Eşim birden bire değişti şoktayım

Düğün gecesi sonrası değiştiyse ten uyuşmazlığı dedikleri şey olmuştur belki

Düğündeki benim saçı görsen peruk sanırsın :))) çıkarımların gayet mantıklı kuzum da biz ailece hiççççbişeyyyy istemedik hem de hiç.kendi memleketinde ki organizasyona hiç karışmadık. Tam aksine onlar bizim memlekette olana karıştılar. Biz burda düğünden sonra after party yaparız. Eğlence sabah beşe kadar sürer, içkili olur tabi. Biz onu yapamadık. Eşim ailem kabul etmez dedi ki aslında yaşlılar İçin değil gençler için yapılır bu parti. Akrabaları gelmeyince annesi buna bişeyler söyledi bence . Senin yüzünden şöyle oldu böyle oldu gibi başına kakmıştır. Ondan bu hale gelmiş olabilir.üstünden çok zaman geçti Canım. Şimdi iyiyim

Amaç bebeğime yalnız bakamazdım orda, eşiminde sınavı vardı. O nedenle tatlım. Çok iyi oldu be... ohhh Sefam olsunnn

Amaç bebeğime yalnız bakamazdım orda, eşiminde sınavı vardı. O nedenle tatlım. Çok iyi oldu be... ohhh Sefam olsunnn
İlk mesaja son durumu ekleyin isterseniz çünkü herkes ilk mesaja yorum yapıyor.

Belki bu ayrılık iyi gelecek belki de artık daha net bir karar vermenizi sağlayacak, yaşayıp göreceksiniz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…