Eşim birden bire değişti şoktayım

liseniay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
255
306
103
Merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım

Sizin dışınızda herkese sevginini gösteren ama sizden bunu esirgeyen bir adam... isteklerinizi ,beklentilerinizi gizlememekle en iyisini yapmişsiniz .Daha fazla yapılabilecek bir şey var mi acaba?

Sevginin gösterilme biçiminin yetiştirilme ile alakasini anlamadim bahane gibi geldi

daha ilk günden kendini belli etmiş bir adamdan hamile kalıp, sonra da bebeğime ben bakarım diye boşanmayı düşünmek... bilemiyorum... o konuşmayı yaptığınız gün terk etmeliydiniz bu adamı, şimdi ömür boyu (ayrılsanız da ayrılmasınız da) yüz yüze bakmak zorunda kalacaksınız.

Balayından bu yana ağladınız ve bu adam göz yaşlarınızı silerken siz hamile kalmadınız herhalde.
Şu adamların gerçekten yüzünü görüp bir de çocuk yapmayı Nasıl beceriyorsunuz pess doğrusu

Bu adam düzelmez bacım bir an önce yolunu çiz net

Ya kusurabakmayın ama adam size neredeyse 1,5 senedir böyle davranıyorsa neden çocuk yaptınız? Ben de aşağı yukarı sizin kadar evliyim.Normal bir evlilik yapmama rağmen çocuk konusunu iyice ölçüp biçiyorum.Ayrıca adam da bir değişik madem mutsuz olacağınızı düşünüyor neden hala sürdürüyor bu evliliği?

Düğünden önce ne yaşandı ona bakmak lazım durduk yere adam değişmedi ya . Yoksa bir gün önce herşey uygundu bir gece aynı yatakta yattınız diye herşey tepetaklak olmadı ya öyle değil mi

Madem en başından böyleydi keşke çocuk olayına hiç girmeseydiniz. Arkanı dönüp madem öyle diyip son noktayı koyabilirdiniz. Ben çok duygusal bir insanım bana sevgi ve ilgi göstermeyen biriyle birlikte olamazdım herşey dört dörtlük olsa dahi.
Birde birden olması ilginç sakladığınız birşey mi var imza ile adam değişecek değil ya?

Bütün msjı okuyunca ve sizin anlattığınız kadarıyla 15 gün sonraki konuşma sonucuna bakınca bekaretle alakalı bi problem mi oldu diye sormak istedim. Seni suçlamıyorum ama temel değerlerimiz farklıdan kasıt ilk gece sabahı başka ne olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…