Eşim biseksüel

Merhaba siz psikologsunuz galiba. Size birsey sorabilir miyim
Yani eşinize uyum sağlayın mı demek istediniz
Yani hepsi normal di mi böyle insan bende gördüm tanıdım çıkış noktanız kendiniz olsun demek eşinize uyum sağlayın mı demek ?

Biseksüelliği sana çok yanlış anlatmışlar ablacım. Eşin biseksüel değil, en azından anlattığın kadarıyla değil. Çeşitli sapkınlığa da kayabilecek fantezileri var (norm dışı olduğu için sapkınlık diyorum). Tedaviyle düzeleceğini zannetmiyorum, ilaçlarla belki cinsel dürtüleri bastırılabilir o zaman da ruh gibi olur yani kafanda beklediğin gibi bir heteroseksüel cinsellik anlayışı bekleme. Bunun tek oluru yollarınızı ayırmanız olur, yani boşanmak. Hoş bu kadar belirgin fantezileri olan birini nasıl anlamadan evlenebildiniz o da ayrı bir tartışma konusu ya, neyse.

Yani eşinize uyum sağlayın mı demek istediniz

Yani hepsi normal di mi böyle insan bende gördüm tanıdım çıkış noktanız kendiniz olsun demek eşinize uyum sağlayın mı demek ?

Hayır, kendi istekleriniz ve mutluluğunuz doğrultusunda hareket edin, ilişkide mutlu değilseniz ayrılın demek.

Off midem bulandı.hic vakit kaybetmeden derhal gidip bosanin.siddet gecimsizlik vs. fln değil ki bu cozum yolu arayasiniz neyin savaşı bu durdugunuz hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…