Eşim birden bire değişti şoktayım

açıklaman İçin teşekkür ederim.çocuk meselesine daha fazla takılmasın kimse.bu Allah’ın takdiri. O kadar açık yazamam.utanırım.bi derdim vardı akıl danıştım.

Şimdi şöyle hayatta olacak şeyler var olmayacak şeyler var.aklın yolu bir derler.illaki birşey oldu.yazdıklarınızdan kimsenin kafasında birşey oturmamış.nişanlılık döneminde de böyleydi filan desen anlarım ama aşkından ölen bir adamdan bahsediyorsun.bir gece de ne olmuş olabilir de bu denli sizden soğudu.anlatığınıza göre kavga gürültü birşeyde yok.eee sebep.

Ya adam sizinle bazı arkadaşların dediği gibi paravan evlilik yaptı.
Ya siz bakire değildiniz bunu bilmiyordu evlenince öğrendi ve kabullenemedi.
Yani illaki birşey oldu.Siz sorunu tam olarak anlatırsanız belki yardımcı olunabilir.

Canım saten İnan kafaya oturacak bişey yok. Uzun uzun düşündüm bende bi anlam veremedim.büyü gibi bişey oldu sanki.bekaretle alakası Yok.zaten onunla oldu.o da resmî nikah zamanında.düğün nikahtan çok sonra oldu.izin dönemi filan sorunu nedeniyle

O zaman düğünden sonra ailesi doldurmuş olabilir.

1.5 sene yaşamışsın, çocuk da olmuş. Hiç oturtup karşına ne oldu neyimiz farklı senin derdin ne diye sormadın mı eşine?
Ciddi bir boşanma konuşması mı yaptın yoksa kendi kendine mi söylendin sinirle?
Biz de kavga ettik bugün, boşucam seni dedim. Gülüyo. Belki senin eşinde ciddi olduğunun farkında değildir

Bu durumun sebebini tatlı dille sorsanız.. gerçi bir buçuk yıl insanı nasıl etkiler psikolojik olarak yıpratır yani.. bi gece de değişmesi acaba özel anlamda mı sorun yaşadınız ya da yaşıyorsunuz:/ artık hamilelik sürecinde olduğunuzu bu durumun bebeği de etkileyeceğini belirtin ona yani yazık gerçekten bir buçuk yıl insan sabredemez ya

Konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz ama sormak zorundayım. İlk ilişki evlenince mi oldu. Cinsellik sorununu eleyelim mi? Düğün bitti biz farklıyız olmaz. Eksik var anlatmadığınız detaylar. Önemli fakat size önemsiz geliyor. Siz unutmuşsunuzdur eşiniz unutmamış olabilir.

Cok anlamsiz.
Oyle bir askla evlendik ki bilemezsiniz.yazmissin ama adam 2 gun sonra balayinda bile mutsuzmus.

Ne alaka?
2 gunde ne degismis?

2 gun once askla evlenen adam 2 gunde sogumaz ki?

Ben bir anlam veremedim valla

Acikca konus.
Farkli kulturlerden olsaniz bile asik olup evlenmis senle.
Evlenmeseymis o zaman

Anlamadim valla
Baska birsey var gibi ama ne?

Hep de "korunurken" hamile kalırlar ya...
1.5 sene sonra şok olmak neyin kafası anlamadım.
Konu sahibi, "sevgi hissetmeden seninle duramam" demişsiniz de 1 buçuk sene duran kimdi?
Korunuyorduk diyenlere nasıl korundukları sorulduğu zamanda geri çekmeyle yada vajinal duşla korunduğunu sananlarda var

Kişisel olarak merak ediyorum, sizi açıkça sevmediğini dile getiren bir adamdan neden hamile kaldınız. Umarım cevabınız çocuk olursa değişir dedim şeklinde olmaz. Ayrıca aranızda sevgi Yok madem allahasen sevişme nasıl oluyor çok zor değil mi böyle.
Eşit: korunurken hamile kalmışsınız anlaşılan.
Ama sevgisiz bu işi nasıl yaptınız onu hala anlamadık.
Bir de düğünün hemen ertesi değişti ise acaba düğün gecesi ne öğrendi bu adam da değişti

Eğitim şart da, bu işler eğitim de dinlemiyor
Sağlık personeliyim bi kursa gitmiştim üreme sağlığı diye orda smear alan arkadaşlarda vardı demişlerdi ki gelen kadınların %90 da normal olmayan akıntı ve enfeksiyon var demişlerdi ben çok şaşırmıştım ve abartıklarını düşündüm sonra alie planlaması bölümüne geçtiğim zaman ria takıyordum gelen kadınların çok büyük çoğunluğu enfeksiyonluydu çok şaşırmıştım nasıl olur diye bence ülküde köy ilçe il gezip kadınlara üreme sağlığıylave aile planlamasıyla ilgili eğitim verilmeli çok üzülmüştüm o kadar kötü şeyler gördüm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…