Eşim biseksüel

Bu hastalık değil bu p.venlik diyim ay allahımmm nasıl adamlar var erkeğim diye ortada geziyor .. Bu adamla aynı evde durmayı dusunuyormusun hala senn??

Merhaba. Siz konu acınca netten araştırdım biraz.cinsel yönelimler hastalık değildir diyo doktorlar.ancak yardımcı seanslarla sebep ve netleştirme yapılıyomus.ayrıca bu dediğin aşağılama isteği falan intihara kadar devam edebiliyomus.yardımcı olmaya çalışın.kesip atmayın.karşınızda yapayalnız bi insan var.öyle düşünün

Valla ilk defa duydum ne çok çeşit var :)

Bana kizacak belki herkes ama ben kocami cok sevdim. Su an midem bulaniyor ama kesip atamiyorum.

Allah belamı versin ki gercek. Keske yalan olsaydi. Hayatimin icine etti.
Peki eger bu hikaye gerçekse helal olsun brnce size. Siz bunu nssıl kendinize yakıştırırsınz ya . Eşiniz sizi sevmeyi gec azıcık deger verseyms asla ama asla böyle bişy düşünemezdi. Ki böyle bir rahatsızlıgı vardıysada evlenipde baskasının hayatını karartmaya hakkı yok!

allah yardımcınız olsun. sizin için tehlikeli bir durum. ama bence tedavi olmalı eşiniz.

Neden bu sapiga hala eşim diyorsunuz
Kızinız olsa ona emanet edip markete gider miydiniz?

Eşiniz başkaları da katılsın isterken kendisi de o katılımcılarla eşcinsel ilişki kurmayı istiyorsa biseksüeldir ancak. Diğer saydıklarınız biseksüellik değil. Biseksüellik bir hastalık değil ve doğal olarak tedavi diye bir şey yok.

Diğer şeyler ise normal mi, ne kadar normal, kime göre normal değişir. Bana göre normal değil ve boşanma sebebi. Belli ki size göre de normal değil. Neden boşanmıyorsunuz? Yarın bir gün başınıza ne iş açacağı belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…