatsız oluyorum nedenini bilmiyorum, yani almak isteyen sen alma diye tembihlesende yine alıyor az istemek şöyle dursun

Yok artık başka kadınla mı görüşmüş yani?

Olay çok başka bir boyuta geldi. Sakin olun önce bir emin olun, sonra yüzleşin kendisiyle.
Elim ayam titriyor. Pansiyon dayim demisti. Demin cepine baktim mwsajlar vardi hatta aramis demmki sarj aletini unutmus bulamamis. Kadin birde whatsappden resim gönderdi yazdiki buldum killetlerin altindan cikti diye....

Elim ayam titriyor. Pansiyon dayim demisti. Demin cepine baktim mwsajlar vardi hatta aramis demmki sarj aletini unutmus bulamamis. Kadin birde whatsappden resim gönderdi yazdiki buldum killetlerin altindan cikti diye....
Gidecegi gün kadina yazmis bana adressini at diye. Baktim resimlere, beraber resimleri yok ama bir eglencede kadini cekmis halay cekerken kadini.

Ben de üzülürdüm ya. Teyzemin eşi eniştem Paris'te çalışırdı. Türkiye'ye gelirken de bir sürü hediye getirirdi bize. O bile hepimizi akıl ederdi. Annem ya, 80 yaşında kocakarı, ben severim diye gelirken bahçeden çiçek toplar otobüste kağıtların arasında muhafaza eder.
Babam ne zaman bir yere gezmeye gitse gelirken bir toka, bir çanta bile olsa bir şey alırdı.
Ve siz ondan hediye olarak sembolik de olsa bir şey getirmesini istemişsiniz. Almanya'dan üç hafta annesiyle Türkiye'ye gezmeye gelen adamın parası yoktur demesin hiçkimse. Zaruri sebeple gitmemiş, gezmeye gitmiş. Kaldı ki Almaya'da Euro kazanıp TR'de TL harcıyor. Otuz kat daha çok parası var sayılır kendi yaşadığı yere göre.
Evet düşüncezilik etmiş. Ben de olsam üzülürdüm. İnsan şunu bekler ya.
Bunu görünce aklıma sen geldin dedirtecek herhangi bir şey. Küçücük de olsa eminim sizi mutlu ederdi.
Bozulmakta ben size hak verdim. Alamadım demesi de, almadım dese daha kaba olacak ve tüy dikecek.
Ama eşiniz haksız.
Demin onun cep telefonundan siparis verdigim bir seye bakim dedim. Bir kadinla mesajini gördüm. 3 gün denize giricem demisti hotelde kalicam dedi. Mesajda kadina yaziyorki adressini gönerdsene. Birde sarjini unutmus kadin yazdiki killerin altindan buödum. Resim atmis. Mesajlari resim cektim. Allahim yardim et bana.....

Eşim başkalarına baklava getirip bana getirmese çok kırılırım.
Güzel bir şey yiyip bana getirmemesi sipariş verdiğim şeyi getirmemesinden daha kırıcı bence.
Cepinde mesaj yakaladim. 3 gün bir kadinin evindeydi. Ne yapicam bilmiyorum. Birsey olmamis gibi davranmak ne agirmis ne zormus. Yarabim sen bana yol göster

3 hafta ben çalışırken tatil yapıyorsa gelirken de bir hediye getirsin bir zahmet. Annesinin yanında mıydı sürekli ondan mi çekindi acaba?

Ben olsam ben de üzülürdüm ya.

Demin onun cep telefonundan siparis verdigim bir seye bakim dedim. Bir kadinla mesajini gördüm. 3 gün denize giricem demisti hotelde kalicam dedi. Mesajda kadina yaziyorki adressini gönerdsene. Birde sarjini unutmus kadin yazdiki killerin altindan buödum. Resim atmis. Mesajlari resim cektim. Allahim yardim et bana.....
Paramparça oldum şu an. Keşke tek başına gitmesine izin vermeseydiniz diyeceğim ama saçma olacak. Fikri bozuk adam, aldatmaya teşne adam, evde dizinin dibinde otursa ne fayda. Zaten hiç içime sinmemişti yaptığı. Herkes sizin abarttığınızı düşünmüş ama ben sizi çok iyi anlamıştım ve sizinle beraber kırılmıştım adınıza.
Dilerim doğru kararı verirsiniz.
Onun almadığı yüzüğü çıkarıp, avucuna bırakmakla başlayın mesela.

3 hafta ben çalışırken tatil yapıyorsa gelirken de bir hediye getirsin bir zahmet. Annesinin yanında mıydı sürekli ondan mi çekindi acaba?

Ben olsam ben de üzülürdüm ya.
Keske tek sorun hediye olsa. Cepinde mesaj yakaladim. 3 gün bir kadinin evindeydi. Ben denize giricem 3 gün otelde kalirim demisti mesajda kadina yazmis bana adressini gönder diye birde kadin resim atmis demeki sarjini unutmus kadinda bulmus killerin altinda diye.... kafayi yicem yq

Keske tek sorun hediye olsa. Cepinde mesaj yakaladim. 3 gün bir kadinin evindeydi. Ben denize giricem 3 gün otelde kalirim demisti mesajda kadina yazmis bana adressini gönder diye birde kadin resim atmis demeki sarjini unutmus kadinda bulmus killerin altinda diye.... kafayi yicem yq

Hem odun hem aldatıyor şerefsiz herif. Neyse ki Almanya dasın ve çalışıyorsun. Boşa gitsin

Merhaba Arkadaslar,

Benmi abartiyorum bilemiyorum.
Eşim bugün Istanbuldan (Almanyada yasiyoruz) geldi, izindeydi Annesiyle (izin alamadim ben iş yerinden)3 Hafta, ve ben demistim ki bana bir yüzük al. Sonra tabiki parmak nmrami bilmiyordu, ama hic dilse bir küpe ala bilirdi yada bir zincir. Ne aldin bana diye sordum tabiki sevinerek, bir sey alamadim diyince, ben şaka yapiyorsun dedim, oda hayir alamadim dedi. Bende tamam dedim, ne bu surat dedi bana yok birsey dedim. Sizce ben abartiyormuyum?. Gercekten cok üzgünüm :KK43:
Özel bir günde alınması unutulan hediyeler insanı üzer, ancak siz istekte bulunmussunuz. Almayı unutmuş olabilir, ya da almak üzereyken işi çıkmıştır, sonra alacak olabilir. Abartiyorsunuz. Uzulmeniz gereken bir durumun olduğunu da sanmıyorum.

Himmm,niye bir şey olmamış gibi davranıyorsun
Kizim evde duymasini su an istemiyorum, sonra onunla disarda konusucam. O 3 gün tabiki aradim videolu görüntü ile konustum. Denizdeydi disardaydi anliyamadim. Sonra cikicam konusucam. Birde ben bu kadini taniyorum 10 yas büyük ondan. Esim 48 yasinda bu kadin 58 yasinda. Ay sanki uyanamadim cok kötü bir rüya görüyorum

Merhaba Arkadaslar,

Benmi abartiyorum bilemiyorum.
Eşim bugün Istanbuldan (Almanyada yasiyoruz) geldi, izindeydi Annesiyle (izin alamadim ben iş yerinden)3 Hafta, ve ben demistim ki bana bir yüzük al. Sonra tabiki parmak nmrami bilmiyordu, ama hic dilse bir küpe ala bilirdi yada bir zincir. Ne aldin bana diye sordum tabiki sevinerek, bir sey alamadim diyince, ben şaka yapiyorsun dedim, oda hayir alamadim dedi. Bende tamam dedim, ne bu surat dedi bana yok birsey dedim. Sizce ben abartiyormuyum?. Gercekten cok üzgünüm :KK43:
Bugün cepine baktim bir ürün ismarlamistin onun cepinden. Bir mesaji gördüm bir kadinla. 3 gün denize giricem demisti bir kücük otelde kalirim dedi. Mesajda kadina yaziyorki aderessini at ben simdi yola cikiyorum antalyaya. Birde kadine video göndermis eglenceye gitmisler kadin da halay cekiyordu. En sonda kadin ona mesaj atmis buldum sarjini killerin altina düsmüs diye birde resim göndermis. Hepsinin resimi cektim az sonra onunla disariya cikicam ve o resimleri yüzüne aticam bu ne diye.Allahim sen yardim et bana...

Back
X