- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
bu biseksüellik değil yalnız g.vatlık.
Sen iyimisin sen sagliklimisin neyini nasıl seviyorsun bu adamın? ? Bu adamdan çocuk yapınca kız yada erkek farketmez nasıl emanet edip gidiceksin herhangibir yere? ?? Bak daha önce açmış olduğun konunu buldum şok oldum iyice , yapma allah aşkına kendine ve dogmamis çocuğuna bunu yapmaa bu cinsi sapiktan çocuk doğurmaaaaa "Bana kizacak belki herkes ama ben kocami cok sevdim. Su an midem bulaniyor ama kesip atamiyorum.
Kovacim arada bir de kendini parmakliyor imiş konu sahibinin Hünkar begendisileri.Gökkuşağı mübarek
Gay olsa saygı duyarım derim en azından kendi g...u.Biseksuellik gaylik lezlik gibi.. sadece erkegede kadinada ilgi duyar.. senin esinin durumu cok baska.. bisexuelden ziyade seni baskasyla hayal etmek filan..
Kısaca cevap almak istedigim kismi anlatacagim. Esim beni baskalariyla dusunuyor hayal ediyor. Uzun zamandir bu boyle. Icraat olmasina cesaret edecegini zannetmiyorum. Ben baskalariyla iliski yasarken o da katilmak istiyormus. Oral ve anal denemeyi merakediyormus. Surekli ben gucsuzum. Benim bacaklarim gucsuz deyip duruyor. Cocukken ameliyat olmus. Bacaginin birisi digerine gore ince ve biraz kisa. Surekli onu asagilamami istiyor. Zayifsin gucsuzsun yetmiyorsun dememi bekliyor. Boyle sapitinca ise acik sacik kiyafetlerle giymemi ve is arladaslarimla fantazi kurmami istiyor. Tinder diye bi uygulama var yatak arkadasi bulmaya yarayan. Onu indirmemi istiyor. Normal hayatta sert otoriter birisi. Asla kimse boyle oldugunu tahmin etmez.
Bu hastalik mi ve tedavisi var mi? Bunu ogrenmek istiyorum. Kafayi yeme raddesine geldim.
Becerikliymiş...insanın kolu aģrır be ...tee arkayaKovacim arada bir de kendini parmakliyor imiş konu sahibinin Hünkar begendisileri.
Yaw düşünürken başım ağrıdı konu sahibesi yaşıyor bir de düşün :)Becerikliymiş...insanın kolu aģrır be ...tee arkaya
Yaw düşünürken başım ağrıdı konu sahibesi yaşıyor bir de düşün :)
Mucize filmini yanlış anlamış demek ki ablamiz.tedavi ettirecekmiş adamı
aşka bak..
Ben duzeltmek istiyorum. Tedavisi var mi ogrenmek istiyorum. Katlanamiyorum boyle yasamaya. Gunah deyince de pısırık ve ona asiri bagli ilan edip umursamiyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?