- 5 Ekim 2017
- 75
- 70
- 3
- 40
- Konu Sahibi esindemir0606
işte ondan diyorum ya objektif olamıyorum diye,
belki adam feci tembel,
belki depresyona girdi bütün gün kolu kalkmıyor,
belki de hiçbiri değil, dışardan bir gözle bunu değerlendirmek çok zor.
dediğim gibi benim o dönemimde dışardan bakan biri de, kadın bütün gün evde oturuyor, doğru düzgün yemek bile yapmıyor, bütün gün bilgisayar başını kıçını büyütüyor derdi. cidden 10 kilo almıştım, çoğu zaman evi bile toplamıyordum, sürekli aperatif şeylerle karnımı doyuruyordum, günde 10 firmaya mail atıp, linkedinden bağlantılar bulmaya çalışıp bir yandan da ek gelir olsun diye bikaç firmanın sosyal medya hesaplarını yönetiyordum. saçma sapan işler yani... o yüzden çok yargısız infaz yapılacak bir konu değil bu işsizlik, çok tuhaf bir psikoloji çünkü.
Ah arkadasim keske esimde evde idareten is yapsa, ornegin iyi derecede yabanci dil bilen insanlariz bir gun ceviri yapiyim diye gelmedi aklina. Daha baska imkanlarida vardi ama dedigim gibi tembel ve issiz kalmasina tahammul edemeyen ben yine az daha suclu cikicam. Ben yinede bir erkegin issizligiyle kadininkini bir tutamiyorum. Ben calismak zorundayim kontratim var devletle o olmasa isi birakip evde dinlenirdim cokda guzel, depresyonada girmez kendime bir yil ara verdim derdim. Ama erkek adamda helede aile sahibi adamda bu hakki goremiyorum.