Eşim biseksüel

Eşin biseksüel değil canım senin eşin resmen bir Parafili !! Cinsi sapık
Daha ne duruyorsun ben anlamadım düzelmesini bekliyorsan bekleme derim bu adam düzelmez.

Onu bunu geçtim siz de bana göre sapiksiniz.
Sapık bir babadan çocuk isteyip nelere maruz kalabileceğini az çok bildiginiz halde bunu daha doğmamis çocuğa reva görebilecek kadar sapiksiniz.
Karısini ona buna teklif etme eğilimi gösteren adamın çocuğuna hayırlı baba olacağı garanti mi ?
Ne yiyip iciyorsunuz desenize ?
Kocaniz p....k hasta değil.
Sigmund Freud'la, Ericsson bir araya gelse düpedüz Eşinizin adını bu koyardi.

Biseksuellik gaylik lezlik gibi.. sadece erkegede kadinada ilgi duyar.. senin esinin durumu cok baska.. bisexuelden ziyade seni baskasyla hayal etmek filan..bu ayri birsey. Bu adami duzeltemezsin. Kurtulmaya bak bu adamdan. Yok ben memnunum diyosan zevk alnaya bak.. ne diyelim

Bana kizacak belki herkes ama ben kocami cok sevdim. Su an midem bulaniyor ama kesip atamiyorum.
Sen iyimisin sen sagliklimisin neyini nasıl seviyorsun bu adamın? ? Bu adamdan çocuk yapınca kız yada erkek farketmez nasıl emanet edip gidiceksin herhangibir yere? ?? Bak daha önce açmış olduğun konunu buldum şok oldum iyice , yapma allah aşkına kendine ve dogmamis çocuğuna bunu yapmaa bu cinsi sapiktan çocuk doğurmaaaaa "

1. 11 Ekim 2018
    Konu Sahibi : Krizant

2. KrizantYeni ÜyeÜye
    Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama birine anlatmazsam kafayı yiyeceğim. Acik acik yazmak zorunda oldugum icin hepinizden ozur diliyorum ama anlatmak akil almak zorundayim.

Esimle iliskiye girerken eli arkasina gitti. Basta anlamadim ne yaptigini. Sonra bakislar filan bi farkli gelince dikkat ettim. Kendisini tatmin ediyor gibiydi. Pozisyon degistirdikce yapti tekrarladi yani. Hatta ben donup bakinca elini onune gorebilecegim yere getirdi. "

Biseksuellik gaylik lezlik gibi.. sadece erkegede kadinada ilgi duyar.. senin esinin durumu cok baska.. bisexuelden ziyade seni baskasyla hayal etmek filan..
Gay olsa saygı duyarım derim en azından kendi g...u.
Ama bu çok başka bir şey ya

Arkadaşım bu kaçıncı konu...Hala aynı soruları soruyorsun.

Bunlari bana soyleyen bi esle ayni cati altinda kalmaya bir saniye bile devam edemezdim ben kaldiki bunun icin konu aciyorsunuz bir de ? Yahu adam hakikatten bunu birde yuzunuze bakarak mi soyledi yuzune tukururum birdaha da donmem o eve birde yardim etmeye calisiyorsunuz her sapikligin adi hastalik oldu simdi o adama ne saygim kalir ne sevgim ve eklemek istiyorum cinsellik konusulmaz bana gore yasanilir birde ustune fantazi dinliyorsunuz pes vallahi erkek adam karisini kollar kiskanir bu nedir baska biriyle hayal ediyorum insallah fake konudur.Boyle seyleri hastalik deyip normallestirmeyin Allah askina sonra sokakta birde milletin evladina goz koyuyor bunlarin boylesi ....

Çayı da demledin mi
Bisiküvitlen iyi gider ilginç sohbetlerinizde

Kombo yapmış sizin “eş” hayalinde .. ama bunu icraate dökmeyeceği ne malum ? Ya sen kalmak istiyorsun ama anana babana yazık , duysalar kimle aynı evde kaldığını kalpten giderler ..

Bence sen önce kendine yardım et ve kes at herşeyi .. sonra o düzelmek isterse düzelsin yoksa istediği hayata sensiz adım atsın zaten

Hayatta hiç bir konuda büyük konuşmayı ve kınamayı sevmem . Ancak eşiniz sapkınlığın son safhasında. Yine büyük konuşmayım ama bir dakika daha evli kalmak istemezdim çünkü düzeltme için çabalayabileceğim bir konu olamazdı benim için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…