Ne akıllı kadınlar var ya bak bu benim aklıma hiç gelmemişti.Bence de böyle birşey olmuş olabilir.Yoksa o kadar severken bir gecede insan 360 derece birden nasıl değişir.Bütün msjı okuyunca ve sizin anlattığınız kadarıyla 15 gün sonraki konuşma sonucuna bakınca bekaretle alakalı bi problem mi oldu diye sormak istedim. Seni suçlamıyorum ama temel değerlerimiz farklıdan kasıt ilk gece sabahı başka ne olabilir ki?
Canım düğün sürecinde aslında bişey olmadı ama onun ailesini fazlaca muhafazakar bizimkiler normal.ama hiç olumsuz bişey olmadıDüğün sürecinde birşeyler mi yaşandı ? ona farklı yetiştirildiğinizi düşündüren ne oldu
Bunu mutlaka daha önce de biliyordu ve bile bile kabul etti.Ne kadar süre flört ettiniz.Canım düğün sürecinde aslında bişey olmadı ama onun ailesini fazlaca muhafazakar bizimkiler normal.ama hiç olumsuz bişey olmadı
Peki daha balayından beri böyleyse neden hamile kaldınız?
Böyle laflara gerek yok.sadece yardım rica ettimNasıl bir dokunmamışsa hamile kalabilmişsiniz
Yani efsane bir aşkla evlendiniz ve adam ertesi gün ansızın ilgisiz soğuk ve asık suratlı olmaya mi karar verdi. Hiçbir olay yaşanmadı mi yani?
tatlım ben ifade edemedim heralde .düğünden sonra sonra uzun süre bunalım takıldı. Değişimi ansızın oldu İnan.ben de şok oldum.sonra zamanla suratsızlığı geçti ama sevgisizliği baki kaldı.hamile kalma konusu sürpriz oldu tatlımPeki daha balayından beri böyleyse neden hamile kaldınız?
Düğünden sonra nasıl bir aydınlanma yaşadıysa birbirinize uygun olmadığına karar vermiş!!! İlginç... daha ilginç olan hamile olmanız!
Seni anlıyorum.ilk akla gelen bu ama .konu bekaretle ilgili değil canım.öyle bir mesele değildiBütün msjı okuyunca ve sizin anlattığınız kadarıyla 15 gün sonraki konuşma sonucuna bakınca bekaretle alakalı bi problem mi oldu diye sormak istedim. Seni suçlamıyorum ama temel değerlerimiz farklıdan kasıt ilk gece sabahı başka ne olabilir ki?
Bir yıl kadarBunu mutlaka daha önce de biliyordu ve bile bile kabul etti.Ne kadar süre flört ettiniz.
Bak şimdi herkes neden yadırgadı biliyor musun?Böyle laflara gerek yok.sadece yardım rica ettim
tatlım ben ifade edemedim heralde .düğünden sonra sonra uzun süre bunalım takıldı. Değişimi ansızın oldu İnan.ben de şok oldum.sonra zamanla suratsızlığı geçti ama sevgisizliği baki kaldı.hamile kalma konusu sürpriz oldu tatlım
Hep de "korunurken" hamile kalırlar ya...tamam adam bir anda değişmiş ama siz şok olmak için 1.5 sene kadar geç kalmışsınız. keşke korunsaydınız..
Nasıl bir dokunmamışsa hamile kalabilmişsiniz
Canım gayet tatlıydı.sevgisini gani gani gösterirdi.ben de bu halini sevdim zaten.sevgisini göstermekten bir anda düğünün hemen ertesi günü vazgeçti.bu arada iki düğün yaptık.kafa yapımız bizim aynı.o ailesiyle kafa yapısı olarak farklı.ben bi anlasam neden böyle diye ah ahSevgililik yahut nişanlılık döneminde nasıldı? Olay soğuma raddesine nasıl geldi yani? Kafa yapısı olarak çok zıt mısınız. Size göre olaylar nasıl bu hale geldi?
Arkadaşım bu dokunuş meselesi böyle bişey değil.kabalaşma
Bi kere dokunmuş
Tam dokunmuş
Öyle düşünüyor ama sizden çocukta yapıyor bu perhiz ne lahana turşusu yani rabbim size sabır versin yürümez böyleMerhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var.ben geçen yıl Ağustos’ta evlendim.ama nasıl aşkla evlendik bilmezsiniz...sonra ertesi gün balayına yola çıktık Ama eşim elimi bile tutmadı.bütün balayı surat astı.bende ağladım.günler birbirini kovaladı...15 gün sonra benim sıkıştırmalarım sonucunda “seni suçlamıyorum ama farklı yetiştirilmişiz, bizim temel değerlerimiz farklı.bence biz mutsuz olucaz “o günden beri de aynı.bana kötü davranmaz ama bir kere bile seni seviyorum karıcım demedi.bunu diyemiyormuş ama buna benzer şeyler yapıyormuş.her neyse ben 6.5 aylık hamileyim.eşim de iyi biridir ama beni sevdiğini hissetmiyorum. Dokunmaz bana, bi sevgi bakışı bile yoktur.ama kötü de davranmaz.ailesine inçe nazik anlayışlı sevgi yağdıran bu insan, bana kapı duvar. Ne yapıyım bilemedim.basıp gideyim diyorum.bebeğime ben bakarım.ona boşanalım sen beni sevmiyorsun evlenmeden önce seviyorum sanmışsın, sonra birden vazgeçtin, ben sevgi hissetmeden senle duramam dedim.bikaç kez de söyledim.sinirlendi sağa sola vurdu elini kolunu. Sonra öfkesi geçti.ya çok uzattım kızlar ama içimdeki gitme duygusunu bastıramıyorum ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?