• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bir Hediye bile almadi

Küçük bir şey alabilirdi demişsiniz ama altın yüzük siparişi vermişsiniz. İnce düşünüp bir şey alabilirdi böyle şeyler beni mutlu eder ama bana yüzük al denilince ben almak istemezdim hediye siparişini sevmiyorum. Belki o da böyledir.
O kendisi Odun gibidir. Anca bogazini düsünür. Is arkadaslarina hediye alir.

Ülke içinde gelir, öyle güzel paketleyen yerler var ama bu valize sığdıracak, en az 7 saat valizde kalmıştır. Yolu, kontrolü, uçusu eve gidişi ooo 😄😄😄 Adam cimri ama bir parfüm bile almamış
genelde baklavayı valize koymuyoruz, el bagajı olarak paketle yanımıza alıyoruz, öyle yapmıştır zaten karısına bile bir şey almamış demek fazla yükle uçmadı :D

evet bazen inince bekleme olabiliyor ama genelde sorunsuz 30-40 dakikada çıkılıyor, bu adam turistik vizeyle de gezmiyor ki ona girerken ekstra tutup bir şeyler sorsunlar. şu anda yüksek sezon da değil, yolculuğun esas uzun kısmı istanbulda h.alanına ulaşmak oluyor asıl.

İstanbul'dan Almanya'ya baklava mı taşıdı? 😄 koskoca almanya'da baklavacı mı yok? O yolda ne hale gelmiştir, şerbeti, çıtırlığı ezilmesi ne hale gelir.
Hafiz mustafa‘ dan özellikle siparis ediyorum Istanbul‘ dan geliyor mis gibi citir citir hem de.
Antep‘ ten salca, biber gönderilmisligi de var yasim ilerledikce her seyi yerinden yeme istegiyle doluyor insan.

Hafiz mustafa‘ dan özellikle siparis ediyorum Istanbul‘ dan geliyor mis gibi citir citir hem de.
Antep‘ ten salca, biber gönderilmisligi de var yasim ilerledikce her seyi yerinden yeme istegiyle doluyor insan.

Ayağına gelmesi ile yanında taşımak aynı olmazki. 😄 4 kutu taşımış.

Alirdi, ben yüzükte yada zincirde degilim. Kücük birsey bile yeterdi bana. Beni düsünüp aldi diyerekten. Ama hic birsey almamasi kirdi beni

Adam normalde alıyormuş, siz baya abarmışsınız. Önemsemediğinden değil bazen insanın hediye almaya hiç isteği olmuyor.

Ayağına gelmesi ile yanında taşımak aynı olmazki. 😄 4 kutu taşımış.
Ee 4kutuyu sirtinda tasimadi ya insan esine de bir seyler almali, seni düsündüm demenin en kolay yolu.

Konu sahibi hakli kirildigini dile getirip uzatmadan devam etsin gidince kendine en guzellerini alir.

Ayrica hizuran hizuran ‘ in yorumuna katiliyorum kadinlarin gözü tok olup kendim alirim, yaparim dedikce erkekler yaydi. Silkip kendine getirmek istiyorum basta benimkini.

O kendisi Odun gibidir. Anca bogazini düsünür. Is arkadaslarina hediye alir.
valla normalde bana bir şey al ya da aldın mı demem, karakter/yapı meselesi.
hediye sipariş etmem. etsem de kuyum etmem zira karşımdaki erkekler pek öyle gidip küpe filan seçebilecek tipler olmadı yani...ne biliyim kuyumcu gezmek bence zevkli bir şey gider kendim gezerim...bana küpe al demek biraz 8-9 yaşında kız çocuğu işi gibi benim zaviyemden bakınca.

ancak hani iş gezisi değil, acele konuştur koştur 2-3 günlük değil
adam gitmiş 3 hafta gezmiş
belki başka başka yerlere bile gitti, ne biliyim gittiği bir yerin geleneksel birşeyini alabilirdi -hadi diyelim kuyumcuya gidemedi ya da beceremez. olsa bile... tr'den çanta, ev tekstili, aksesuar (illa değerli taş olmasına gerek yok), eşarp, nazar boncuklu süsler, geleneksel ürünler vs. çok alınıyor.

onu geçtim tatilden, uzun gezilerden eve gelirken birşeyler alınır, size değilse de eve de mi almamış? ay ne biliyim ortaokul bebesiyken eve dönerken nereden geçiyorsak oradan bi kestane şekeri bi pişmaniye bari alırdık...90lı yıllarda cebimizdeki son parayla.

almanyadan gelirken nasıl çikolata kahve getiriyoruz size de ne biliyim illa yemek/boğaz düşünüyorsa 2 kişilik bir türk kahvesi takımıyla (karşılıklı içeriz diye) çifte kavrulmuş lokum alabilirdi en kötü...

bence alsın da ya...

Evet, sordum, ne aldin bana dedim? Kücük bir seyde olabilirdi. Canta yada cüzdan, ne aldigi önemli degil düsünüp almasi önemli. 3 bucuk hafta gezmis beni düsünemedi mi
Haklisin aslinda bende içimde bir burukluk olurdu yani o kadar gezmiş etmiṣ minikde olsa birsey alsa guzel olurdu ama erkekler bazen duşuncesiz ola biliyor işte üzmeyin kendinizi.Şu an birşeyler alip gonlunuzu ala bilir farkindaysa tabi.

Ee 4kutuyu sirtinda tasimadi ya insan esine de bir seyler almali, seni düsündüm demenin en kolay yolu.

Konu sahibi hakli kirildigini dile getirip uzatmadan devam etsin gidince kendine en guzellerini alir.

Ayrica hizuran hizuran ‘ in yorumuna katiliyorum kadinlarin gözü tok olup kendim alirim, yaparim dedikce erkekler yaydi. Silkip kendine getirmek istiyorum basta benimkini.

Zaten haksız yazmadım konu sahibine? Parfüm bile alamamış adam çıkarken ülkeden. 4 tane tatlıyı taşıyacağına eşine alsaymış hediyeyi.

Alabilirdi çünkü yanlış anlamayın Almanya'dan Türkiye'ye gelen birinin karısına yüzük almakta zorlanacağını düşünmüyorum maddi olarak. Madem istemişsiniz alsa nolurdu yani. Bir kere de içinden gelsin şu adamların ya karılarını mutlu etmek

Küçük bir şey de olsa olurdu diyorsunuz ama direkt yüzük sipariş edip çıtayı altına koymuşsunuz. Adam da altın alamayınca manevi tarafı aklına gelmemiştir. Kusura bakmayın da şu an biraz demagoji yapıyorsunuz. Küçük maddi değeri olmayan bir şey getirse ondan da mutlu olmayacaktınız bence. Bir dahakine fiyatı önemsiz ama bu geziyi anımsatacak bir şey getit bana dersiniz bakalım o zaman ne yapacak

Kendinizi eşinize ifade edin.Yok bir şey diye geçistirmeyin,aynen bize yazdığınız gibi ona da söyleyin.Neden alamamış ,ne mani olmuş mesela sorun ? En azından başka bir durumda empati yapmasına yarayabilir.Yoksa boş trip hiç bir işe yaramaz.

Bizde Almanya'dan çikolata kahve bekliyoruz.Getirmiyorsunuz. 😭
Bir karton ben cikolata aldim. Akrabalarina ver diye, kac torba jelibon aldim cocuklara ver diye, kahve aldim 6 kere komsuna ver bi tanesini diye. Kiyma aldim dondurdum havasini aldim 5 kg. Ay ben neler gönderdim neler....

Alabilirdi çünkü yanlış anlamayın Almanya'dan Türkiye'ye gelen birinin karısına yüzük almakta zorlanacağını düşünmüyorum maddi olarak. Madem istemişsiniz alsa nolurdu yani. Bir kere de içinden gelsin şu adamların ya karılarını mutlu etmek
O kendisi Türkiye ye uctunda bir bavul tek cikolata, jelibon, cay, sucuk, kiyma. Aldim kiymayi buzluga attim. Ha ben seve seve ysptim. Yinede yaparim.

Eskiden olsa aman canım ne var bunda abartıyorsunuz derdim. N'oldu on yılın sonunda doğumgünü unutulmuş, ihmal edilmiş kadın oldum kolay kolay da unutmayacağım. Yine böyle şeyler bekleyen bir insan asla olmadım. Kendi işimi kendim gördüm. Günün sonunda unutulduğumla kaldim. Boşverin abartın. Bazı şeyleri göze sokmak gerekiyor. İstekte bulunmayınca tevazu gösterip azla yetindikçe gerçekten azına değer buluyorlar 😒 ya da bilmiyorum benim sinirlerim bozuk 💆
Aci olanda, bana süpriz yapicani sandim. Birsey almadim dedine inanmadim. Kesin yastigin altina sakladi... kesin simdi vericek... kesin masaya koydu... bir bakiyorsun ki hic biri degil. Iste bu cok acitiyor

Back
X