Eşim biseksüel

Krizant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
92
60
3
36
Kısaca cevap almak istedigim kismi anlatacagim. Esim beni baskalariyla dusunuyor hayal ediyor. Uzun zamandir bu boyle. Icraat olmasina cesaret edecegini zannetmiyorum. Ben baskalariyla iliski yasarken o da katilmak istiyormus. Oral ve anal denemeyi merakediyormus. Surekli ben gucsuzum. Benim bacaklarim gucsuz deyip duruyor. Cocukken ameliyat olmus. Bacaginin birisi digerine gore ince ve biraz kisa. Surekli onu asagilamami istiyor. Zayifsin gucsuzsun yetmiyorsun dememi bekliyor. Boyle sapitinca ise acik sacik kiyafetlerle giymemi ve is arladaslarimla fantazi kurmami istiyor. Tinder diye bi uygulama var yatak arkadasi bulmaya yarayan. Onu indirmemi istiyor. Normal hayatta sert otoriter birisi. Asla kimse boyle oldugunu tahmin etmez.

Bu hastalik mi ve tedavisi var mi? Bunu ogrenmek istiyorum. Kafayi yeme raddesine geldim.

Midem bulndi. Esiniz cinsi sapik. Cidden bu adamla evli kalip cocuk yetistirmeyi istiyor musunuz? Cocuk falan yapmayin rica ederim bosanmak istemiyorsaniz da!
Ben duzeltmek istiyorum. Tedavisi var mi ogrenmek istiyorum. Katlanamiyorum boyle yasamaya. Gunah deyince de pısırık ve ona asiri bagli ilan edip umursamiyor beni.

Nedense cinsellik ile ilgili konular hep yeni üyeler tarafından açılıyor. İlginç! Bu zamana kadar boşanmamanız hata. Hastalık falan değil bildiğiniz sapıklık bu. Boşuna beklemeyin düzelmez.

Bu psikolojik bir hastalık evet, tedavisi zor ve uzun.
En önemlisi de eşinizin normal olmadığını kabul edip tedavi olmayı kendisinin istemesi lazım.
İşiniz çok zor kısacası.

Siz kendiniz söylemişsiniz biseksüel diye, biseksüelliğin tedavisi yok, zaten hastalık da değil. Ama sizi bu tip şeylere zorlaması cidden hastalıklı.

Ben duzeltmek istiyorum. Tedavisi var mi ogrenmek istiyorum. Katlanamiyorum boyle yasamaya. Gunah deyince de pısırık ve ona asiri bagli ilan edip umursamiyor beni.

Neden siz doktor musunuz ki? Bosanip kacin derim. babaniz mi, ataniz mi, dunyadaki tek erkek mi, bu adamda bu kadar israr etmenizdeki sebep nedir tam olarak??

Adam manyak, sen tedavi ettirene kadar alıp birini getirecek eve göreceksin dünyanın kaç bucak olduğunu.
Kendini ne demeye adamın yolunda yıpratacaksın tedavi diye?
Bazı şeyler keskin sınırlarla bellidir. Bu onlardan biri olmalı.

hayıt hayır eliniz bisekusel değil.Biseksuel hem kendi hem karşı cinsini arzulamak ve birlikte olmaktır.Sizin eşiniz BDSM ye merak salmış kendisini köle sizi de dominant istiyor.Birde swinger durumuda var yani bu iki kavramı bdsm ve swingerlipi aratın webden durumu tespit edebilirsiniz.
zaten ruhunda kölelik var ise öyle eve birilerini getirip zorlayamaz sizi.Swingerlik zorla olan birşey değil.Bu şekilde açık ilişki yaşayan binlerce çift var.O yüzden garipsemedim.
Önce sapık mapık diterek bir yere varamazsınız o kendini sapkın görmüyor çünkü.Siz bu ksvramları öğrenin ve sonra bu durumdan muzdarip olan kişilerin paylaşımlarını okuyun.Ona gore hareket edersiniz.

Halk diliyle g.vat ve sado-mazo yazin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…