Eşim bir Hediye bile almadi

Yani siz dalga geçmişsiniz ama hediye bekleyen insanı boynu bükük bırakmak çok üzücü bir şey.

İki kere sınıfta yapılan yılbaşı çekilişinde bana hediye alacak kişiler o gün gelmemişti. Çok mahzun kalmıştım. Bir kere de - üç kardeşiz- kendi aramızda çekiliş yapmıştık, öğrenciydik, ablam bana bir şey almamıştı bulamadım deyip.

Halbuki düşünse bir çikolata bile alsa yeterdi. Neyse kendi hediye travmalarım geldi aklıma, konu neydi? :cry:

Aynen, ila altin sart degil, baska birseyde olabilirdi. Iş Arkadaslarina baklava aldi.
Aranızda bir iletişimsizlik olmuş. O da düşüncesiz davranmış. Ben şahsen Türkiye’den çifte kavrulmuş Lokum, Türk kahvesi gibi geleneksel ürünler sipariş ederdim. Eşinizin yüzük bakmaya fırsatı olmamış olabilir. Bundan sonra sizde daha ısrarcı olun.

Sizi anlıyorum, haklısınız. Sadece düşünüldüğünüzü hissetmek istediniz ama erkekler biraz böyledir. Tribinizi atın, atmaya atmaya kızılacak yerde bile normal davranmamızi isterler. Siz açıkça belirtmissiniz, farklı şehre ülkeye sizsiz gittiği için ufak bir şey beklemeniz gayet normal

Genelde Almanya’dan Türkiye’ye gelirken bir şeyler alınır. Orda seçenek fazla çünkü.
Yüzüğünüz hiç yok mu peki?
Ya yüzük al yada küpe al demistim. Ama sade olsun. Sen kendin sec bak sade olsun abartili sevmedimi bilir. Aynen, bende Türkiyeye gitimde asla bos gelmem, alirim hediye Eşime.

Küçük bir şey alabilirdi demişsiniz ama altın yüzük siparişi vermişsiniz. İnce düşünüp bir şey alabilirdi böyle şeyler beni mutlu eder ama bana yüzük al denilince ben almak istemezdim hediye siparişini sevmiyorum. Belki o da böyledir.

Eskiden olsa aman canım ne var bunda abartıyorsunuz derdim. N'oldu on yılın sonunda doğumgünü unutulmuş, ihmal edilmiş kadın oldum kolay kolay da unutmayacağım. Yine böyle şeyler bekleyen bir insan asla olmadım. Kendi işimi kendim gördüm. Günün sonunda unutulduğumla kaldim. Boşverin abartın. Bazı şeyleri göze sokmak gerekiyor. İstekte bulunmayınca tevazu gösterip azla yetindikçe gerçekten azına değer buluyorlar 😒 ya da bilmiyorum benim sinirlerim bozuk 💆
Söyledim ya yüzük yada küpe ama cok saade olsun, o olmasa bile benim icin bir gömlek almasi bile yeterdi. ben Türkiye ye uctumda ona hediye aliyorum düsünüyorum. Hata bende....

Evet, yüzük yada altin sart degil. Bos gelmesi beni kirdi, is arkadaslarina aldi baklava ama bana hic birsey almadi.

İstanbul'dan Almanya'ya baklava mı taşıdı? 😄 koskoca almanya'da baklavacı mı yok? O yolda ne hale gelmiştir, şerbeti, çıtırlığı ezilmesi ne hale gelir.

Eskiden olsa aman canım ne var bunda abartıyorsunuz derdim. N'oldu on yılın sonunda doğumgünü unutulmuş, ihmal edilmiş kadın oldum kolay kolay da unutmayacağım. Yine böyle şeyler bekleyen bir insan asla olmadım. Kendi işimi kendim gördüm. Günün sonunda unutulduğumla kaldim. Boşverin abartın. Bazı şeyleri göze sokmak gerekiyor. İstekte bulunmayınca tevazu gösterip azla yetindikçe gerçekten azına değer buluyorlar 😒 ya da bilmiyorum benim sinirlerim bozuk 💆
Doğru düşünüyorsun yoksa bu erkekler sallamıyor karısına hediye alacağını öğrensin öğretmeden olmuyor maalesef

Yok yok bir şey olmuyor biz bayrama Antepten baklava getirtiyorduk hiçbir şey olmuyor

Ülke içinde gelir, öyle güzel paketleyen yerler var ama bu valize sığdıracak, en az 7 saat valizde kalmıştır. Yolu, kontrolü, uçusu eve gidişi ooo 😄😄😄 Adam cimri ama bir parfüm bile almamış

Yani siz dalga geçmişsiniz ama hediye bekleyen insanı boynu bükük bırakmak çok üzücü bir şey.

İki kere sınıfta yapılan yılbaşı çekilişinde bana hediye alacak kişiler o gün gelmemişti. Çok mahzun kalmıştım. Bir kere de - üç kardeşiz- kendi aramızda çekiliş yapmıştık, öğrenciydik, ablam bana bir şey almamıştı bulamadım deyip.

Halbuki düşünse bir çikolata bile alsa yeterdi. Neyse kendi hediye travmalarım geldi aklıma, konu neydi? :cry:

Ülke içinde gelir, öyle güzel paketleyen yerler var ama bu valize sığdıracak, en az 7 saat valizde kalmıştır. Yolu, kontrolü, uçusu eve gidişi ooo 😄😄😄 Adam cimri ama bir parfüm bile almamış
Cimri olsa arkadaşlarına da almaz kaynanası ile arası nasıl acaba konu sahibi uçakla da bir şey olmaz baklavaya da sonuçta uçak F uçaklarından değil canım 😂

3 hafta gezmiş karısını sevindirecek bir şey alamamış mı eşim başka bir şehire gitse dönerken sevdiğim bir tatlıdır bilmem ne alır adam ülke değiştirmiş hiçbir şey mi almamış
3 hafta yemis gezmis, bi esini düsünememis. Sonrada bana kiziyor niye surat yapiyorum diyem.ya sabir ya selamet

Back
X