Eşim birden bire değişti şoktayım

Farklı olduğunuzu hissettirecek bir şeyler yaşamışsınız demek ki düğünde. Adamım mizacı bu değil, sadece umutsuzluğa kapılmış ve soğumuş.

Çocuğunuza da tek bakamazsınız. Öyle bir dünya yok. Bile isteye böyle bir evliliğe çocuk getiriyorsanız, çocuğu babasından ayırmamayı da göze alacaksınız.

Ne akıllı kadınlar var ya bak bu benim aklıma hiç gelmemişti.Bence de böyle birşey olmuş olabilir.Yoksa o kadar severken bir gecede insan 360 derece birden nasıl değişir.

Düğün sürecinde birşeyler mi yaşandı ? ona farklı yetiştirildiğinizi düşündüren ne oldu
Canım düğün sürecinde aslında bişey olmadı ama onun ailesini fazlaca muhafazakar bizimkiler normal.ama hiç olumsuz bişey olmadı

bir insan aşık olarak evlendiği birinden neden düğün sabahı soğur o zaman muhakkak ciddi bir olay yaşandıki böyle oldu.. adam seni sabah makyajsız gördüde soğumadı herhalde..

Keşke hamile kalmasaydın, en büyük hatan bu olmuş.
Ayrıca öyle karamsar yazmışsın ki boşanmandan başka çare aklıma gelmiyor..

Peki daha balayından beri böyleyse neden hamile kaldınız?
Nasıl bir dokunmamışsa hamile kalabilmişsiniz
Böyle laflara gerek yok.sadece yardım rica ettim
Yani efsane bir aşkla evlendiniz ve adam ertesi gün ansızın ilgisiz soğuk ve asık suratlı olmaya mi karar verdi. Hiçbir olay yaşanmadı mi yani?
Peki daha balayından beri böyleyse neden hamile kaldınız?
tatlım ben ifade edemedim heralde .düğünden sonra sonra uzun süre bunalım takıldı. Değişimi ansızın oldu İnan.ben de şok oldum.sonra zamanla suratsızlığı geçti ama sevgisizliği baki kaldı.hamile kalma konusu sürpriz oldu tatlım

Düğünden sonra nasıl bir aydınlanma yaşadıysa birbirinize uygun olmadığına karar vermiş!!! İlginç... daha ilginç olan hamile olmanız!
Seni anlıyorum.ilk akla gelen bu ama .konu bekaretle ilgili değil canım.öyle bir mesele değildi

Sevgililik yahut nişanlılık döneminde nasıldı? Olay soğuma raddesine nasıl geldi yani? Kafa yapısı olarak çok zıt mısınız. Size göre olaylar nasıl bu hale geldi?

Bak şimdi herkes neden yadırgadı biliyor musun?
Sen deseydin ki balayında böyleydi sonra düzeldi o ara aramız iyiydi şimdi yine böyle oldu deseydin anlaşılırdı ama sen diyorsun ki en baştan beri adam sevgisiz ilgisiz dokunmuyor sarılmıyor sevgi adına hiçbir şey yapmıyor diyorsun işte garip olan bu. Ha boşanmadınız ama sırf ihtiyaçtan dolayı yakınlaştıysanız da neden korunmadınız böyle ailesine karşı sevgi dolu size karşı sevgi yoksunu bi adamdan çocuk yaptınız millet o yüzden bu kadar tepki veriyor.

tamam adam bir anda değişmiş ama siz şok olmak için 1.5 sene kadar geç kalmışsınız. keşke korunsaydınız..
Hep de "korunurken" hamile kalırlar ya...
1.5 sene sonra şok olmak neyin kafası anlamadım.
Konu sahibi, "sevgi hissetmeden seninle duramam" demişsiniz de 1 buçuk sene duran kimdi?

Sevgililik yahut nişanlılık döneminde nasıldı? Olay soğuma raddesine nasıl geldi yani? Kafa yapısı olarak çok zıt mısınız. Size göre olaylar nasıl bu hale geldi?
Canım gayet tatlıydı.sevgisini gani gani gösterirdi.ben de bu halini sevdim zaten.sevgisini göstermekten bir anda düğünün hemen ertesi günü vazgeçti.bu arada iki düğün yaptık.kafa yapımız bizim aynı.o ailesiyle kafa yapısı olarak farklı.ben bi anlasam neden böyle diye ah ah

Öyle düşünüyor ama sizden çocukta yapıyor bu perhiz ne lahana turşusu yani rabbim size sabır versin yürümez böyle

Ailenizden bir şey mi duydu? Düğünde kötü bir şey mi yaşandı belki siz duymadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…