Düğün gecesi sonrası değiştiyse ten uyuşmazlığı dedikleri şey olmuştur belkiCanım gayet tatlıydı.sevgisini gani gani gösterirdi.ben de bu halini sevdim zaten.sevgisini göstermekten bir anda düğünün hemen ertesi günü vazgeçti.bu arada iki düğün yaptık.kafa yapımız bizim aynı.o ailesiyle kafa yapısı olarak farklı.ben bi anlasam neden böyle diye ah ah
Düğündeki benim saçı görsen peruk sanırsın :))) çıkarımların gayet mantıklı kuzum da biz ailece hiççççbişeyyyy istemedik hem de hiç.kendi memleketinde ki organizasyona hiç karışmadık. Tam aksine onlar bizim memlekette olana karıştılar. Biz burda düğünden sonra after party yaparız. Eğlence sabah beşe kadar sürer, içkili olur tabi. Biz onu yapamadık. Eşim ailem kabul etmez dedi ki aslında yaşlılar İçin değil gençler için yapılır bu parti. Akrabaları gelmeyince annesi buna bişeyler söyledi bence . Senin yüzünden şöyle oldu böyle oldu gibi başına kakmıştır. Ondan bu hale gelmiş olabilir.üstünden çok zaman geçti Canım. Şimdi iyiyimHiçbir erkek düğünüme akrabalarım gelmedi diye üzülmez, bunu kafaya takıp psikolojisi hiç bozulmaz. Düğün kına gibi şeyleri kadınlar kafaya takar. On sene olacak ben hala düğündeki saçım için sinir oluyorum.
Eğer çok büyük bir olay yaşamamışsanız, ya da aileniz ile birlikte adamı isteklerinizle canından bezdirmediyseniz (öyle yaptınız demiyorum) çok seven adam düğüne bir iki akraba gelmedi diye kahrolmaz. Bence onun evlenmeden önce yaptıkları gerçek yüzü değildi, düğünden sonra gerçek yüzünü göstermiş. Bebeğin doğmuş, hayırlı olsun. İnşallah değişir eşin ama değişmezse de çocuk için yürütme evliliği. Hem kendine hem çocuğuna yazık olur.
Amaç bebeğime yalnız bakamazdım orda, eşiminde sınavı vardı. O nedenle tatlım. Çok iyi oldu be... ohhh Sefam olsunnnNeden ayrıldınız peki bu kadar uzun süre ayrı kalmak bir evlilikte hiç iyi değil .
Dönünce rahata alışmış bir erkek, bebeğinin büyümeye yakın hallerini görmemiş bir baba çıkacak karşınıza .
Amaç ayrılmak miydi, evi terk etmek miydi , neydi ?
İlk mesaja son durumu ekleyin isterseniz çünkü herkes ilk mesaja yorum yapıyor.Amaç bebeğime yalnız bakamazdım orda, eşiminde sınavı vardı. O nedenle tatlım. Çok iyi oldu be... ohhh Sefam olsunnn
Seni anlıyorum.ilk akla gelen bu ama .konu bekaretle ilgili değil canım.öyle bir mesele değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?