Ben duzeltmek istiyorum. Tedavisi var mi ogrenmek istiyorum. Katlanamiyorum boyle yasamaya. Gunah deyince de pısırık ve ona asiri bagli ilan edip umursamiyor beni.Midem bulndi. Esiniz cinsi sapik. Cidden bu adamla evli kalip cocuk yetistirmeyi istiyor musunuz? Cocuk falan yapmayin rica ederim bosanmak istemiyorsaniz da!
Kısaca cevap almak istedigim kismi anlatacagim. Esim beni baskalariyla dusunuyor hayal ediyor. Uzun zamandir bu boyle. Icraat olmasina cesaret edecegini zannetmiyorum. Ben baskalariyla iliski yasarken o da katilmak istiyormus. Oral ve anal denemeyi merakediyormus. Surekli ben gucsuzum. Benim bacaklarim gucsuz deyip duruyor. Cocukken ameliyat olmus. Bacaginin birisi digerine gore ince ve biraz kisa. Surekli onu asagilamami istiyor. Zayifsin gucsuzsun yetmiyorsun dememi bekliyor. Boyle sapitinca ise acik sacik kiyafetlerle giymemi ve is arladaslarimla fantazi kurmami istiyor. Tinder diye bi uygulama var yatak arkadasi bulmaya yarayan. Onu indirmemi istiyor. Normal hayatta sert otoriter birisi. Asla kimse boyle oldugunu tahmin etmez.
Bu hastalik mi ve tedavisi var mi? Bunu ogrenmek istiyorum. Kafayi yeme raddesine geldim.
Ben duzeltmek istiyorum. Tedavisi var mi ogrenmek istiyorum. Katlanamiyorum boyle yasamaya. Gunah deyince de pısırık ve ona asiri bagli ilan edip umursamiyor beni.
Ben duzeltmek istiyorum. Tedavisi var mi ogrenmek istiyorum. Katlanamiyorum boyle yasamaya. Gunah deyince de pısırık ve ona asiri bagli ilan edip umursamiyor beni.
hayıt hayır eliniz bisekusel değil.Biseksuel hem kendi hem karşı cinsini arzulamak ve birlikte olmaktır.Sizin eşiniz BDSM ye merak salmış kendisini köle sizi de dominant istiyor.Birde swinger durumuda var yani bu iki kavramı bdsm ve swingerlipi aratın webden durumu tespit edebilirsiniz.
bu biseksüellik değil yalnız g.vatlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?