Bu hastalık değil bu p.venlik diyim ay allahımmm nasıl adamlar var erkeğim diye ortada geziyor .. Bu adamla aynı evde durmayı dusunuyormusun hala senn??Kısaca cevap almak istedigim kismi anlatacagim. Esim beni baskalariyla dusunuyor hayal ediyor. Uzun zamandir bu boyle. Icraat olmasina cesaret edecegini zannetmiyorum. Ben baskalariyla iliski yasarken o da katilmak istiyormus. Oral ve anal denemeyi merakediyormus. Surekli ben gucsuzum. Benim bacaklarim gucsuz deyip duruyor. Cocukken ameliyat olmus. Bacaginin birisi digerine gore ince ve biraz kisa. Surekli onu asagilamami istiyor. Zayifsin gucsuzsun yetmiyorsun dememi bekliyor. Boyle sapitinca ise acik sacik kiyafetlerle giymemi ve is arladaslarimla fantazi kurmami istiyor. Tinder diye bi uygulama var yatak arkadasi bulmaya yarayan. Onu indirmemi istiyor. Normal hayatta sert otoriter birisi. Asla kimse boyle oldugunu tahmin etmez.
Bu hastalik mi ve tedavisi var mi? Bunu ogrenmek istiyorum. Kafayi yeme raddesine geldim.
Allah belamı versin ki gercek. Keske yalan olsaydi. Hayatimin icine etti.Bence kesinlikle fake bir hikayehiç inanasım gelmedi açıkcası
Merhaba. Siz konu acınca netten araştırdım biraz.cinsel yönelimler hastalık değildir diyo doktorlar.ancak yardımcı seanslarla sebep ve netleştirme yapılıyomus.ayrıca bu dediğin aşağılama isteği falan intihara kadar devam edebiliyomus.yardımcı olmaya çalışın.kesip atmayın.karşınızda yapayalnız bi insan var.öyle düşününKısaca cevap almak istedigim kismi anlatacagim. Esim beni baskalariyla dusunuyor hayal ediyor. Uzun zamandir bu boyle. Icraat olmasina cesaret edecegini zannetmiyorum. Ben baskalariyla iliski yasarken o da katilmak istiyormus. Oral ve anal denemeyi merakediyormus. Surekli ben gucsuzum. Benim bacaklarim gucsuz deyip duruyor. Cocukken ameliyat olmus. Bacaginin birisi digerine gore ince ve biraz kisa. Surekli onu asagilamami istiyor. Zayifsin gucsuzsun yetmiyorsun dememi bekliyor. Boyle sapitinca ise acik sacik kiyafetlerle giymemi ve is arladaslarimla fantazi kurmami istiyor. Tinder diye bi uygulama var yatak arkadasi bulmaya yarayan. Onu indirmemi istiyor. Normal hayatta sert otoriter birisi. Asla kimse boyle oldugunu tahmin etmez.
Bu hastalik mi ve tedavisi var mi? Bunu ogrenmek istiyorum. Kafayi yeme raddesine geldim.
Halk diliyle g.vat ve sado-mazo yazin gitsin
Valla ilk defa duydum ne çok çeşit var :)hayıt hayır eliniz bisekusel değil.Biseksuel hem kendi hem karşı cinsini arzulamak ve birlikte olmaktır.Sizin eşiniz BDSM ye merak salmış kendisini köle sizi de dominant istiyor.Birde swinger durumuda var yani bu iki kavramı bdsm ve swingerlipi aratın webden durumu tespit edebilirsiniz.
zaten ruhunda kölelik var ise öyle eve birilerini getirip zorlayamaz sizi.Swingerlik zorla olan birşey değil.Bu şekilde açık ilişki yaşayan binlerce çift var.O yüzden garipsemedim.
Önce sapık mapık diterek bir yere varamazsınız o kendini sapkın görmüyor çünkü.Siz bu ksvramları öğrenin ve sonra bu durumdan muzdarip olan kişilerin paylaşımlarını okuyun.Ona gore hareket edersiniz.
Bana kizacak belki herkes ama ben kocami cok sevdim. Su an midem bulaniyor ama kesip atamiyorum.Merhaba. Siz konu acınca netten araştırdım biraz.cinsel yönelimler hastalık değildir diyo doktorlar.ancak yardımcı seanslarla sebep ve netleştirme yapılıyomus.ayrıca bu dediğin aşağılama isteği falan intihara kadar devam edebiliyomus.yardımcı olmaya çalışın.kesip atmayın.karşınızda yapayalnız bi insan var.öyle düşünün
Öyleyse çıkın bu hayatın içinden ve yeni bir hayat kurun kendinize,size engel olan ne?Allah belamı versin ki gercek. Keske yalan olsaydi. Hayatimin icine etti.
Peki eger bu hikaye gerçekse helal olsun brnce size. Siz bunu nssıl kendinize yakıştırırsınz ya . Eşiniz sizi sevmeyi gec azıcık deger verseyms asla ama asla böyle bişy düşünemezdi. Ki böyle bir rahatsızlıgı vardıysada evlenipde baskasının hayatını karartmaya hakkı yok!Allah belamı versin ki gercek. Keske yalan olsaydi. Hayatimin icine etti.
Neyi düzeltmeye çalışıyosunuz hanımefendi çalışıyormuşsunuz ne güzel boşanın kurtulun.Ben duzeltmek istiyorum. Tedavisi var mi ogrenmek istiyorum. Katlanamiyorum boyle yasamaya. Gunah deyince de pısırık ve ona asiri bagli ilan edip umursamiyor beni.
allah yardımcınız olsun. sizin için tehlikeli bir durum. ama bence tedavi olmalı eşiniz.Kısaca cevap almak istedigim kismi anlatacagim. Esim beni baskalariyla dusunuyor hayal ediyor. Uzun zamandir bu boyle. Icraat olmasina cesaret edecegini zannetmiyorum. Ben baskalariyla iliski yasarken o da katilmak istiyormus. Oral ve anal denemeyi merakediyormus. Surekli ben gucsuzum. Benim bacaklarim gucsuz deyip duruyor. Cocukken ameliyat olmus. Bacaginin birisi digerine gore ince ve biraz kisa. Surekli onu asagilamami istiyor. Zayifsin gucsuzsun yetmiyorsun dememi bekliyor. Boyle sapitinca ise acik sacik kiyafetlerle giymemi ve is arladaslarimla fantazi kurmami istiyor. Tinder diye bi uygulama var yatak arkadasi bulmaya yarayan. Onu indirmemi istiyor. Normal hayatta sert otoriter birisi. Asla kimse boyle oldugunu tahmin etmez.
Neden bu sapiga hala eşim diyorsunuzKısaca cevap almak istedigim kismi anlatacagim. Esim beni baskalariyla dusunuyor hayal ediyor. Uzun zamandir bu boyle. Icraat olmasina cesaret edecegini zannetmiyorum. Ben baskalariyla iliski yasarken o da katilmak istiyormus. Oral ve anal denemeyi merakediyormus. Surekli ben gucsuzum. Benim bacaklarim gucsuz deyip duruyor. Cocukken ameliyat olmus. Bacaginin birisi digerine gore ince ve biraz kisa. Surekli onu asagilamami istiyor. Zayifsin gucsuzsun yetmiyorsun dememi bekliyor. Boyle sapitinca ise acik sacik kiyafetlerle giymemi ve is arladaslarimla fantazi kurmami istiyor. Tinder diye bi uygulama var yatak arkadasi bulmaya yarayan. Onu indirmemi istiyor. Normal hayatta sert otoriter birisi. Asla kimse boyle oldugunu tahmin etmez.
O zaman şeyini kes at bari.Bana kizacak belki herkes ama ben kocami cok sevdim. Su an midem bulaniyor ama kesip atamiyorum.
Bana kizacak belki herkes ama ben kocami cok sevdim. Su an midem bulaniyor ama kesip atamiyorum.
Gece gece nereden buluyorsunuz bu sözleri gülmekten koptumO zaman şeyini kes at bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?