açıklaman İçin teşekkür ederim.çocuk meselesine daha fazla takılmasın kimse.bu Allah’ın takdiri. O kadar açık yazamam.utanırım.bi derdim vardı akıl danıştım.Bak şimdi herkes neden yadırgadı biliyor musun?
Sen deseydin ki balayında böyleydi sonra düzeldi o ara aramız iyiydi şimdi yine böyle oldu deseydin anlaşılırdı ama sen diyorsun ki en baştan beri adam sevgisiz ilgisiz dokunmuyor sarılmıyor sevgi adına hiçbir şey yapmıyor diyorsun işte garip olan bu. Ha boşanmadınız ama sırf ihtiyaçtan dolayı yakınlaştıysanız da neden korunmadınız böyle ailesine karşı sevgi dolu size karşı sevgi yoksunu bi adamdan çocuk yaptınız millet o yüzden bu kadar tepki veriyor.
SanmamAklıma şu da geldi paravan evlilik yapmış olabilir mi? (mesela biseksüel)
Canım saten İnan kafaya oturacak bişey yok. Uzun uzun düşündüm bende bi anlam veremedim.büyü gibi bişey oldu sanki.bekaretle alakası Yok.zaten onunla oldu.o da resmî nikah zamanında.düğün nikahtan çok sonra oldu.izin dönemi filan sorunu nedeniyleŞimdi şöyle hayatta olacak şeyler var olmayacak şeyler var.aklın yolu bir derler.illaki birşey oldu.yazdıklarınızdan kimsenin kafasında birşey oturmamış.nişanlılık döneminde de böyleydi filan desen anlarım ama aşkından ölen bir adamdan bahsediyorsun.bir gece de ne olmuş olabilir de bu denli sizden soğudu.anlatığınıza göre kavga gürültü birşeyde yok.eee sebep.
Ya adam sizinle bazı arkadaşların dediği gibi paravan evlilik yaptı.
Ya siz bakire değildiniz bunu bilmiyordu evlenince öğrendi ve kabullenemedi.
Yani illaki birşey oldu.Siz sorunu tam olarak anlatırsanız belki yardımcı olunabilir.
O zaman düğünden sonra ailesi doldurmuş olabilir.Canım saten İnan kafaya oturacak bişey yok. Uzun uzun düşündüm bende bi anlam veremedim.büyü gibi bişey oldu sanki.bekaretle alakası Yok.zaten onunla oldu.o da resmî nikah zamanında.düğün nikahtan çok sonra oldu.izin dönemi filan sorunu nedeniyle
Bu durumun sebebini tatlı dille sorsanız.. gerçi bir buçuk yıl insanı nasıl etkiler psikolojik olarak yıpratır yani.. bi gece de değişmesi acaba özel anlamda mı sorun yaşadınız ya da yaşıyorsunuz:/ artık hamilelik sürecinde olduğunuzu bu durumun bebeği de etkileyeceğini belirtin ona yani yazık gerçekten bir buçuk yıl insan sabredemez yaCanım gayet tatlıydı.sevgisini gani gani gösterirdi.ben de bu halini sevdim zaten.sevgisini göstermekten bir anda düğünün hemen ertesi günü vazgeçti.bu arada iki düğün yaptık.kafa yapımız bizim aynı.o ailesiyle kafa yapısı olarak farklı.ben bi anlasam neden böyle diye ah ah
BiliyoruzArkadaşım bu dokunuş meselesi böyle bişey değil.kabalaşma
Aynen.Düğünün ertesi günü değişti demişsiniz. Sorun bekaret mi?
Korunuyorduk diyenlere nasıl korundukları sorulduğu zamanda geri çekmeyle yada vajinal duşla korunduğunu sananlarda varHep de "korunurken" hamile kalırlar ya...
1.5 sene sonra şok olmak neyin kafası anlamadım.
Konu sahibi, "sevgi hissetmeden seninle duramam" demişsiniz de 1 buçuk sene duran kimdi?
Kişisel olarak merak ediyorum, sizi açıkça sevmediğini dile getiren bir adamdan neden hamile kaldınız. Umarım cevabınız çocuk olursa değişir dedim şeklinde olmaz. Ayrıca aranızda sevgi Yok madem allahasen sevişme nasıl oluyor çok zor değil mi böyle.Merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
Korunuyorduk diyenlere nasıl korundukları sorulduğu zamanda geri çekmeyle yada vajinal duşla korunduğunu sananlarda var
Ben de öyle bir cevap bekliyorum. Yoksa dünyadaki bütün yırtık p..ervatifler buradaki konu sahiplerine denk geliyorKorunuyorduk diyenlere nasıl korundukları sorulduğu zamanda geri çekmeyle yada vajinal duşla korunduğunu sananlarda var
Ben de öyle bir cevap bekliyorum. Yoksa dünyadaki bütün yırtık p..ervatifler buradaki konu sahiplerine denk geliyor
Sağlık personeliyim bi kursa gitmiştim üreme sağlığı diye orda smear alan arkadaşlarda vardı demişlerdi ki gelen kadınların %90 da normal olmayan akıntı ve enfeksiyon var demişlerdi ben çok şaşırmıştım ve abartıklarını düşündüm sonra alie planlaması bölümüne geçtiğim zaman ria takıyordum gelen kadınların çok büyük çoğunluğu enfeksiyonluydu çok şaşırmıştım nasıl olur diye bence ülküde köy ilçe il gezip kadınlara üreme sağlığıylave aile planlamasıyla ilgili eğitim verilmeli çok üzülmüştüm o kadar kötü şeyler gördüm ki
Eğitim şart da, bu işler eğitim de dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?